Pokazuje rezultate 1 do 50 od 831

Tema: radite li "zalihe" ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nemam ni jedan farmaceutski lek doma, jer ne uzimam kemiju. Umesto toga imam borove iglice, djumbir, eterična ulja i slično

A ovo o alkoholu i njegovim količinama bolje da ni ne komentiram, jer mi je pretužno u ovoj situaciji, a i inače kad se konzumira alkohol, a posebno kad to rade žene.

Razmišljajte o zalihama brige za druge, pomoći drugima (starijima), o spiritualnim zalihama sa kojim lakše odžavate balans (meditacija), ...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam ni jedan farmaceutski lek doma, jer ne uzimam kemiju. Umesto toga imam borove iglice, djumbir, eterična ulja i slično

A ovo o alkoholu i njegovim količinama bolje da ni ne komentiram, jer mi je pretužno u ovoj situaciji, a i inače kad se konzumira alkohol, a posebno kad to rade žene.

Razmišljajte o zalihama brige za druge, pomoći drugima (starijima), o spiritualnim zalihama sa kojim lakše odžavate balans (meditacija), ...
    Uh fuj, baš, ajde kad piju mužjaci al žene fuj , a i probat ću djetetu umjesto Flixotide smotat borove iglice
    Posljednje uređivanje od mitovski : 15.03.2020. at 17:57

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Uh fuj, baš, ajde kad piju mužjaci al žene fuj , a i probat ću djetetu umjesto Flixotide smotat borove iglice
    flixotide dobiš ali moraš po njega

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •