imam zalihe samo onoga što idem kupiti "preko" (Muggia). idemo relativno rijetko, možda 4-5 puta u godini, a kad idemo onda se mora "isplatiti" i zato kupujem više komada svega, iako sve zapravo ostaje samo na mom dojmu i ne računam koliko zapravo točno uštedimo (ako odbijem benzin). ali, na taj odlazak gledam kao na izlet, usput škicnemo i outlete (posebno MM u Navigare outletu često pokrije skoro cijelu sezonu), što zna poništiti svu uštedu, sigurno.
zato na zalihi imam uvijek (do idućeg odlaska) paštu (samo barrila integralnu koristimo i iz principa za nju ovdje ne želim dati 14-15kn, kad je preko manje od eura), tunu, kavu (za aparat za espresso, svoje tri omiljene marke), prašak za robu (Dash), tekući za robu (robna marka Eurospina), pasatu (ovisna sam o jednoj sa povrćem, nema mi bolje), maslac (zaledim nekoliko komada)...naravno, nakupujem i stvari koje ne potraju do drugog odlaska.
ostalo usput kupujem kod nas, ako je akcija, možda 1-2 kom više, ali u pravilu samo one proizvode i marke koje uvijek kupujem. ne pratim kataloge, idu mi na živce. neki dan mi pao pod ruku Lidlov i vidim fora stvari, kad ono nešto od ponedjeljka, drugo od četvrtka, ma dajte...nisam na kraju ni išla.