Upravo prebrojala. Devet. Znači pet otprije i četiri jučerašnje.I deset četkica.
Nemam tablicu, ali paste i četkice uvijek stoje na istom mjestu, pa vidim kad se zalihe smanje.
I još što se tiče zaliha - ostali smo nedavno na jednoj konzervi Eva tune, a kako nikako da dođu na akciju, kupim 3 komada po punoj cijeni, 19.59 kn. I sad ih vidim u Lidlovom katalogu, od sljedećeg tjedna su na akciji po 14. E pa stvarno...![]()
Mene ovih 15 kn ne bi nešto posebno uzrujaloTeddyBearz; prvotno napisa
.
Ako mi se jede ta tuna, to mi je bitnije od tih 5 kn. Tih 5 kn ću uštedjeti na nečemu drugome sto neću kupiti. To su obično sokici i slatkiši koje klinci zicaju pa kažem da ne može i uštedim 5 kn. A da mi je važno to uštedjeti, ne bi jeli tu tunu dok je ne nađem na akciji. Nije usporedivo zbog cijene, ali to radim s lososom. Svi su kod mene ludi za njim, ali 120-140 kn mi je previše. Pa kad dođe na 80 kn onda ga se najedemo
.
5 pasti doma je ok, prihvatljivo. Samo nemoj sljedeći put uzeti 4 komada na nekoj akciji.
A sto vama znaci “imati zalihe da ne morate svako malo u dućan”. Jednom tjedno nije svako malo.
A, ako kupujte po katalozima sigurno idete i vise od 1x tjedno. Ne trebaju vam onda zalihe nečega za 3-4 mjeseca.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 13.07.2019. at 15:05
A sto vama znaci “imati zalihe da ne morate svako malo u dućan”. Jednom tjedno nije svako malo.
A, ako kupujte po katalozima sigurno idete i vise od 1x tjedno. Ne trebaju vam onda zalihe nečega za 3-4 mjeseca.[/QUOTE]
Upravo tako BB![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.07.2019. at 15:28