o, i tamo me često ima! i to baš tako nekako me put nanese poslije 20 sati, prolazim, pa svratim.
ne kažem da nije istina, vjerujem ti da jest, ali ja nikad nisam naišla na banane za kunu, niti šampinjone za 5.
eventualno na banane za 6-bliže 7 i na šampinjone za 8.99 ili 9.99 - što je isto jako jeftino, naravno, budući da šampinjone često kupujem po 15.99 naprosto jer ih redovito jedem, volimo juhu od šampinjona.
što želim reći, da nije pravilo nego zaista moraš nabasati. više rijetkost nego pravilo, tako da se ne isplati to loviti.
kada sam pila nesicu znala bih odjednom dati po 200 kuna za kavu jer mi 39-42 kune na akciji za 200 gr te određene kave bude jefino.
sad više to ne radim jer je uvijek negdje kava na akciji. ako nije u lidlu, onda je u kauflandu, ako nije u konzumu, onda je u plodinama, ako nije u interšparu, onda je u metrou. a svi su mi dostupni i jednako udaljeni.
osvijestila sam da mi je draže da mi moj keš stoji na mom računu nego na njihovom.
a prije veće kupovine često on line pogledam gdje mi je recimo ako ga trebam mascarpone na akciji ili slatko vrhnje, maslac, orasi, bademi i kupim ih unaprijed ako znam da ću ih trebati u dogledno vrijeme.
ali zalihe više ne radim, nema potrebe. uvijek su akcije, a dućana ko u priči. jedino ne znam kako je u manjim gradovima, zagreb obiluje akcijama i centrima na svakom ćošku.