Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
Cubana
Moja je (5.r.) za svaku ovogodišju lektiru kao posljednje pitanje imala - Je li ti se svidjela knjiga, bi li je preporučila prijateljima?
Pa je dijete svih 9 puta odgovorilo - Knjiga mi se svidjela, preporučila bih je prijateljima .
Mislim se - neka ostane... kakvo pitanje takav i odgovor.
Ovo je i moj sin radio, nakon što je izvukao pouku - napisao je negetivnju kritiku knjige Stanari u slonu, pa je morao objašnjavati. Nakon toga više mu nije padalo na pamet otvarati bokove, hehehe...

Ont. Što nabaviti za peti razred? Školski pribor nije stavka - tu je pametno pričekati da predmetni nastavnici izraze svoje želje i potrebe... Ono što treba nabaviti u petom razredu je literatura za roditelje (Vodič za preživljavanje u školi, ovo: https://www.iep.hr/nasa-izdanja-2/vo...je-u-skoli-48/). Iako možda izgleda kao da se zafrkavam, to nipošto nije slučaj. Većina naše djece uredno prolazi do petog/šestog razreda bez temeljnih vještina učenja. Nije to problem, ali sad je pravi trenutak za početak razvijanja sustavnog pristupa učenju. Nažalost, učitelji i predmetni nastavnici koji za to imaju osjećaj i rade na tome rijetki su kao bijeli slonovi, pa je puno toga prepušteno roditeljima. DakleM, vrijeme je za Miljković&Rijavec kombinaciju. Uskoro dolazi na red i Teen psiha istih autorica. Sretno!