Pokazuje rezultate 1 do 50 od 831

Tema: radite li "zalihe" ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto nisi uzela samo dvije paste? Pa bit će akcija na paste sigurno opet prije nego potrošiš te dvije.
    Pa vidiš, zato kažem da sam neumjerena. Naravno da su non stop sniženja na paste, a doma sam već imala 4-5 komada.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Pa vidiš, zato kažem da sam neumjerena. Naravno da su non stop sniženja na paste, a doma sam već imala 4-5 komada.
    Dakle sad imaš doma 8-9 pasti za zube? Grozno .

Morate uz praćenje kataloga imati i neku tablicu u koju pisete količine koje već imate doma, koliko će vam trajati, kad očekujete sljedeću akciju... .

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Morate uz praćenje kataloga imati i neku tablicu u koju pisete količine koje već imate doma, koliko će vam trajati, kad očekujete sljedeću akciju... .
    sviđa mi se ideja.
    sad bum si ja jednu složila, da vidim što imam, i koliko mi treba
    što ću kupiti na bazi 6, a što na bazi 12 mjeseci.
    p.s. ja obožavam tablice.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni nikakva tablica ne pomaže, cure se u ponoć sjete da im treba, uložak, regenerator, pasta... Treba doma imati zalihe, drukčije ne ide.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Morate uz praćenje kataloga imati i neku tablicu u koju pisete količine koje već imate doma, koliko će vam trajati, kad očekujete sljedeću akciju...
    Upravo prebrojala. Devet. Znači pet otprije i četiri jučerašnje. I deset četkica.

Nemam tablicu, ali paste i četkice uvijek stoje na istom mjestu, pa vidim kad se zalihe smanje.

I još što se tiče zaliha - ostali smo nedavno na jednoj konzervi Eva tune, a kako nikako da dođu na akciju, kupim 3 komada po punoj cijeni, 19.59 kn. I sad ih vidim u Lidlovom katalogu, od sljedećeg tjedna su na akciji po 14. E pa stvarno...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj TeddyBearz; prvotno napisa
    I još što se tiče zaliha - ostali smo nedavno na jednoj konzervi Eva tune, a kako nikako da dođu na akciju, kupim 3 komada po punoj cijeni, 19.59 kn. I sad ih vidim u Lidlovom katalogu, od sljedećeg tjedna su na akciji po 14. E pa stvarno...
    Mene ovih 15 kn ne bi nešto posebno uzrujalo .

Ako mi se jede ta tuna, to mi je bitnije od tih 5 kn. Tih 5 kn ću uštedjeti na nečemu drugome sto neću kupiti. To su obično sokici i slatkiši koje klinci zicaju pa kažem da ne može i uštedim 5 kn . A da mi je važno to uštedjeti, ne bi jeli tu tunu dok je ne nađem na akciji. Nije usporedivo zbog cijene, ali to radim s lososom. Svi su kod mene ludi za njim, ali 120-140 kn mi je previše. Pa kad dođe na 80 kn onda ga se najedemo .

5 pasti doma je ok, prihvatljivo. Samo nemoj sljedeći put uzeti 4 komada na nekoj akciji .

A sto vama znaci “imati zalihe da ne morate svako malo u dućan”. Jednom tjedno nije svako malo.
    A, ako kupujte po katalozima sigurno idete i vise od 1x tjedno. Ne trebaju vam onda zalihe nečega za 3-4 mjeseca.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 13.07.2019. at 15:05

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A sto vama znaci “imati zalihe da ne morate svako malo u dućan”. Jednom tjedno nije svako malo.
    A, ako kupujte po katalozima sigurno idete i vise od 1x tjedno. Ne trebaju vam onda zalihe nečega za 3-4 mjeseca.[/QUOTE]

Upravo tako BB
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.07.2019. at 15:28

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene ovih 15 kn ne bi nešto posebno uzrujalo .

Ako mi se jede ta tuna, to mi je bitnije od tih 5 kn.
    Ma nismo ih još pojeli, mogla sam mirno čekati to sniženje, da sam znala da će ga biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •