Mi baš i ne pijemo tablete. Isto kao i Mima, jedino za snižavanje temperature, ali to stoji zbog muževe kćeri puno više nego zbog nas. I imam trenutno sprej za hlađenje ozljeda jer mi trenutno treba, inače mi ni to ne stoji ako mi ne treba.
Mi baš i ne pijemo tablete. Isto kao i Mima, jedino za snižavanje temperature, ali to stoji zbog muževe kćeri puno više nego zbog nas. I imam trenutno sprej za hlađenje ozljeda jer mi trenutno treba, inače mi ni to ne stoji ako mi ne treba.
O zalihama začina bolje da i ne govorim, ali kad smo već na temi začina - da, imam prilično veliku zbirku.
Da, ja imam sigurno tridesetak vrsta (da sad ne nabrajam, možda i bi mi uspjelo nabrojiti i više) a u zalihama imam baš isto ovo + cimet i klinčić. To imam po jedan neotvoreni paket. Imam i zalihe timijana i origana (sušim sama). Ostalo se ne koristi tako često, pa ima manje.
Gledala jučer špajzu specijalno za ovaj topic - imam zalihe kokosovog brašna (dva neotvorena paketa uz količinu u staklenki), zalihe mljevenog badema jer nisam sinu za Uskrs napravila omiljenu čokoladnu salamu, zalihe cveba jer ih svi jedemo umjesto slatkiša ili uz slatkiše, mljeveni mak i mljeveni rogač.