Pokazuje rezultate 1 do 50 od 509

Tema: Vorteks, zakon privlačenja i Ana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam Riri na drugom topicu savjetovala da bi i ona trebala napraviti upravo to - upustiti se u biznis.
    I moj glas ide za ovaj predlog.
    Riri je nesumnjivo osoba sa prirodnim darom za samoostvarivanje.

Otvoriti temu ovog tipa "kakve su ti misli takav ti je život" uz istovremenu nehajnu crticu objavljivanja svima srećne vesti o pozitivnoj beti, to je nesumnjivo potez visoko socijalno inteligentne osobe, šah-mat u dva poteza.

Kojim god smerom da tema ode, Riri je samim otvaranjem teme moralni pobednik, svi mi superozbiljni ljubitelji logike, nauke i edukacije smo samo gladijatori protiv dosade...

Tako da ću ja Riri samo iskreno da čestitam i na talentu ali i na beti, poželim sve najbolje i školski idućih meseci i godina, a moj odgovor na ovu temu će biti ovako nekako:

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    I moj glas ide za ovaj predlog.
    Riri je nesumnjivo osoba sa prirodnim darom za samoostvarivanje.

Otvoriti temu ovog tipa "kakve su ti misli takav ti je život" uz istovremenu nehajnu crticu objavljivanja svima srećne vesti o pozitivnoj beti, to je nesumnjivo potez visoko socijalno inteligentne osobe, šah-mat u dva poteza.

Kojim god smerom da tema ode, Riri je samim otvaranjem teme moralni pobednik, svi mi superozbiljni ljubitelji logike, nauke i edukacije smo samo gladijatori protiv dosade...

Tako da ću ja Riri samo iskreno da čestitam i na talentu ali i na beti, poželim sve najbolje i školski idućih meseci i godina, a moj odgovor na ovu temu će biti ovako nekako:

vidiš... a i tajming je odličan, sezona kiselih krastavaca

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš... a i tajming je odličan, sezona kiselih krastavaca
    Pročitaj si odgovor koji sam dala njoj, isti ide i za tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •