Stranica 27 od 39 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Jutro curke...
    Andydea pisi 2.dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro!

Uh, zao mi je Jelena.

Alice, ma jucer ti je svakako bilo rano. Ja osobno gledan da ne pisnem test prije 10dpo. Tad racunam da bi mogla biti neka sjena. Iako ima zena koje nisu imale nista na testu dok menga nije bas zakasnila.

Di su nam cureee? Javite se

Bubamara, kaj ima kod tebe?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro!

Jelena, zao mi je.

Jagodice, po dosadasnjoj prici mog ginekologa (ako ga nisam ja krivo shvatila), do sad bi beta pokazala. U periodu juli/avgust on je meni vadio betu mozda cak i ranije jer sam trebala poceti Diane 35 pa u slucaju da sam trudna ne bih smjela piti. Takodjer prosli ciklus kad je po racunici bilo kao i sada, on je rekao beta bi pokazala ali ne zurimo nigdje-no ja sam odradila betu svakako i bila je neg. Sjecam se rijeci kao keroz 2-3 dana beta nakon kriticnog odnosa ako zacece uspije bete bude dovoljno. Ja mu vjerujem (inace) i ovdje je medju najboljim ginekolozima ali po netu i na forumu dolazim do skroz drugacijih informacija. Sigurna sam da kad bih ga pitala telefonski da li je rano za betu, rekao bi nije. No, ja cu se nadati i praviti da nisam shvatila sta je govorio. U biti vec sam nekako u glavu smjestla da to nije to. Cice me bole svakim danom sve jace, imam grceve, jedem mnogo, spavam mnogo ali sve to moze raditi i PMS, s obzirom da ima jos 6 dana do vjestice.

Pozdrav za sve cure, kako ste?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Jagodice,alice,hvala vam curke,idemo u nove pobjede,nisam ni ocekivala ovaj mjesec nista pa tako da me nije iznenadilo nista....samo sto je dosla ranije malo...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, ali beta krece rasti nakon implantacije, ne znam onda kak tvoj ginekolog moze znati kad je to bilo. A okvir je nekih 6-12 dana nakon O. Zato mi nije jasno.
    Kak mislis 2-3 dana nakon kriticnog odnosa? Ak pod time mislis odnos na dan ovulacije, to je nemoguce. Evo neka me netko ispravi ali kolko ja znam beta krece rasti nakon sto se jajna stanica implantira a ne nakon sto se oplodi.

Jelena, znaci ranije ces se primiti posla haha!

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 23.10.2019.

(Ne) čekalice

Himalaya~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~22.dc
    AliceInChains~~~~~~~~20.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~16.dc
    Andydea123~~~~~~~~~11.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~9.dc
    justme409~~~~~~~~~~8.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~7.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~2.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj bubamara39 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, moze pitanjce. Da mi netko objasni ovu listu. Cekalice/ odbrojavalice. I kako se upise na nju. Naime, ja sam 20dc, 2dnt blastica, i ne vidim se nigdje. Mozda treba neka prijava. Oprostite, al ja sam plavusa pod hormonima. Al sigurno ima neka pametna glavica da me uputi
    Draga,cure su ti objasnile sve. Ja drzim fige da do liste i ne dodes. Stavljam te na listu 1. dc kad i ako dobijes.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Evo ja bila kod gina. 11. dc,2 vodeca folikula,O kroz 24 sata... Endometrij lijep,trolinijski. Super reagirala na Klomifen i dr je jako zadovoljan. Sad u akciju i to je to.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Andy, u akciju!!!!

Jagodice, nemam pojma-i ja kako citam jucer je bio the earliest possible day kad je beta mogla biti pozitivna i nije kasno. Danas je moguca implantacija mozda ali u tom slucaju beta bi tek trebala poceti rasti. Nejasam mi je ginekolog bio skroz. Zadnjih 10 godina je sve fino objasnjavao, a sad sma pocela placati druge da mi objasne nalaz koji sam radila kod njega (onaj ASCUS). Zbrzao je objasnjenje pa sam ga mozda i krivo shvatila. Po aplikaciji Ovia mi pise za 4 dana da mogu raditi pregnancy test pa cu tako i uraditi. Svakako sam se pomirila s ovim ciklusom pa ako bude, dobrodoslo. Tebi je malo duzi ciklus nego moj??

Meni u biti ovaj mjesec ne bi trebalo nesto kasniti ako nisam jer pijem Duphaston do 24. dana nakon cega prestajem pa bi trebalo doci do krvarenja.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ovako, 14 dana nakon ovulacije je beta cca 48. Sad racunaj da se svaki dan dupla, sto znaci da je na 13dpo 24, 12dpo 12, 11dpo 6 itd...
    Sad si napisala da je danas moguca implantacija, znaci prije implantacije betahcg ne postoji! Uglavnom cure vade betu kad im kasni menga. Cak i cure koje idu u postupke dobiju uputnicu za betu 12-14 dana nakon postupka. Nema nikakog smisla vaditi betu tako rano, jer postoji mogucnost da se ni implantacija nije desila. A oplodena jajna stanica ne luci betahcg nego posteljica koja se stvara nakon. Steta da trosis novce bezveze. Iako si nesto napisala da ti je beta besplatna, to nisam skuzila, kak besplatna?
    Meni su ciklusi cca 28 dana. Ovulacija mi je bila prije cca 8 dana.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam ljubomorna jer vi znate kad vam je O

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako, 14 dana nakon ovulacije je beta cca 48. Sad racunaj da se svaki dan dupla, sto znaci da je na 13dpo 24, 12dpo 12, 11dpo 6 itd...
    Sad si napisala da je danas moguca implantacija, znaci prije implantacije betahcg ne postoji! Uglavnom cure vade betu kad im kasni menga. Cak i cure koje idu u postupke dobiju uputnicu za betu 12-14 dana nakon postupka. Nema nikakog smisla vaditi betu tako rano, jer postoji mogucnost da se ni implantacija nije desila. A oplodena jajna stanica ne luci betahcg nego posteljica koja se stvara nakon. Steta da trosis novce bezveze. Iako si nesto napisala da ti je beta besplatna, to nisam skuzila, kak besplatna?
    Meni su ciklusi cca 28 dana. Ovulacija mi je bila prije cca 8 dana.
    Ima mi smisla sve sto govoris. To sam na netu nasla da bi po proracunu danas mogla biti implantacija ili eventualno jucer. Stoga ne znam zasto bi ginekolog rekao da se ubrzo nakon odnosa moze uraditi i provjeriti (tada mi je trebala terapija). A beta-novac sam samo jendom potrosila privatno i onda sam uzela uputnicu prosli puta kad sam isla od porodicnog ljekara i dobila 3 uputnice za klinicki centar i dobijem nalaz besplatno. Imam jos jednu uputnicu za iskoristiti ali necu.
    Po propracunu aplikacije neke mi kaze:

The blood test can be positive as early as:
    Friday October 25, 2019
    The early urine home pregnancy test will be positive as early as Sunday October 27, 2019.

Moj ga je doktor bas nesto zeznuo ili je mene zbunio.

Masnice, ma i kod mene se ne zna kad mi je sta jer se sve poremetilo ali sam ovaj ciklus koristila LH trakice. Skoro iste boje su bile 14. kad smo pokrili i vise ih nisam imala pa smo otisle u bolnicu i svakako ih ne bi tamo radila, nije mi bilo do njih. :D Tako da pretpostavljam da je ovulacija bila 15 ili mozda cak 16.10.

Ja se vama divim s obzirom da duze vremena 'deverate' s ovim.....meni je tek treci mjesec neuspijeha. No, morma priznati da mi je ''igranje sa LH trakicama'' malo maknulo misli sa kcerkine biopsije.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Masnice, jesi probala s trakicama? Ja prije nisam ni kuzila kad je dok nisam pocela pratiti, pa sam skuzila po grcevima i bolovima. I sad nema sanse da ne osjetim, ne znam dal se to sve pojacalo ili sam ja bila tolko gluha za vlastito tijelo.

Alice, bumo skup pisale za vikend

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagodice-pisamo, pisamo. :D

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imala sam trakice za 2 ciklusa nisam bas uspjesno peek ulovila nisam bas ni redovita bila. Narucila sam nove s ebaya cekam posiljku. Kad meni moji ciklusi smotani po 40 dana koma...rekao dr.da mogu imati O 19 dan ili 27 dan a tko ce ga znati

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pa ti možeš lako znati kad ti je ovulacija, kao i svaka žena na svijetu.
    Imaš li toplomjer doma? Svako jutro prije ustrajanja, čim otvoriš oči, toplomjer pod jezik i izmjeri svoju bazalnu temperaturu. Zapiši. Dan nakon ovulacije će temp skočiti za bar 0,5°i taj skok znači da je bila ovulacija. Temp ostaje povišena do kraja ciklusa, znači 14 dana.
    Ako je povišena i 16.dan, znači da je gotovo sigurno trudnoća. Naravno, ako se pravilno mjeri. Znači, bar 6 sati ležanja bez ustajanja, otprilike u isto vrijeme, istim toplomjerom.
    Posve besplatno i točno.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 24.10.2019. at 07:23

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

E to je problem...dan NAKON ovulacije pokazuje bazalna, meni treba prije hehe. Nema veze ovih dana smo baš nekako full u akciji, pokrivamo svaki 2. dan.

Mora da treninzi na koje sam krenula mi čine dobro

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 24.10.2019.

(Ne) čekalice

Himalaya~~~~~~~~~~~28.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~23.dc
    AliceInChains~~~~~~~~21.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~17.dc
    Andydea123~~~~~~~~~12.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~10.dc
    justme409~~~~~~~~~~9.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~8.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~3.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jutro!!!
    Moram vam rec da imam ludog muza hahahaha. Sinoc isli "pokrit" O i sve muz oko mene skace,nosi jastuk,pali mirisne svijece...ja ga gledam i nista ne govorim. A on meni da on veceras pravi kcer i da zeli da bude sve extra hahahaha. Ok... Nakon toga jadan ogladnio,ja sa jastukom pod guzom i eto njega nosi cokoladu,otkida 2 kockice i govori mi,evo jedna tebi a druga mi je za kcer hahahaha. Ok... Jutros... Muz mora bit na poslu u 6:30. Probudili se malo ranije i ajmo u akciju! Ali jutarnje akcije radimo kad nemamo obaveza jer se malo oduzi haha ali jutros jel,za mene SVE! Uglavnom,obavili mi to,ja ostala lezat a muz se sprema za posao. Vicem mu da pozuri jer da ce ga sef ubit a on meni mrtav hladan,pravim kcer! I ako mi sef nesto bude kenjao,rec cu mu da ostatak dana pise godisnji! Hahaha uglavnom,jos je na poslu. Sef ocito ima razumijevanja haha. eto,moj dragi uvjeren da pravi kcer ... neka mu haha samo da je akcije.
    Inace,cure,sto ima kod vas? Pokrivate dane pred O? Neka spremna na neki testic?
    Mene lijevi jajnik ubija kako boli.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andydea super je muz hahaha, on pravi kcer i tocka! Ajde drzim fige da ta pozitiva urodi plodom!

Masnice, a da ili bazalnu kak kaze Beti, ili biti redovita s trakicama. Mozda sad kad stigne posiljka bus pametnija.

Dobro di je ostatak ekipe?

JustMe u poslu vjerojatno, a ostatak se nadam se sexa

Jelena, kak si danas?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Andydea super je muz hahaha, on pravi kcer i tocka! Ajde drzim fige da ta pozitiva urodi plodom!

Masnice, a da ili bazalnu kak kaze Beti, ili biti redovita s trakicama. Mozda sad kad stigne posiljka bus pametnija.

Jelena, kak si danas?
    Ei jagodice,uh znala sam i za bolje dane...al jbg nema zaljenja....suti i trpi,bit ce bolje..kako si ti??

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jelena, kak si danas?
    Jagodice,pa da,bas je pozitivan i meni je tako uz njega lakse.
    Za okolinu nemogu bas tako rec... Nazalost.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice, super si objasnila za betu, raste od dana implantacije (u protivnom bi sve IVF zene na dan transfera bile trudnice, a nisu) ali se beta duplira u početku na 48h kasnije 48/72h.
    Ak je 14dpo-48, 12dpo-24, 10dpo-12....
    Sretno svima, sorry na upadu.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    Jagodice, super si objasnila za betu, raste od dana implantacije (u protivnom bi sve IVF zene na dan transfera bile trudnice, a nisu) ali se beta duplira u početku na 48h kasnije 48/72h.
    Ak je 14dpo-48, 12dpo-24, 10dpo-12....
    Sretno svima, sorry na upadu.
    Pravo mi je drago da to cujem jer to znaci da ima nade. Ja bih zaista ruku u vatru stavila da sam cula kako treba ginekologa i da je rekao da se to odmah skoro zna po krvi. Po ovom sto si napisala, u slucaju da jesam ostala trudna, beta bi mi danas bila oko 6. Pripremila sam 3 testa (jedan na 10ml, dva manja na 20). Sutra bi taj osjetljiviji mozda i mogao detektovati ako ima sta. Ovaj 20 piskim u nedjelju.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Latice nek si ti upala, nikad mi nije tesko cuti da sam nekaj dobro objasnila hahaha.

Alice, pa sretno onda!

Mene i dalje cice bole. Obicno jedan dan ih osjetim malo vise i onda dan dva slabije i onda prestanu. Mislila sam da je jucer bio taj dan kad su bolile vise, al evo danas kak dan prolazi sve vise ih osjetim...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala Jagodice! <3

I mene cice bole, danas ponajvise, ne bole bradavice ali cice su bas onako napete i napuhane (ja sam ravna ko daska pa uvijek vidim kad se napusu :D ). I drugo od ajmo rec potencijalnih simptoma su sitne akne po licu tamo kuda ih inace nemam ni kad trebam dobit i konstantni umor i pospanost. Od ovo troje jedino umor ne osjetim ovako u PMS pa mi mozda nesto govori. No, pocela sam Duphastom piti prije nekoliko dana tako da mozda se i on igra sa simptomima, nisam sigurna.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dodatak...temp mi je 37 C. Imam bas neke gripozne simptome danima. Jednom mi je prije porasla temp ali nista nije bilo. Da li u ovom periodu oko 8dpo moze rasti temp ili je to samo slucajnost?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Uf, u temp se ja ne kuzim pa se nadam da ce se javiti netko pametniji. Osim ovo kaj je Beti gore napisala da temp poraste nakon ovulacije, ali to samo znaci da je bila ovulacija kolko sam shvatila.

Ne znam dal kod nas ima testova osjetljivosti od 10mlU/L

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ovulacija je definitivno bila 15. ili najkasnije 16. jer su crtice na LH bile skoro pa u bocu iste 14.10. A sutradan u bolnici dva dana sam imala probadanja na desnoj strani i to neobicna onako kao da me neko stipa ili bode iglom. Sada sigurno nije ovulacija...bum vidjeli-mozda samo prehlada. :/

A ja sam kupila gravignost Ultra 10 ml u dm.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislila sam naredna dva dana u bolnici.....muti mi se.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Uf, u temp se ja ne kuzim pa se nadam da ce se javiti netko pametniji. Osim ovo kaj je Beti gore napisala da temp poraste nakon ovulacije, ali to samo znaci da je bila ovulacija kolko sam shvatila.

Ne znam dal kod nas ima testova osjetljivosti od 10mlU/L
    Jagodica ima i to vise njih.
    Gravignost ultra....Geratherm....Cyclo test.
    S tim da imaju dvije razlicite osjetljivosti od Cyclo testa pa dobro pogledati na kutiji.
    Mislim da je zeleni od 10 miu a ljubicasti od 25 miu.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam bila na svojoj prvoj folikulometriji. Endo 3linijski 6-7 mm, na lijevoj strani vodeci folikul od 13 mm. U ned opet.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 25.10.2019.

(Ne) čekalice

Himalaya~~~~~~~~~~~29.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~24.dc
    AliceInChains~~~~~~~~22.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~18.dc
    Andydea123~~~~~~~~~13.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~11.dc
    justme409~~~~~~~~~~10.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~9.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~4.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jutro cure!!! Jutros se osjecam njezno hahahahha pa i u tom tonu lista! A mozda i promjena boje malo ubrza stvari pa ubrzo bude neki plusic... Pusa svima! Gdje su nam nase trudnice,viki,riri,ema...? Kako ste? Koliko jos?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    E to je problem...dan NAKON ovulacije pokazuje bazalna, meni treba prije hehe. Nema veze ovih dana smo baš nekako full u akciji, pokrivamo svaki 2. dan.

Mora da treninzi na koje sam krenula mi čine dobro
    Ne pokazuje dan nakon. Možda ti je ovulacija bila par sati prije.
    I zašto bi trebala znati dan ranije? Ne treba.
    Osnova fiziologije jajne stanice kaže da je u prosjeku 24 sata zrela za oplodnju. Spermiji mogu, u prosjeku , preživjeti 3 dana u ženi, ponekad 5, ali tko zna koliko točno čiji spermiji u kojoj ženi.
    No, najjednostavnije je imati odnos svaka 24 sata, pa ne treba ni toplomjer, ni trakice. Meni nije uspijevala trudnoća ako su odnosi bili rjeđi, samo svakodnevni su doveli do trudnoća(7 puta, tako da imam poprilično dobar statistički materijal)
    Ustvari, najbolje je isprobavati, pa naći dobitni modus operandi, jer smo različite.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro i od mene!

JustMe, ne razumijem se mnogo u folikulometriju ali nadam se da je to OK.

Andy, lista je bas njezna i romanticna.

Ja...ja se osjecam cudno. Sinoc je temp spala na 36.8 ali i jutros sam toplija nego inace. Uzmem i uradim Gravignost ultra (osjetljivost 10) i kroz onu plastikicu nakon 5 minuta kao da vidim nesto totalno skoro nevidljivo ali pomislih da je sjena od plastike ili necega na istoj. Uzmem ja i razvalim test te izvadim iz plastike trakicu, kad ono kao da se nazire nesto jako,jako,JAKO svijetlo. Nisam htjela ali zovnem mm kad i on kaze vidi kao neku sjenu al ne razumije se on u to. Pokusavam uslikat, nevidljivo je na kameri. Na sobnom svjetlu se lakse vidi nego na dnevnom. Bas je jako svijetla. Mislila sam da nije fabricki tako i razvalim jedan od prije nekad sto je ostao isti. Nema te ''fabricke'' crte na tom mjestu. Mislim to se jedva vidi ali eto ostavili smo da mozda nije nista ali mozda i je pocetak necega. Ne znam....cudno je.

Kod sebe imam jos dva testica, osjetljivost 20 pa ih nema svrhe kasnije uradit. Razmisljam da uzmem jos jedan od 10 pa da ga uradim veceras ili ujutro. :/ Nisam sigurna koliko bi do noci bila linija vidljivija....ali sad sam u jos vecoj znatizelji. :D

Kako su ostale?

Jagodice, ima li sta novo?
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 25.10.2019. at 08:15

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro i od mene!

JustMe, ne razumijem se mnogo u folikulometriju ali nadam se da je to OK.

Andy, lista je bas njezna i romanticna.

Ja...ja se osjecam cudno. Sinoc je temp spala na 36.8 ali i jutros sam toplija nego inace. Uzmem i uradim Gravignost ultra (osjetljivost 10) i kroz onu plastikicu nakon 5 minuta kao da vidim nesto totalno skoro nevidljivo ali pomislih da je sjena od plastike ili necega na istoj. Uzmem ja i razvalim test te izvadim iz plastike trakicu, kad ono kao da se nazire nesto jako,jako,JAKO svijetlo. Nisam htjela ali zovnem mm kad i on kaze vidi kao neku sjenu al ne razumije se on u to. Pokusavam uslikat, nevidljivo je na kameri. Na sobnom svjetlu se lakse vidi nego na dnevnom. Bas je jako svijetla. Mislila sam da nije fabricki tako i razvalim jedan od prije nekad sto je ostao isti. Nema te ''fabricke'' crte na tom mjestu. Mislim to se jedva vidi ali eto ostavili smo da mozda nije nista ali mozda i je pocetak necega. Ne znam....cudno je.

Kod sebe imam jos dva testica, osjetljivost 20 pa ih nema svrhe kasnije uradit. Razmisljam da uzmem jos jedan od 10 pa da ga uradim veceras ili ujutro. :/ Nisam sigurna koliko bi do noci bila linija vidljivija....ali sad sam u jos vecoj znatizelji. :D

Kako su ostale?

Jagodice, ima li sta novo?
    Jeeeeee Alice,drzim fige da je to to! Carobiram caram da nas obradujes i otvoris novo odbrojavanje! Sretno!Boja liste donosi promjene haha. Sutra neka nova boja,ha? Hahaha,dok nam i himalaya i jagodica i masnica ne prijave plus. Ljubim vas sve!!! Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Andy, hvala. Bilo bi lijepo da je boja donijela promjene. Jos me strah da se radujem, mozda je zaista nesto fabricki na ovom primjerku.:D Budem pametnija nakon jos kojeg testa...ali moram ici po taj osjetljiviji.Danas je ili 9 ili 10 dpo.

Nadam se da ce nove boje svima donijeti nove, pozitivne promjene! <3

P.S. Ja sam veliki coffee addict i u pripremi sam uspjela smanjiti na 1 do 2 salice instant kafe ili kapucina od vanilije i sad se dvoumim da li da ovog popijem jednu ili ne. Rekla sam da prestajem kad ostanem trudna jer ni sa kcerkom nisam pila ni konzumirala nista potencijalno stetno. No sada nisam sigurna kaj se dogadja sa testom.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Aliceln radije napravi ujutro test vec veceras.
    Znaci taj neki od 10 miu. Pisala sam gore u postu koji imaju.
    Geratherm i Cyclo su jeftiniji od Gravignost ultra.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Aliceln radije napravi ujutro test vec veceras.
    Znaci taj neki od 10 miu. Pisala sam gore u postu koji imaju.
    Geratherm i Cyclo su jeftiniji od Gravignost ultra.
    Kod nas ovdje samo ima Gravignost Ultra od 10 tako da cu njega uzeti. Ako ne bude nista onda je definitivno greska neka na testu. Mada pokusam pronaci i ova druga dva, ali u dm ih nisam vidjela.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure dobro vam jutro!

Ja stizem sa lijepim vijestima
    Pisnula sam pozitivan test!
    Jucer First Sign sjena sjenice, totalno nesigurna dal umisljam ili vidim. Ode muz po Gravignost, ista stvar. Navecer jos jedan gravignost, opet neka sjena nit je u boji nit nis ali je**mu tu je i vidimo ju!
    Ode muz u ljekarnu po Gravignost, Clear Blue i neki Unitest.
    Unitest plasticni s prozorcicima, odma bacio rozu sjenu.
    Jutros iz istog urina Gravignost i dalje slaba sjena ali sad vise nema dvojbe da je tu, a Clear Blue bacio plus!! (ne digitalni, onaj obicni) danas sam cca 10dpo.
    Ja jos ne mogu vjerovati, nakon preko 3 godine, u iscekivanju inseminacije pozitivan test! Van sebe sam, ne mogu opisati opce kak se osjecam. U Pon zovem gina da zamolim uputnicu za betu.
    Alice, zelim ti isti ovakav scenarij! Svima vama

JustMe, super za trolinijski endo!

Andydea, hvala za sretnu boju liste hehe!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas ovdje samo ima Gravignost Ultra od 10 tako da cu njega uzeti. Ako ne bude nista onda je definitivno greska neka na testu. Mada pokusam pronaci i ova druga dva, ali u dm ih nisam vidjela.
    Nema ih u DM-u. Samo u ljekarnama.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Joojjj jagodica bas sam sretna.
    Daj fotkicu da vidimo

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Jagodice ❤️ Jako sam sretna zbog tebe.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure dobro vam jutro!

Ja stizem sa lijepim vijestima
    Pisnula sam pozitivan test!
    Jucer First Sign sjena sjenice, totalno nesigurna dal umisljam ili vidim. Ode muz po Gravignost, ista stvar. Navecer jos jedan gravignost, opet neka sjena nit je u boji nit nis ali je**mu tu je i vidimo ju!
    Ode muz u ljekarnu po Gravignost, Clear Blue i neki Unitest.
    Unitest plasticni s prozorcicima, odma bacio rozu sjenu.
    Jutros iz istog urina Gravignost i dalje slaba sjena ali sad vise nema dvojbe da je tu, a Clear Blue bacio plus!! (ne digitalni, onaj obicni) danas sam cca 10dpo.
    Ja jos ne mogu vjerovati, nakon preko 3 godine, u iscekivanju inseminacije pozitivan test! Van sebe sam, ne mogu opisati opce kak se osjecam. U Pon zovem gina da zamolim uputnicu za betu.
    Alice, zelim ti isti ovakav scenarij! Svima vama

JustMe, super za trolinijski endo!

Andydea, hvala za sretnu boju liste hehe!
    Jao Jagodice, tako sam sretna zbog tebe!!!!! Moguce da nam je objema nova boja od Andy donijela srecu. Cestitam draga i nadam se da ce sve teci u najboljem redu.

I kod mene smo vidjeli tu super svijetlu crtu, cak sam i razbila test da izvadim traku. Pokusat cu cekat do jutra, a ako ne onda cu i veceras i ujutro. P.S. Vidjela sam na drugoj temi da se nesto muti, hihihi. Bas sam sretna zbog tebe!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagodice, ako ti nije trsko provjeri kolika je osjetljivost Uni Testa? Mislim da sam ga vidjela u apoteci.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Jagodica pliz prisjeti me, ti si sljedeci mj trebala na inseminaciju, jel tako? Ovo je bio zadnji ciklus prije?
    Malo mi je puno postova bilo ali mislim da se ovo na tebe odnosi.
    Jer znam da kad si ti (ili mozda netko drugi) pisao da je ovo zadnji ciklus, da cete probati ali da idete na ins.i da se tome okrecete, bila sam uvjerena da cete uspjeti u ovom ciklusu. Dolazila ovdje najvise vidjeti jesam bila u pravu hahahaha.

Bas mi je dragooooo!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Just me, mislim da nisi pomijesala,a Jagodica ce ti potvrditi.

BTW, sad kad pogledah onaj test nakon nekoliko sati kasnije, linija je jos manje vidjljiva....da ne znam gdje je bila ne bih skontala. To OK?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

JustMe, da to smo mi. Jos smo bilo tuzni malo jer i dalje nisu krenuli sa postupcima radi renovacija.

Cure moje ni nismo radili nista sto nismo sve ove godine iz ciklusa i ciklus! Osim sto sam ja bila malo prehladjena i sopala se cajevima od djumbira i lovora. Da li trebalo par mjeseci nakon HSGa da dode sve na svoje, da li je duljih setnji prirodom koje smo krenuli prakticirati...ili su se zvijezde poslozile...
    Ja ne osjecam ama bas nista cudno ni drugacije. Doduse jos mi nije ni M zakasnila.

Osjetljivosti svih testova su 26mlU/L samo eto taj Unitest je pokazao malo bolje.

Hvala vam svima na lijepim rjecima, sad samo docekati betu da vidimo dal se pravilno dupla!

(Stavljam link slike. Prvi je taj Unitest od jucer navecer, druga dva su Gravignost mini i ClearBlue od jutros iz istog urina. One ranije od jucer popodne nema smisla stavljati jer se na slici stvarno ne vidi)

https://ibb.co/9hj6qBs

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagodice, moja je cak svjetlija od te na Gravignost Mini kod tebe. Bas se na fotografiji nista ne vidi pa nisam postala. Napisah gore da se sad nakon nekoliko sati jos manje vidi.....valjda bude sutra meni kao danas tebi. Kao sto gledam piskat cu i veceras i cuvat pisu. :D

P.S. Jutros sam nakon ultre uradila mini ali sa drugim urinom i naravno da nije bilo apsolutno nista i to je bilo za ocekivati ali kad si lud....nema pomoci. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •