-
Ja sam mala bogatašica, na ništa ne pazim i ne stvaram zalihe. 
Moja je deviza: ne ulazi i ne kupuj.
Šalim se, da moram paziti na svaku kunu, sigurno bih, ali imam jako malo vremena i meni je pratiti akcije nemoguća misija. U dućan idem 1x tjedno i kupujem samo ono sto nam treba za taj tjedan, isplaniram hranu, i ne kupujem ništa pretjerano viska.
Masu puta sam kupila i bacila jer se pokvarilo. A i 2x sam imala one moljce i crve i pobacala doslovce svu hranu u kući 2x, tako da zaliha vise nema. A i stan je mali pa nemamo gdje. Ako sam bas krenula nešto kupiti sto inače koristim i vidim da je jeftinije kupit ću 2-3 komada, ako je to neki mali artikl, ali vise od toga neću.
Inače za akcije uvijek mislim da je to igra u kojoj ne mogu pobijediti, ako nešto i primjetim, dok ja odem po to, prošo voz, prošao rok akcije, zagubim naljepnice i kupone, nisam jednom propustila iskoristiti 10% popusta na ukupni iznos...
I većinu stvari koje spominjete ne trebam u tim količinama... brašno - ne pečem ništa. Imamo 1kg mjesecima i obično ga potrošimo na igranje, domaći plastelin... šećer ne koristimo, ne pijemo kavu, u čaj stavljamo med...
Prasak kupujem doslovce onaj najmanji od 2,6 kg i taj imam pa valjda 2-3 mjeseca, nemam gdje ni držati veći, a i ne znam kad bi ga potrošila, ona neka pakiranja bi meni trajala godinu dana. Omekšivač ne koristim. To sto kupujem, biram često jeftinije, ali to je bas u tom trenutku kad sam došla u tjedni šoping - ako je na akciji - ok. Ako nije, a, sto da radim.