Mi masu toga kupujemo na akcijama koje su online, u miru prelistaš webshop i odabereš što znaš da će ti trebati u dogledno vrijeme ako je na “dobroj” akciji. Npr igračke za rođendane - tu se već na 3 rođendana da uštedjeti 100kn mjesečno, a moji idu na puno više od 3 rođendana mjesečno. Ako je akcija u Lidlu za nešto, to kupimo dok su djeca na treningu (znači nema dodatnog troška benzina, još uštedimo na parkingu i kavi koju ne popijemo), Kauflandu nam je usput dok idemo do sveki, jedino nam interšpar nije baš usput no kako svako toliko zbog nečeg idemo u CC1 na kraju ako je baš nešto posebno odradimo i tu kupovinu. Realno, za pregledat 4 kataloga ne trebam više od 5 minuta tjedno.
“Prave” zalihe za par mjeseci radimo od tih skupljih stvari jer je tu obično stvarno dobra ušteda - sve za suđericu, det za veš, skuplja trajna hrana i sl... - sad sam npr kupila sir u Lidlu koji i inače stalno kupujem ali 2 xxl pakiranja koja su mi sad u frižideru - to mi je bar bilo 50% onog što bi inače potrošila, a sigurno se neće pokvariti (samo moram paziti da kupim zalihe kad se opet približi Brexit datum )