Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: održavanje staklene tuš kabine

aldea

Početno održavanje staklene tuš kabine

Cure, koje imate tuš kabine s prozirnim staklom, molim vaša iskustva s održavanjem.Željela bih imati baš takvu radi transparentnosti prostora, ali bojim se da će se na njoj vidjeti svaka kapljica, a za koji mjesec da se neću moći riješiti tragova kamenca.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nemam takvu ali eventualnih tragova kamenca se mozes rijesiti tako da u onu bocu-prskalicu za pranje stakla stavis vodu+par zlica octa...naspricas i operes i obrises...
    super se sjaji...

Zorica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja posle svakog tusiranja obrisem staklo magicnom krpom (pokupim vodu) i sve sija ni traga od kamenca :D

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moja sestra na rubu tuš-kabine drži onaj brisač prozora (izgleda kao brisač na auto-šajbi), pa, dok si još unutra, pobrišeš sve kapljice.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Još jedna glupost koju sam kupila.
    Ja ponekad i obrišem nakon tuširanja no MM nikad, a tušira se vrlo često........
    Tako da staklo uvijek djeluje prljavo iako se temeljito riba barem jednom tjedno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I najvažnije, moje dijete ne može otkrivati čari brčkanja u kadi.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja mantram: "Kapljice sa moraju vidjeti, kapljice se moraju vidjeti ..." , jer je (bar po mom iskustvu) to nemoguće izbjeći i to upravo iz razloga

Citiraj bibai prvotno napisa
    Ja ponekad i obrišem nakon tuširanja no MM nikad, a tušira se vrlo često........
    Tako da staklo uvijek djeluje prljavo iako se temeljito riba barem jednom tjedno.
    Zato lagano zamračim kupaonu pa se zbilja ne vide

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tus kabine sa prozirnim staklom nije problem odrzavati

kao sto je cokolada vec napisala - koristi onaj brisac prozora redovito nakon tusiranja....a ponekad se sjeti i savjeta od lucky day i to je to

aldea

Početno

Hvala na savjetima, znala sam da postoje trikovi.E, sad još samo da mi je otkriti čarobnjački trik kako natjerati i ostale da obrišu za sobom (barem one velike).Priznajem da baš nisam oduševljena idejom biti zarobljena u tuš kabini i brisati svaki dan za svima.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

"mi" smo se ipak odlučili za onu mutnu jer znam da bi uvijek našla barem jednu kapljicu koja bi me dovodila do ludila

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Takva staklena prozirna kabina je samo za one koji vole fest čistiti, a već imaju istrenirane ukućane.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Takva staklena prozirna kabina je samo za one koji vole fest čistiti, a već imaju istrenirane ukućane.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moji imaju staklenu zaštitu i rabe nekakvo sredstvo koje stvori film na staklu pa kapljice klize i ne ostavljaju mrlje. ne znam kak se zove to sredstvo ali ako nekog zanima mogu pitat...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    moji imaju staklenu zaštitu i rabe nekakvo sredstvo koje stvori film na staklu pa kapljice klize i ne ostavljaju mrlje. ne znam kak se zove to sredstvo ali ako nekog zanima mogu pitat...
    Pitaj

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Tog sredstva ima za kupiti na Staroj samoborskoj cesti, u onim "Luksuznim kupaonicama". Mislim da košta nekih 500-ak kuna, ali nemojte me baš držati za riječ. Inače, Mr. Proper za kamenac je meni mrak, nedavno sam ga otkrila i stvarno sve skida.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    To sam sredstvo stavila na staklene povrsine u autu i fakat je istina.
    No, nisam razmisljala kako bi to izgledalo na tus kabini (ja sam iz tog razloga u sirokom kutu izbjegavala prozirno staklene ), ali moglo bi se drukcije ponasati kada je voda iz pipe puna kamenca.
    Inace, ima tog sredstva i u Metrou, ali ne znam kolko kosta.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Baš ću probat pa javim rezultate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •