Pokazuje rezultate 1 do 50 od 488

Tema: Pravilno odlaganje otpada, recikliranje, zagađenje okoliša...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    annie, ne vidim što ja kao pojedinac mogu oko toga što ribari koriste mreže i ostavljaju ih posvud.
    Moglo bi se - ne kupovati njihove proizvode (kupovati samo ribu iz uzgoja, a ne divlju). Ne kažem da treba - nisam o tome razmišljala, aliiii ekološki prihvatljiv način života je široka tema i ima tu puno mjesta za poboljšanja.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moglo bi se - ne kupovati njihove proizvode (kupovati samo ribu iz uzgoja, a ne divlju). Ne kažem da treba - nisam o tome razmišljala, aliiii ekološki prihvatljiv način života je široka tema i ima tu puno mjesta za poboljšanja.
    Koja ne lovi male ribice nego se hrani hranom za životinje na bazi soje (kolicine su ogromne, pratila sam ovo ljeto svako jutro koje kolicine idu u uzgajalište) i sa raznim dodacima cija je proizvodnja sve samo ne low impact.
    Tako da.. biras manje zlo. Ili biras kvalitetnije i nadas se da je manje zlo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Koja ne lovi male ribice nego se hrani hranom za životinje na bazi soje (kolicine su ogromne, pratila sam ovo ljeto svako jutro koje kolicine idu u uzgajalište) i sa raznim dodacima cija je proizvodnja sve samo ne low impact.
    Tako da.. biras manje zlo. Ili biras kvalitetnije i nadas se da je manje zlo.
    Da, u pravu si.... Treba sagledati cjelovitu sliku. Običnim smrtnicima nije to uvijek lako. Nisam iznimka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •