Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Riri bas te krenulo. Uzassss. Sad s tim savovima ces malo odmoriti prisilno.

Andydea drzim to fige da svi ti simptomi dobri simptomi budu.
    Ja sam jucer i jutros sva placljiva opet. Plakala sam valjda na sve... A nisam inace od plakanja previse. I meni prsa ufff. Pogotovo desna, ona uvik vise. I bradavica nekako cudno pecka, boli, ne znam ni koji je to osjećaj.
    Snovi su zanimljvi i opet se budim u neko glupo vrijeme, tipa u 6... To mi se povremeno dogadja u pmsu, ali nije mi tipicni znak, i u obe trudnoce redovito mi se dogadjalo. I vruce mi jeee. Jucer mi je bilo hladno uzasno, a danas me peru valovi vrucine kao da iznutra gorim...

Andydea sjeti me, koliko ti traju ciklusi?

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Riri bas te krenulo. Uzassss. Sad s tim savovima ces malo odmoriti prisilno.

Andydea drzim to fige da svi ti simptomi dobri simptomi budu.
    Ja sam jucer i jutros sva placljiva opet. Plakala sam valjda na sve... A nisam inace od plakanja previse. I meni prsa ufff. Pogotovo desna, ona uvik vise. I bradavica nekako cudno pecka, boli, ne znam ni koji je to osjećaj.
    Snovi su zanimljvi i opet se budim u neko glupo vrijeme, tipa u 6... To mi se povremeno dogadja u pmsu, ali nije mi tipicni znak, i u obe trudnoce redovito mi se dogadjalo. I vruce mi jeee. Jucer mi je bilo hladno uzasno, a danas me peru valovi vrucine kao da iznutra gorim...

Andydea sjeti me, koliko ti traju ciklusi?
    Justme,imamo iste simptome hehehe. i mene grudi bole isto ko tebe,neka cudna bol,ali obje. i cini mi se na mahove... sto se trajanja ciklusa tice,traju mi od 24-29 dana,najcesci su 26.dc. ovulacija bila po mojoj pretpostavki 12.dc i od tad me grudi bole.
    sto se smotanosti tice i brzine refleksa...e malo se poremetilo i meni hahaha. naime,jucer sam isla dragom pripremit kavu.dok sam cekala da malo slegne nekako sam neznam ni sama kako rukom zakacila za loncic i skliznulo je s one resetke za plin i sve mi se izlilo po stednjaku,radnoj ploci,ormaricima,ladicama...po podu... ma uzas! sva sreca,nije se prolilo po meni. ali sam momentalno popizdila!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •