Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Mi doma imamo printer, a na poslu i muž i ja skener i printer u boji, pa zasad ne namjeravam nabavljat ništa dodatno u stan. #linija obrane od krcanja stvari#antihrčak
Da, do petog razreda je to stvarno tako... Kasnije, meni NE PADA na pamet servisirati djecu printanjem na drugim mjestima. Donedavno su imali fotokopirnu butigu u blizini (ako nestane tonera i slično) ali često su se znali sjetiti u nedjelju popodne da nešto baš treba. Pa smo im nabavili printer još davno daaaavno (prije pametnih mobitela). Češće je služio za skeniranje bilježnica, ali bome su se printali referati, elaborati i tako svašta... U firmi znam skenirati veće stvari, ali printati baš nemam običaj i trudila sam se ne navikavati djecu na to da uzimaju moj printer iz firme zdravo za gotovo. Mislim, isprintati nekome maturalni rad je jedno, a printati zadaće više puta tjedno je nešto sasvim drugo (moj stariji ih je jaaaako rijetko pisao rukom, a mlađi je imao uputu za pisanje elaborata od 2000 riječi, pa si ti sad misli). Moja firma nije mjesto gdje se pišu i printaju njihove zadaće. Zadnje što sam skenirala bila je nekakva dodatna knjiga iz engleskog početkom prošle škg.