Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Djeca iz postupaka s doniranim gametama, planirate li im reći i kako i kad?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav svima,
    Kao sto puno vas ovdje zna ja sam samohrana majka dvoje djece zacete doniranim spermatozoidima u Makedoniji.
    Dalo bi se puno toga napisati na ovu temu i nekako imam osjecaj da pokretacica iste ocekuje to od mene jer sam jedina jos aktivna na forumu sto se tice zene samice!

Samo da ne zaboravim napisati svoje misljenje jer je netko gore napisao i pitao kako to ide u sustavu kod nas i gdje je to sve zapisano i tko moze sve vidjeti i znati.

Iskreno da odgovorim meni to uopce nije palo na pamet.
    Uopce me ne zanima dal netko zna ili predpostavlja na koji nacin ja imam svoju djecu i dal netko u mene upire prstom.
    Bitno mi je bilo da porod prodje u redu i da se djeca rode ziva i zdrava. Drugo nista nije bitno.
    Nema me pravo nitko nista pitati, ako je netko i pokusao dobio je diplomatski odgovor da se zasrami.

Moj donor je prosireni profil i pise sve za njegovu obitelj ukljucujuci obe stane djeda i bake. Znaci prabake i pradjedovi moje djece.
    Bolesti ako je netko imao i od cega su umrli ako netko od njih vise nije ziv.
    Za oca je doslovno sve napisano. Sto od strane osoblja sto od strane psihologa, sto se tice inteligencije itd da ne nabrajam jer se radi o najvecoj banci sjemena Cryos banka.

Moje M.vec zna da njen tata postoji negdje daleko i koga ima njen tata.
    Naravno da je dolazila iz vrtica i pitala kako si imaju tatu a ona nema. Tako je pocelo i malo po malo smo razgovarale uz pomoc takodjer strucnih ljudi.

Teske su to teme i bila sam spremna na to jer u ulazak u postupak vas psiholog svasta pita pa i to sto cete reci djetetu kasnije.
    Tako da M.je to prihvatila jako dobro i vrlo je inteligentna moja curica.
    M.jos ima vremena kad ce to saznati jer je mali, tek je napunio godinu. M. je u trecem mj.imala 4 godine.

Kad stignem vjerojatno cu jos pisati.
    A da, kod mene samo moja obitelj zna, znaci roditelji i brat i sestra.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 01.07.2019. at 10:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •