Pokazuje rezultate 1 do 50 od 831

Tema: radite li "zalihe" ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mi baš i ne pijemo tablete. Isto kao i Mima, jedino za snižavanje temperature, ali to stoji zbog muževe kćeri puno više nego zbog nas. I imam trenutno sprej za hlađenje ozljeda jer mi trenutno treba, inače mi ni to ne stoji ako mi ne treba.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

O zalihama začina bolje da i ne govorim, ali kad smo već na temi začina - da, imam prilično veliku zbirku.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    O zalihama začina bolje da i ne govorim, ali kad smo već na temi začina - da, imam prilično veliku zbirku.
    ja nemam veliku "zbirku" jer ne trošim puno začina. ali od onog što trošim - imam po jedno pakiranje "rezerve".
    sol, papar, češ'njak u prahu, paprika, kurkuma, vegeta.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam veliku "zbirku" jer ne trošim puno začina. ali od onog što trošim - imam po jedno pakiranje "rezerve".
    sol, papar, češ'njak u prahu, paprika, kurkuma, vegeta.
    Da, ja imam sigurno tridesetak vrsta (da sad ne nabrajam, možda i bi mi uspjelo nabrojiti i više) a u zalihama imam baš isto ovo + cimet i klinčić. To imam po jedan neotvoreni paket. Imam i zalihe timijana i origana (sušim sama). Ostalo se ne koristi tako često, pa ima manje.

Gledala jučer špajzu specijalno za ovaj topic - imam zalihe kokosovog brašna (dva neotvorena paketa uz količinu u staklenki), zalihe mljevenog badema jer nisam sinu za Uskrs napravila omiljenu čokoladnu salamu, zalihe cveba jer ih svi jedemo umjesto slatkiša ili uz slatkiše, mljeveni mak i mljeveni rogač.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •