Stranica 15 od 17 PrviPrvi ... 51314151617 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 831

Tema: radite li "zalihe" ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja idem s posla gladna i mislim si sto da pojedem doma, a sto da sačuvam .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Daj boze

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    marta ti se možda nećeš ni sjećati korone

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sad sam se sjetila zašto inače nemam puno hrane doma. Ako upadnemo u pravu izolaciju, ja ću ostati bez sve hrane u prva dva dana. Sve sam već pojela .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Od sutra restrikcije za ulaz u dućane, nema rada za ugost.objekte, frizere, kozmetičare i sl.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Gdje je to rečeno?

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dobila sam Odluku Min.zdravstva, ne mogu tvrditi da je 100% točna jer bilo je i lažnih vijesti.
    Tamo piše za čitavu RH.
    U Istri vrijedi.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam Odluku Min.zdravstva, ne mogu tvrditi da je 100% točna jer bilo je i lažnih vijesti.
    Tamo piše za čitavu RH.
    U Istri vrijedi.
    Nigdje ne mogu naći taj podatak, a upravo ovako se i šire lažne vijesti i radi panika.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Piše da je 11.3. donešena odluka o proglašenju epidemije za CIJELU Hrvatsku, a slijedom te odluke se donosi odluka bla, bla, bla.
    Na 2.str. koja se ne "šera" piše potpis istarske civilne zaštite ili kako se to već zove.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jako puno lažnih vijesti se širi i treba biti oprezan u njihovoj interpretaciji i odgovoran u širenju takvih vijesti koje nisu provjerene i potpune.
    Jučer je MM na placu čuo od žene u Vindijinom kiosku da se "od ponedjeljka zatvara tržnica", tj. klupe s voćem i povrćem, a kiosci da će raditi. Nakon toga, čovjek koji je stajao iza njega u redu nekog je nazvao mobitelom i rekao "Ej, od ponedjeljka plac ne radi".
    I sat vremena kasnije čitam u novinama ovo: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...dane/10090234/

Ipak, od voditelja Holdingove podružnice Gradske tržnice Stanka Gačića doznajemo kako nema nikakve potrebe paničariti.
    - Vijest da će se tržnice zatvoriti je potpuna dezinformacija. Kupci mogu biti sigurni, radit ćemo i idućeg tjedna - rekao nam je.
    To je samo jedan mali primjer kojem sam bila svjedok, a koliko ih samo ima takvih ovih dana.
    Ljudi često i nenamjerno pogoduju širenju glasina, tako što selektivno čitaju, ili ne čitaju pažljivo, pa interpretiraju na pogrešan način.
    Zato ne vjerujem više ničemu što ne dolazi službenim kanalima i nije objavljeno na vijestima.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Zato ne vjerujem više ničemu što ne dolazi službenim kanalima i nije objavljeno na vijestima.
    isto, zbog svega napisanog

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Trebali bismo pisati samo na jednoj temi, inače se duplamo. Spajka spoji nešto pliz...

Meni ne smetaju fake News, štoviše, meni se više sviđa stanje panike .
    Mislim da navalu na trgovine ništa ne bi spriječilo kakve god vijesti da kolaju, službene ili fejk... ali bih voljela da se što više ljudi, što prije “zatvori doma”.

Jako me živciraju ljudi koji još idu u ugostiteljske objekte, dječje parkove (nisam bila osobno da vidim, ali neki od njih se “pohvalili” na fejsu).

A pogotovo me živcira pomisao na misu. Crkva me izuzetno ljudi. Izdaju kao sigurnosne naputke, no kako god da okreneš, ako dođeš u crkvu, veća količina ljudi je na jednom mjestu. U hrpu crkvi dolazi i više od 100 ljudi inače. Ne znam kako će biti danas, ali ja svog prvopričesnika ne puštam na misu.

“Svađam” se s ljudima na društvenim mrežama koji govore “ali ja nisam bio u kontaktu ni sa kim tko je zaražen ili tko je došao iz Italije”. A otkud znaš da nisi? U Zagrebu s milion ljudi...

Otkud procjene da ih sada ima skoro 40 zaraženih, a da bi ih u HR moglo biti 1500-2000? Kako ćemo doći do te dvije tisuće nego ako hodamo nepotrebno okolo. Zato se ja nadam da ovo sto vrijedi za Istru nije fejk njuz za ostatak hrvatske i da će svugdje ograničiti sve gore nabrojano. 2-3 tjedna se možemo svi strpiti malo. Da, većina ljudi mora na posao, između ostalog i ja. I moram po hranu. Ali sve drugo ne moram. Ne zato sto užasno panicarim da će se ne znam sto dogoditi ako se virus jako proširi, ali zašto nam treba da se proširi kad vidimo već sto druge zemlje rade. Nikad prigodnije nije zvučala ona “bolje spriječiti nego liječiti”.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja se slažem s tanjom, fake news su najgore što se sada može događati, stvaraju paniku i ruše povjerenje u sustav, a to je baš najlošije što može biti.

Mislim da bi se svatko trebao suzdržavati od daljnjeg širenja takvih vijesti.

Ono što je u četvrtak kružilo facebookom (koji je već poznat kao ZLO) o Zagrebu u karanteni za 48 sati + 400 zaraženih koje nam taje, je definitivno uzrokovalo stampedo na dućane u petak.

Kod mene na poslu npr. je jedna osoba morala u samoizolaciju radi kontakta sa zaraženom osobom, a onda su odmah počele kružiti vijesti da je još jedna osoba baš zaražena, da nam ništa ne govore itd. Jasno da je to uzrokovalo paniku.

Koliko vidim, sve se najavljuje i zna unaprijed, obavijesti o zaraženima su transparentne, nemamo nikakav razlog za sumnju da nam se nešto krije.

Isto tako ta negativa koju se stalno čuje o tome kako naši nemaju pojma, kako nikoga ne testiraju, kako je na granici kaos, kako ovo ili ono - nitko, niti jedna zemlja nije na ovo spremna (osim Singapura).

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imate li zalihu Lekadola, npr?
    Imam nekih 10 tableta. I sad važem da li je bolje ići sutra u ljekarnu ili nadati se da će i tih 10 stajati dok im ne istekne rok, kao što je do sada bilo uobičajeno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Imate li zalihu Lekadola, npr?
    Imam nekih 10 tableta. I sad važem da li je bolje ići sutra u ljekarnu ili nadati se da će i tih 10 stajati dok im ne istekne rok, kao što je do sada bilo uobičajeno.
    Baš sam jučer provjerila, ima jedna kartica. Ima još kartica brufena i lupocet teen od 300 mg cijela kutija. To je nama dosta.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam jučer provjerila, ima jedna kartica. Ima još kartica brufena i lupocet teen od 300 mg cijela kutija. To je nama dosta.
    Po tog lupoceta tebate 3 tablete za dozu.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vrlo je ograničen izbor namjernica koje trenutno smijem jesti. I pošaljem MM u trgovinu...Ako ste slučajno vidjeli izbezumljenog čovjeka sa prepunim kolicima riže, krompira, mrkve, cikle i bijelog mesa to je bio on... Njemu je bilo logično...ha,ha,ha..

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nemam ni jedan farmaceutski lek doma, jer ne uzimam kemiju. Umesto toga imam borove iglice, djumbir, eterična ulja i slično

A ovo o alkoholu i njegovim količinama bolje da ni ne komentiram, jer mi je pretužno u ovoj situaciji, a i inače kad se konzumira alkohol, a posebno kad to rade žene.

Razmišljajte o zalihama brige za druge, pomoći drugima (starijima), o spiritualnim zalihama sa kojim lakše odžavate balans (meditacija), ...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam ni jedan farmaceutski lek doma, jer ne uzimam kemiju. Umesto toga imam borove iglice, djumbir, eterična ulja i slično

A ovo o alkoholu i njegovim količinama bolje da ni ne komentiram, jer mi je pretužno u ovoj situaciji, a i inače kad se konzumira alkohol, a posebno kad to rade žene.

Razmišljajte o zalihama brige za druge, pomoći drugima (starijima), o spiritualnim zalihama sa kojim lakše odžavate balans (meditacija), ...
    Uh fuj, baš, ajde kad piju mužjaci al žene fuj , a i probat ću djetetu umjesto Flixotide smotat borove iglice
    Posljednje uređivanje od mitovski : 15.03.2020. at 17:57

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Uh fuj, baš, ajde kad piju mužjaci al žene fuj , a i probat ću djetetu umjesto Flixotide smotat borove iglice
    flixotide dobiš ali moraš po njega

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala ti sto si mi ukazala da sam alkoholicarka.
    ( jesu cula za nesto sto se zove : šala ili smisao za humor? )

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

O prijedlog zaliha o kojima bi trebala voditi brigu necu uopce niti komentirati
    Da mi je samo znati kako ti znas ako bilo tko sa foruma zapravo provodi dane ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ko kaže da samo alkoholičari imaju doma alkohola zapravo imaju to oni koji ne piju

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja mislim da u životu nisam proživjela veganski dan, a vegetarijanski možda 5x godišnje, ako i toliko. Meso jedemo u prosjeku bar 2x dnevno, a ostale obroke vrlo često mlijeko, sir, jogurt ili jaja...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 17.03.2020. at 10:37

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ono što je odlično iz tog perioda je da im je i "malo" mesa dovoljno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Alkoholicarke svih zemalja ujedinimo zalihe!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Alkoholicarke svih zemalja ujedinimo zalihe!
    Koji bi to tulum bio

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Čoksa,
    s ovim objašnjenjem nemaš pojma koliki kamen si mi s ledja skinula (imam nezgodnu privatnu situaciju u slučaju karantene u narednih par dana, vrloo nezgodnu).

Ljudi fakat nisu normalni s tim fake vijestima, užaaas!!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Čoksa,
    s ovim objašnjenjem nemaš pojma koliki kamen si mi s ledja skinula (imam nezgodnu privatnu situaciju u slučaju karantene u narednih par dana, vrloo nezgodnu).

Ljudi fakat nisu normalni s tim fake vijestima, užaaas!!!
    nisi li i ti par postova iznad sirila nepotvrdene vijesti?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tko zna, možda Marta alkoholom skida temperaturu jer...kemija.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

"štrecalo" me od petka na desnoj strani glave i popila i u petak i jučer tabletu, bez većeg učinka, ali kad sam trgnula jednu prilično obilnu čašicu neke rakijetine što mi od dočeka NG stoji u frižideru - kakvo olakšanje. eto, sad čitam temu i otišla sam po još pola čašice, da bacim bocu i napravim mjesta u frižideru, ako se ipak odlučim da uzmem neke zalihe. alkoholičarka zbog zdravstvenih i epidemioloških razloga
    Posljednje uređivanje od Riječanka : 15.03.2020. at 18:40

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bome odoh i ja sad popit čašicu jegera koji stoji već mjesecima iako sam žena

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ju oj kaj nisam doma da i ja trgnem koju
    Muž dalje da je negdje našel pelinkovac

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi imamo dosta alkohola doma.
    70-postotnog

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo se danas sjetili da se nismo opskrbili. Alkoholom. WC papira imamo.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danas sam shvatila da smo pri kraju s praškom za ves. U lokalnim dućanima ga nije bilo pa smo otišli u Point, tamo je bilo Ariel koji sam tražila... I puno toga drugog. Nije baš prava nestašica ali se razgrabi pa dok ne napune police.

Ali u lokalnim nisam nikad vidjela tako prazne police i ogroman red a 2 blagajne rade što je rijetkost.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 18.03.2020. at 22:34

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Baš smo za vikend počeli gledati neku seriju o samohranoj majci koja poskrivečki pomalo ponekad cugne malo u vešeraju.
    Tko ima dvoje i više djece, pogotovo u pubertetu, njemuje to sasvim normalna potreba

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

ja sam si jučer prije ručka spila dvije rakijice
    fakat mi je nakon toga bilo svejedno
    samo što nije dugo trajalo
    To ti je samo za krizu. Kad meditacija, kamilica i valeral ne pomazu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Tko zna, možda Marta alkoholom skida temperaturu jer...kemija.
    Martina djeca samoinicijativno skidaju temperaturu guranjem sirovih krumpira u carape, a pitaju i za rakiju.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Martina djeca samoinicijativno skidaju temperaturu guranjem sirovih krumpira u carape, a pitaju i za rakiju.
    Eto, to ti je kad žena još k tome majka pije.. Eto kakva su djeca!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mogli bi i bor nabaviti,
    moglo bi potrajati.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I dok sam ja razmišljala kupiti paracetamol ili ne, drugi su odlučili. Paracetamola nema. Ni jednog u tabletama. Za sirup nisam pitala.
    Doći će. Sigurno hoće. Maski nema, iako to nije ni trebalo pitati, piše na vratima. I to da se čeka vani, što je posve u redu i svi poštuju.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I dok sam ja razmišljala kupiti paracetamol ili ne, drugi su odlučili. Paracetamola nema. Ni jednog u tabletama. Za sirup nisam pitala.
    Doći će. Sigurno hoće. Maski nema, iako to nije ni trebalo pitati, piše na vratima. I to da se čeka vani, što je posve u redu i svi poštuju.
    Pogledaj u DM-u ako imate OTC kutak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ovdje pitam -. mogu li tehnički obaviti 2-3 tjedan prije datuma navedenog na knjižici
    jesu gužve na tehničkim?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vrijeska mozes ga obaviti bilo koji datum u mjesecu u kojem istjece.
    ja radim uvijek pocetkom 7. iako mi istjece u drugoj polovici.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    da ovdje pitam -. mogu li tehnički obaviti 2-3 tjedan prije datuma navedenog na knjižici
    jesu gužve na tehničkim?
    mozes, ja sam sve obavila prosli tjedan, a datum mi je krajem mjeseca
    Posljednje uređivanje od Ginger : 16.03.2020. at 13:04

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Misliš da tehnički sad radi?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za tehnički, ali ja imam naručen auto kod majstora za sutra ujutro (običan popravak) pa ćemo vidjeti. Nadam se da ću to moći obaviti. Nisu nas ništa zvali da se odgađa.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Mora raditi pa šta će ljudi odjavljivati aute i ne registrirati. Možda smanjenim kapacitetom ali mora raditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •