Stranica 18 od 39 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

JHello svima, kak ste? Ja opet kupila i radila ali drugi urin, nista. Muz da zna da sam opet dva kupila...... :D

Vec gubim nadu ali imam jos jedan.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 23.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~48.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~29.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~~20.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~~6.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~6.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~3.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~3.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

ajmo (ne) cekalice!!! ima vas dosta na vrhu liste,javljajte simptome,pisajte testove...
    AliceInChains,dobrodoslaaaa!!! na listu startas kad i ako procuris i javis 1.dc. najbolje bi bilo da javis + pa da preskocimo listu i cekanje haha.
    ostale cure,kako ste?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Kao i ovo vrijeme..tmurno....(ne)cekam vjesticu...od simptoma (.)(.)uzas....probada me i jajnik....e sad mi jede slatko,a poslije slatkog odma slano,a to mogu da budu i pms bumo videli

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Uh sta ste sve napisale
    Ja s mm bas ne pricam nesto osim dogovora za kucu i djecu. Super za sve parove koji pricaju al uzivajte dok mozete jer kad dodje djete necete vise pricat vjerujte mi
    Vama kojima je vjestica dosla sad u nove pobjede hehe
    Jagodicabobica rozo mi je u obije trudnoce bio prvi znak
    Riri pa ti si prava slavonka! Ja sam bila jednom davno na vk jesenima al samo ono u ned ujutro povorka i super je
    Andydea meni sutra napisi 3 dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Uh Anita kamo srece, pri prvom brisanju mi cak palo na pamet implantacijsko krvarenje. Ali ma kakvi, trajalo 2 dana, i to bas samo nakon uriniranja.

Ja svasta osjetim dole ali zbog mjehura. Evo danas je ipak malo bolje doduse.

Alice, nadam se da kupujes gravignost hahaha. Ima i u DMu onaj First Sign duo, 2 za 30kn.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo (ne) cekalice!!! ima vas dosta na vrhu liste,javljajte simptome,pisajte testove...
    AliceInChains,dobrodoslaaaa!!! na listu startas kad i ako procuris i javis 1.dc. najbolje bi bilo da javis + pa da preskocimo listu i cekanje haha.
    ostale cure,kako ste?
    I ja se nadam da cu preskociti. Danas 11 dana nakon odosa-sve se nadam da je jos rano....ali gubim nadu vec i pripisujem polako simptome PMS-u. Kud aj pojma nemam ni kad treba ni nista. :D

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Uh Anita kamo srece, pri prvom brisanju mi cak palo na pamet implantacijsko krvarenje. Ali ma kakvi, trajalo 2 dana, i to bas samo nakon uriniranja.

Ja svasta osjetim dole ali zbog mjehura. Evo danas je ipak malo bolje doduse.

Alice, nadam se da kupujes gravignost hahaha. Ima i u DMu onaj First Sign duo, 2 za 30kn.

Ja imam hronicnu urinarnu pa jako cesto osjetim tu napetost, a tu je i cista, ciste....No nekako mi upucuje na simptome ali nema PLUSICA. I da, kupila sam dva gravingnost mini. :D Krijem vjesto! Do sad sam mogla betu izvaditi i platiti koliko sam ih kupila...i bih...ali se bojim jer je to finalno, a ovako ono ima jos malo vremena.

Nadam se da nam pocinje proces....al bum vidjele uskoro.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

I kod mene klasični PMS simptomi tako da vještica samo što nije

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja ovo vama moram ispričati.

Dakle imam jednu haljinu. Novu haljinu i inače mi je to najskuplja haljina koju sam si ikad u životu kupila. Haljina je asimetrična. Ne znam koliko ćete si moći zamisliti, ali bez rukava je i onda na jednom kao 'rukavu' ima traku samo i na njoj volančiće, to ide preko ruke, iznad lakta i to je taj rukav. Znači samo na jednoj strani.

Ta haljina je ostala kod svekrve prije nego što sam išla za Vinkovce jer sam žurila i zaboravila je. I ja njoj poslala poruku da je izvadi iz vrećice samo jer je sv. Petar neće opeglati ako ostane tako tri dana. I ona meni sad slika i šalje, kao popravila mi je, ja jadna nisam ni skontala tvorničku grešku, a kupila je. Moja haljina više nema taj rukav, odrezan je i 'popravljen'.
    Posljednje uređivanje od Riri92 : 23.09.2019. at 14:57

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ajme majko hahahahaha, i kak sad izgledaju volanceki? Di se nalaze?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imaš divnu svekrvu Riri vidis kako te iznenadila...tko ti kriv što kupuješ robu s greškom hahaha i još tako skupu

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Isuse riri ja bi je ubila :#

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hahaha Jagodice nema volana više.

Pa da, stvarno me iznenadila hahaha. Ma što bih je ubila, nakon početnog šoka sam umrla od smijeha.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vecer svima!

Riri, no volanos,a? hahahaahha (ako si ostala mirna divim ti se :D)

Ja busy danas, drzala tecaj engleskod do 8h pa vecera sa dragim i kcerkom i progovorili koju. :D

Na tecaju sam sa tinejdzerima radila grupni rad i sama sam razmjestala poteske stolove i stolice i sad me nesto boli stomak.....mozda samo predznak za M, valjda nisam nista poremetila. Osjecam stomak, grudi, apetit i rasplakala sam se danas zacas-simptom za oboje. Voljela bih izdrzat da test radim prekosutra, al mislim da cu opet ujutro. :D

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ajme riri hahahahaahahahab uzasss. Ne znam bili se smijala ili plakala. Sad imas novu dizajnersku haljinu by sveki hahahahahahah

Alice... Ne znam dali dizanje teškog moze sto poremetiti ali ja redovito sebe dizem, i dizala sam se i u trudnoci i nije nikad nista poremetilo. U 2.trudnoci sam i laminat postavljala i dizala kutije i sve... I super se razvijala cak i na krivom mjestu.
    Al mogu reci da sam i ja danas kod treninga osjetila dolje nesto, a tek mi ovulacija stize. Tako da ja se nadam da nikad ništa nece poremetiti jer ovaj put ne stajem s treningom tih 2ww. Udebljala sam se ko prase i ne mogu si to dopustiti vise

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ma ostala sam mirna, šta da radim. Malo me srce boli jer je (bila) Versace, ali dobro mi i sad izgleda. Bolje je sveki to prilagodila nego što je Donatella dizajnirala hahahaha.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme riri hahahahaahahahab uzasss. Ne znam bili se smijala ili plakala. Sad imas novu dizajnersku haljinu by sveki hahahahahahah

Alice... Ne znam dali dizanje teškog moze sto poremetiti ali ja redovito sebe dizem, i dizala sam se i u trudnoci i nije nikad nista poremetilo. U 2.trudnoci sam i laminat postavljala i dizala kutije i sve... I super se razvijala cak i na krivom mjestu.
    Al mogu reci da sam i ja danas kod treninga osjetila dolje nesto, a tek mi ovulacija stize. Tako da ja se nadam da nikad ništa nece poremetiti jer ovaj put ne stajem s treningom tih 2ww. Udebljala sam se ko prase i ne mogu si to dopustiti vise
    I ja inace redovno idem u teretanu al sad dok ne vidimo sta se desava, MM mi ne da. :D Nakon tok medicinski indiciranog pobacajja sve se poremetilo pa i ciste odlaze i dolaze i ono kao ajde ti pazi pa ces trenirat dook vidis sil trudna il ne. :D Imam osjecaj da bi mi i gin. rekao prvo tromjesecje da mirujem uz Duphaston. Apetit mi je wow pa kako sam krenula i ja cu se udebljati. Proslo ljeto 55 kg, ovo 58 (sad vec mozda i 60).Znam, nije mnogo ali na meni vise od 58 krene kipit pa budem kao krofnica.). Imam perioda kad mi se tesko udebljat,a onda naleti pa se samo polijepi :D.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 24.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~49.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~30.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~28.dc

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~~21.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~~7.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~7.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~3.dc

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure jel koja (ne) čekalica radila test?

Kako ste sa simptomima? Kod mene ništa jedino sam jako žedna i jučer me svrbio pupak jel to simptom? Haha...kao što sam već napisala mislim da ništa ovaj mjesec...pojačat ćemo akciju za idući možda da se uhvati za ročkas u 11mj.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro i od mene. Ja sam skoro siznula. Spavala sam svega 2-3 sata. Prvo nisam mogla zaspati, a kad sam i zaspala sanjala sam bolesne snove i stalno se budila. Probudim se u 4:37 hocu da se upiskim, a piskila sam oko 1:30 prije nego sam zaspala. Urin je bio rijedak i skoro proziran, vjerovatno jer nije mnogo proslo ali ja popiskih Gravignost OPET! Mislim da sam vidjela kao neku sjenu ali bijele boje hahahaha, vjerovatno u glavi. Ovo nadanje i iscekivanje me smori, spavati ne mogu nego samo razmisljam kad napraviti test i zadrzat pisolinu sto duze, a to mi je tesko (pa i po noci). Bas sam se opteretila. :D

Ono sto primijetim jeste da me sike na momente prze, pa prestanu i jutros jaki grcevi i ziganja u stomaku. Takodjer me dole svrbucka....posuho. Onako neispavana ja odlucim skratit muke. Odvedem kcerku u glazbenu skolu i u laboratorij uradim Betu. Nalaz ce biti za pola sata ako bude negativan, ako bude pozitivan morat ce razradjivat pa ce trajati duze. Ne nadam se mnogo (u biti nadam ali gubim nadu). Jedino sto me drzi je sto mi je slina u ustima takva da su usta prepuna i prevlazna.

ROMAN od mene, sorry!
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 24.09.2019. at 10:21

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sretnooo javi nam! I ja sam jučer bila budna od 4h, probudim se i zujim... hehe

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sad su zvali....beta negativna.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

žao mi je...glavu gore i idemo dalje!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice bas mi je zao. Ali mi je drago da si otvorena tako, lakse je kad ne drzimo sve u sebi
    Jesi razmisljala da narucis s interneta lh trakice pa da malo popratis dal hvatas ovulaciju s njima?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Alice bas mi je zao. Ali mi je drago da si otvorena tako, lakse je kad ne drzimo sve u sebi
    Jesi razmisljala da narucis s interneta lh trakice pa da malo popratis dal hvatas ovulaciju s njima?
    Nisam razmisljala do sad ali sad razmisljam. Imas li link nekih isprobanih? Nisam do sada koristila je nisma imala potrebu. Prva kcerka prije 8 godina zaceta slucajno, nije uopste islo u mene il bar nismo znali (prvi brak, prije skoro 9 godina). Sada sam u drugom braku i jednu bebu smo izgubili, a i ta beba je dosla ''slucajno'', nije uslo u mene pa nismo ni razmisljali o tome nego sam se ja razboljela, jake lijekove pila, rendgene radila i onda saznala te imala mediscinski indiciran pobacaj nakon kojeg mi ni full amount spermica ne pomaze. Ironija?!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Alice u potpunosti te razumijem, mi smo i prvo i drugo dijete začeli prije 9 tj 7 godina i od prve se primilo usuđujem se reći, čim smo prestali paziti. Prošle godine neplanirano ostala trudna što je u 8TT završilo sa missed ab. (prestalo kucati srce), pola godine nisam nikako htjela pokušavati ali sada nikako i ništa...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Masnice, mi smo kao pazili i eto uhvatilo se dva puta sa prvim i drugim (nadam se zadnjim) muzem hahahahha-muka me na humor bacila. :D Ovo je bio moj prvi, svjesni pokusaj....i nista. Vjerujem da ima i do pobacaja i kortikestoriada na kojima sam bila od tada pa do skoro, i te ciste se pojavile i ciklusi non stop....Vidjet cu kad procurim pa pokusat sa ovim trakicama koje Jagodica spominje-ako stignu do tada. Duphaston sam digla i njih cu piti 18.-24. dan ciklusa. Samo nisam sigurna ko u narednom ciklusu uspije, dal da ih pijem 18. dan svakako-ali pitam kada odem po rezultate pape.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da dodam, jako mi je zao sto ti se to desilo. Ja sam cekala 6 mjeseci i sada eto ganjam. Isto mi je bilo 8tt....Vec sam sa 4tt znala da ce doci do pobacaja samo su me oporavljali za anesteziju da je podnesem jer sam jako losa bila i to pod agresivnom terapijom. Najteze je bilo biti jedan cijeli mjesec trudan i znati.....uhhh.....

Izvinite, ponijele su me emocije uzasno.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice ne moras se izvinjavati. Ne mogu ni zamisliti kak je to kad znas unaprijed...

Ako vam je ovo bio prvi pokusaj mozda cak i bolje jos neko vrijeme da se ne opterecujes. Ali ako zelis, nemam direktan link ali na Ebay-u imas "One Step" trakice. Ima dosta verzija ali ugl se razlikuju samo po kolicini trakica u paketu i po tome dal uzimas samo lh ili i hcg ilti testove za trudnocu. Makar kazem, ako ste tek startali mozda cak i bolje pricekati sa tim popratnim materijalima da ti ne stvaraju dodatni stres.

Ja sam dobila od dr dvije uputnice. Jedna je hitna za sutra ujutro. Moram nositi uzorak urina. Tu koja je hitna cu vec sutra u podne znati, a ovu drugu nosim prekosutra jer ne stignem obje prije posla.
    Opet sam pocela rozo brisati, jedino imam srece da nista ne boli i ne pece, samo stalna potreba za uriniranjem.

Di nam je ostatak ekipe?
    Jel zna netko di je Ljube nestala? Bas sam danas naisla u mobu na onaj njen test i jos mi nejde u glavu da to nije bilo pozitivno...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ajme Jagodice samo nek prođe što prije. Čuvaj se.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagodice, narucili smo mi vec i prije odgovora ali neki wondfo. U paketu dodje 30 LH i 10 hcg. Optimalno ce stici polovinom ili krajem oktobra. Imam jedan ciklus bez njih (ako dodje do tad). Ako i uspije nece propast, nekome ce vec trebati, kostaju 13 dolara sto nije ogromno bogatstvo ako trudnoca uspije i bez njih.
    Jesmo, startali smo sad ali smo prvo cekali cista ova, ona onako, ovako, ciklusi, pa sad mi doktor dao zeleno svjetlo mimo toga da probamo uz Duphaston taj (Dabroston) jer ako me on regulira moci cu otprilike izracunat plodne tako da ce trakice dobro doci svakako.

A to sa urinom je uzasno, ja stlano piskim i jako cesto imam te upale, jer je vec hronicno ali nisam piskila krv (kuc,kuc). Javi nam obavezno sta je sa nalaza. Djeluje li ti urin drugaciji, drugacijeg mirisa i sl.?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

I za Wondfo sam isto cula. Ma to ti je sve isto, kao i ti hcg testovi. Vidis, isti je Gravignost i recimo Clearblue. Ako ima sta pokazati, pokazat ce.

Ma nista, ni cudan miris, ni nista eto. Mislim sva sreca. Sutra do 13h cu vec znati kaj je. Vjerujem da je upala samo pitanje kakva, to je sve.
    Javim svakako, hvala kaj se brinete

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nadam se da ce sve biti OK. Ako jedes sveklu mozda brises pinkish radi toga? Ja sam se tako znala isprepadat, sa i kcerka. :D Vjerujem da ce to biti fine ako govoris da nije osjecaj tako strasan.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Curke kako ste....gdje nam se izgubila ljube??

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

E, ne znam kaj je svekla ali mogu reci da ovih dana nisam ni jednu namirnicu jela svaki dan. Tako da sumnjam da je do toga. Ma to su male kolicine, vidljive samo kod brisanja. Onako nekad rozo nekad smedjkasto. Sutra bum pametnija.

Ljube je vidim prijavila dc, nadam se da samo malo odmara i da ce nam se uskoro pridruziti.
    A di je JustMe?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Jagodice,mislim da je curka mislila na cvekli ili ti ga ciklu kako ko kaze......a neka malo.odmori mozak.ljube od svega...i ti se cuvaj to ti je mozda samo prehlada a moze biti i neka bakterija

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    Jagodice,mislim da je curka mislila na cvekli ili ti ga ciklu kako ko kaze......a neka malo.odmori mozak.ljube od svega...i ti se cuvaj to ti je mozda samo prehlada a moze biti i neka bakterija

Da, mislila sam na cveklu/cikluali typo me prenese na slovo 's'. :D

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam tu al nemam nista pametno, a ni glupo za reci, pa cekam da vidim sto je tebi s tim crvenim. Cudno mi malo da nista ne osjecas, a crveno piskis. Jesi ti sigurna da nije mozda to neki znak, a ne urin

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

jagodica u prosloj trudnoci sam mokrila cistu cistu krv , za cudo nije me ni peklo niti bolilo , urin bio sterilan na kraju su bili kamenci bubrezni,kad sma ih pomokrila vise nije bilo krvi.. isto tako samznala imati takve uroinfekte gdje sam isto brisala sukrvicu , antibiotici su rjesavali stvar..

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 25.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~50.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~31.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~29.dc

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~~22.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~~8.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~8.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~4.dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma ne bi rekla da je znak jer imam dole taj osjecaj pikanja povremeno, bas ono ko kad se nahladim. I stalno me tjera piskiti. Tako da imam ja neke simptome "upale" ali blaze. A i to "crveno" je u biti svijetlo rozo/smedjkasto i u jako malim kolicinama. Ma evo danas do 13h cu znati. Vjerujem da sam se nahladila samo, ili u najgorem slucaju pokupila neku bakterijicu. Hvala vam svima kaj brinete al ja sam sigurno da nije nis ozbiljno.
    I da, nisam ciklu jela.

Viki, mislim da bi pala u nesvijest da vidim da pisam krv!
    Kaj ima kod vas dvoje?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ma ne bi rekla da je znak jer imam dole taj osjecaj pikanja povremeno, bas ono ko kad se nahladim. I stalno me tjera piskiti. Tako da imam ja neke simptome "upale" ali blaze. A i to "crveno" je u biti svijetlo rozo/smedjkasto i u jako malim kolicinama. Ma evo danas do 13h cu znati. Vjerujem da sam se nahladila samo, ili u najgorem slucaju pokupila neku bakterijicu. Hvala vam svima kaj brinete al ja sam sigurno da nije nis ozbiljno.
    I da, nisam ciklu jela.

Viki, mislim da bi pala u nesvijest da vidim da pisam krv!
    Kaj ima kod vas dvoje?
    ma nebi

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

znaci napisala sam kilometarsku poruku a oni lustili samo "ma nebi" :-@

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

znaci bila sam 3 tj pred porod,po noci piskim i cista krv, odem spavati ,u jutro kazem muzu a on poludio kaj nisam otisla na hitnu, reko budem vidjela kako ce u jutro biti..ja opet na wc kad ono krv , nis skuhala si kavu, dorucak i polako za petrovu .. tamo se pomokrim opet cistaa krv ,kaze dr.pa kako me nista ne boli,reko bas nista.. zadrzali me,sestra mi kateterom isla uzeti uk i pokrenula kamencice,tek je tada pocelo boliti ..popiskila sam 2 kamencica i ni traga krvi vise,ali su me svejedno 5 dana drzali radi toga.
    a mi smo dobro ,jucer smo bili na kontroli ima oko 1800g. mozda ce biti malo sitniji ali samo neka je zdrav.. jos nam je 7tt ostalo

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Eto i mjere sjedaju na svoje mjesto, sto so blize to ce biti sve tocnije vjerujem! Bas mi je tvoja prica posebna, znam da tebi nije neki gust i da bi radije da je od prvog dana sve bilo normalno. Ali kad se sjetim onih pocetaka, a sad samo sto nije stigao frajer! Ma divota
    A tebi svaka cas kak si to mirne glave bila hendlala, jos si zena kavu skuhala hahaha

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Da skuhala kavu pa pomalo hahahaahahahahha

Da, bas mi je drago da je sve tako dobro ispalo. Nakon onog pocetka, ufffff. Nadam se da cd se smiriti sve kad se rodi.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo cure da javim. U biti nis posebno ne znam, poviseni su malo leukociti ali sve u svemu nis specijalno. Pustila mi je dr lijek, i sad cekam urinokulturu da vidimo kaj se tocno desava. Kolko sam ja shvatila leukociti poviseni vjerojatno radi upale ali treba vidjeti kaj ju je uzrokovalo kad stigne urinokultura. Ugl startam s terapijom, pa se nadam da bu doslo na svoje ubrzo.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ljube gdje si?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Jagodica, a bakterije? Krv? Daj poslikaj nalaz i sibni sliku ovdje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu