Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Djeca iz postupaka s doniranim gametama, planirate li im reći i kako i kad?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lili75 hvala
    Tocno si sve napisala, slazem se!

Kod moje djecice je isti tata i imam materijala za jos jedan postupak. Trebam odluciti dal mat.pokloniti klinici za istrazivanja, ucenje ili sto vec ili nekome pokloniti kome treba a nema financijske mogucnosti.

Materijal se kupuje za tri postupka i 2014 sam to 2650 eura platila.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Lili75 hvala
    Tocno si sve napisala, slazem se!

Kod moje djecice je isti tata i imam materijala za jos jedan postupak. Trebam odluciti dal mat.pokloniti klinici za istrazivanja, ucenje ili sto vec ili nekome pokloniti kome treba a nema financijske mogucnosti.

Materijal se kupuje za tri postupka i 2014 sam to 2650 eura platila.
    Divno LaraLana!

Znači imaju istog donora, pametno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moram priznat da mi je jedino neobično što donora nazivaš tatom. Meni je tata onaj koji odgaja svoje dijete, pomaže mu, daje ljubav i podršku, dijete uz njega odrasta.

Na primjeru posvojitelja tata je ovaj kojeg sam upravo opisala, a ne biološki otac. To je naravno samo moje viđenje nadam se da ne zvuči uvredljivo. Ne bih to nikako htjela.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznat da mi je jedino neobično što donora nazivaš tatom. Meni je tata onaj koji odgaja svoje dijete, pomaže mu, daje ljubav i podršku, dijete uz njega odrasta.

Na primjeru posvojitelja tata je ovaj kojeg sam upravo opisala, a ne biološki otac. To je naravno samo moje viđenje nadam se da ne zvuči uvredljivo. Ne bih to nikako htjela.
    Niti najmanje Lili. Dobro si zamjetila. Al sad stvarno ne da se opravdavam vec sam jednostavno tu kod pisanja tako pisala "tata" da me se mozda stajaznam bolje shvati.
    U razgovoru s M. kad je prvi put pitala za tatu pa me je valjda i to ponijelo.
    U pravilu u razgovoru s M.ne spominjem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •