Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
I da napomenem jako bitnu stvar. Da bi se nešto komentiralo, treba biti upućen u to. Onaj tko je o A.B. pročitao na nekom portalu, a nije pogledao to što ona govori, nije upućen. Novinari su jednostavno novinari. Već sam napisala da oni njen video od pola sata stave u jednu jedinu rečenicu koju sami izvade iz konteksta. Koliko puta sam gledala njen video i kasnije čitala članak o tome gdje je ona potpuno krivo citirana. Mislim, ne krivo u smislu da je netko nešto krivo protumačio, nego u smislu da su napisane potpuno druge riječi pod citat od onih koje je ona izgovorila, dakle čista laž. I onda se lako dobije dojam da ona ljude savjetuje da se skidaju s tableta itd.
Sve to treba uzeti za zrnom soli.... Nije isključeno da njene knjige nekom pomognu, ali ne možemo tvrditi da svakom pomognu. To nije točno.

Osim toga, ako ju obični novinari krivo shvaćaju, zar nije potpuno moguće da njene upute i teški bolesnici potpuno krivo shvate? Evo što kaže njena bivša profesorica: https://www.slobodnadalmacija.hr/moz...udi-sebi-naude