-
Pa istina, meni je besmisleno da je život besmislen. I ne mogu prihvatiti ni u ludilu da je sve besmisleno i slučajno. Ja mislim da ništa nije slučajno, da se baš sve događa s razlogom. Ne vjerujem u raj i pakao, ali vjerujem u život poslije života i u reinkarnaciju. I nema smisla vjerovati u nešto u što se mora vjerovati, ali ipak postoje i ljudi koji vjeruju jer jednostavno vjeruju, ne moraju tako.
Malo mi je strano svoditi bilo čije vjerovanje na nešto banalno i površno. Meni se sva kosa digne na glavi kad netko kaže da mu se stvari događaju jer mu je tako grah pao ili jer je rođen pod nesretnom zvijezdom. Mislim, ako je banalno i površno misliti da privlačimo onako kako zračimo (za zračenje ipak treba trud), zar nije banalno i misliti da će sve biti onako kako ti padne grah (za grah ne treba trud)?
Grah je super ako je osoba s grahom sretnija nego što je bila bez njega. Ali, isto tako je i vorteks super ako je osoba s njim sretnija nego što je bila bez njega. Ne mogu govoriti u ime drugih, ali ja sam s vorteksom sretnija nego bez njega, a pogotovo sam sretnija s vorteksom nego s grahom. Grah me nikako ne ispunjava, osim kad ga jedem.
Što se tiče znanstvene strane, već smo vam govorili o Srđanu. Ali nitko neće da gleda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma