Pokazuje rezultate 1 do 50 od 509

Tema: Vorteks, zakon privlačenja i Ana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Majke mi moje, ako ja razumijem o cemu vi pisete? Mora biti da sam glupa jer volim SF.
    Cak i da shvatim o cemu vi pisete, ne vidim smisao saznanja o tim paralelnim stvarnostima. Jer kako stvari stoje, na kraju krajeva, moze se biti prisutan u samo ovoj jednoj.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Majke mi moje, ako ja razumijem o cemu vi pisete? Mora biti da sam glupa jer volim SF.
    Cak i da shvatim o cemu vi pisete, ne vidim smisao saznanja o tim paralelnim stvarnostima. Jer kako stvari stoje, na kraju krajeva, moze se biti prisutan u samo ovoj jednoj.
    Pa ljudi vole znati opcije, nema veze što ne možeš biti u više njih odjednom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Asocijacija: jedna od klasičnih i vrlo poznatih priča Ursule LeGuin je upravo Schroedingerov mačak - ovo je link na original (ne za tebe, nego za Riri i ostale koje to zanima): http://www.saintjoehigh.com/ourpages...er_s%20Cat.pdf

Nekad davno ta je priča objavljena u Yu SF časopisu "Sirius"

Sorry na offt. Možda bi trebalo otvoriti novi topic na podforumu Što čitate i tamo drukati znanstvenu fantastiku. To mi se fakat više sviđa čitati nego Šimlešu i AB.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.07.2019. at 08:48

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Asocijacija: jedna od klasičnih i vrlo poznatih priča Ursule LeGuin je upravo Schroedingerov mačak - ovo je link na original (ne za tebe, nego za Riri i ostale koje to zanima): http://www.saintjoehigh.com/ourpages...er_s%20Cat.pdf

Nekad davno ta je priča objavljena u Yu SF časopisu "Sirius"

Sorry na offt. Možda bi trebalo otvoriti novi topic na podforumu Što čitate i tamo drukati znanstvenu fantastiku. To mi se fakat više sviđa čitati nego Šimlešu i AB.
    Ti si ko moj muž.
    On obožava SF.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si ko moj muž.
    On obožava SF.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Drago mi je da još ima ljubitelja tog žanra. Meni više odgovara čitati takve stvari nego ovdje spominjane autore (iako mi ni to nije strano) ali SF pruža ljudima mogućnost da se malo odmaknu od stvarnosti u smjeru koji pušta mašti na volju. Trenutno mi je James Corey glavna zabava - ovo: https://znanje.hr/oznaka-proizvoda?s....%20A.%20Corey

Eh,sad - što taj link radi na ovom topicu? To je odličan primjer kako se bujnom i kreativnom maštom može sasvim dobro zaraditi, a da ne štetimo tuđem zdravlju. Svaka čast...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •