-
Enela, i jesi zločesta. Ovaj dio u kojem pišeš da to nema veze sa znanosti mi je apsurdno i komentirati, pročitaj malo o Nikoli Tesli i njegovom proučavanju materije, energije i paralelnih realnosti. Ili ti ni Tesla nije dovoljno velik znanstveni autoritet?
Ja nigdje nisam rekla da sam ja znanstvenica. Čak sam nekoliko puta rekla da se moje tumačenje treba uzeti samo kao moje, ne kao jedina istina. Ali isto tako ne mislim da trebam pustiti znanost na miru, jer me taj dio znanosti zanima. Zašto ne bih naučila nešto više o nečemu što me zanima? Samo postoji jedna stvar, ja ti nemam nikakve ego tripove pa me nije strah ni pogriješiti, ni nešto krivo protumačiti, sve dok me taj put vodi saznanju. Zato neću pustiti znanost na miru, a i tko si ti da govoriš meni ili drugima što trebaju raditi?
Eh da, počela sam o tome kako se slažem da si zločesta. Odakle ti pravo nazivati nekoga poluobrazovanim? Prvo, ja nisam poluobrazovana. Drugo, i da jesam ili da nisam niti malo obrazovana, to me ne čini lošijom osobom od tebe. Misliš da te ljudi vole ili ne vole zbog tvog obrazovanja? Da je škola ono što te čini čovjekom? Poluobrazovan čovjek nije ništa manji čovjek od obrazovanog čovjeka. Uostalom, on to uvijek može popraviti. S druge strane, čovjek koji svojim riječima želi postići da se osoba kojoj se obraća osjeća loše je puuuuno manji čovjek od osobe koja se potrudi objasniti svoje stavove bez da dobije ospice čim vidi različitost.
Zato bih ja zamolila pojedine forumašice da iznose svoje stavove i argumente na jedan normalan način kakav bi trebao biti odraslim osobama, bez diranja u nečiju pamet i obrazovanje i bez ismijavanja. Pretpostavljam da ni svoju djecu ne učite da se rugaju ljudima koji su različiti od njih, pa pozivam da se sjetite same svojih stavova i u ovoj situaciji. Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma