Stranica 30 od 39 PrviPrvi ... 202829303132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 29.10.2019.

(Ne) čekalice

jagodicabobica~~~~~~~28.dc-pozitivan test
    AliceInChains~~~~~~~~26.dc-pozitivan test

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~22.dc
    Andydea123~~~~~~~~~17.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~15.dc
    justme409~~~~~~~~~~14.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~13.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~8.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~3.dc

bubamara39 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Drage moje, da podijelim s vama radost velike bete 128.91, 9dnt.
    Zvala sam odman na ivf kliniku i trebam ponovit u cet a iduci tj na uzv samo da se pogleda jel sve na svom mjestu. Sretna sam, mm takoder, placemo od srece pomijesane s brigom samo da nadalje pretekne sve ok. I vama svima takoder zelim ovakav osjecaj, od sveg srca.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bravo bubamarice!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cestitam Bubamaro!!!! Svi smo mi u nekom strahu ali bit ce to sve OK.

Meni je pregled zakazan za 12 dana tek ali to je OK vjerujem jer se nis ne bi ni vidjelo ranije.

bubamara39 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

A valjda moj mora zbog postupka napravit taj uzv. Ne znam

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bubamara, vjerojatno da se uvjeri da je kak si i sama rekla sve na svom mjestu. Beta je super, nemoj se nista zabrinuti ako ne bi na uzv-u vidla plod nego samo gestacijsku. To je sve oke za ovako rano, i ja ti predlazem da niti nejdes s ocekivanjem da ces vidjeti plod. Pa ako se i iznenadis super!

Meni je danas dan ocekivane M, jedan mali prag prijedeni ce to biti. Kod mene za sad def jos nista od simptoma. Ali doslovno nista. Doduse mirna sam, i cak jedini to mogu navesti kao neku promjenu. Kao obrnuti PMS. Nekako imam za sve i za svakoga razumijevanja, i mirna sam full i sva se nekak osjecam....nijezno!
    Osim jucer kad nam je lik uzeo parking koji smo cekali pa sam ja sa suvozacevog mjesta sjela na trubu umjesto muza
    I nekako mi se cini vec danima da sam zaboravna jako. Vise nego inace.

JustMe, jel i danas ides na fm?
    Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 29.10.2019. at 13:13

bubamara39 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Jagodice, daaaaa, too i ja, zaboravnaaa, kako sam to zaboravila prijavit! Eto zato sto sam zaboravna
    Posljednje uređivanje od bubamara39 : 29.10.2019. at 13:18

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj bubamara39 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, da podijelim s vama radost velike bete 128.91, 9dnt.
    Zvala sam odman na ivf kliniku i trebam ponovit u cet a iduci tj na uzv samo da se pogleda jel sve na svom mjestu. Sretna sam, mm takoder, placemo od srece pomijesane s brigom samo da nadalje pretekne sve ok. I vama svima takoder zelim ovakav osjecaj, od sveg srca.
    Cestitaaam!!!

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Slazem se s onom - i ja mislim da jajna stanica ne zivi 24 sata. Mislim da je tu puno krace.
    Idem i danas na fm. Bas me zanima sto ce biti. Prsa me bole bome dosta, mozda i vise nego inace. I narasle su. Bas je to postalo ranije. Znaci meni to pocinje cak i prije o.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

A ja krenula u berbu maslina... Taman da mi prode ova 2 tjedna do dana D (M ili T) i da ne mislim. A bas uzivam u prirodi. Jos smo svi u kratkim rukavima i suncanim naocalama. Sigurno puno ljepse i bolje nego da udara bura kako inace zna bit kad se masline beru haha.
    Od simptoma osjecam jedino da mi je stomak napuhan. I da,bas sam opustena. Zen... Hahahaha

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Eto Andy i ja sam zen hahaha!

JustMe, bas me zanima kak ce se odvijati kod tebe i kad ce se desiti O, javljaj nam!

Bubamara, nisi prijavila da si zaboravna jer si zaboravila hahahaha. Ma ja se okrenem jednom oko sebe i zaboravim kaj sam htjela i kud sam krenula. Muza po 3 pita pitam isto pitanje kroz dan. Ne kazem da je simptom al da je krenulo tamo negdje dan dva nakon poz testa, je.

Bas sam malo gledala trudnicke teme, i iskreno odustala ooce od njih jer mi se cini da je sve vezano za neke strepnje, sumnje, strahove. Oke, super je da postoji mjesto gdje se moze o tome otvoreno, trebat ce nam svima kad rad sigurno. Ali bas fali neka pozitivna tema, odma sam se sjetila tebe JustMe. Ajd ti ostani trudna pa da nam temu otvoris hahaha

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hahahaahahaha taman citam prvu tvoju recenicu jagodica o temama na trudnickom i odma mi prolazi kroz glavu kako moram sto prije otvoriti tamo neku veselu temu. I citam do kraja tvoj post hahahaahha ostavila sam traga.
    Evo nadam se da ce ovaj ciklus napokon biti taj. Taman da i go iskoristim i odem na bolovanje lipo.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hello cure, kako ste? Ja malo da se prijavim.

Jagodice, istog sam misljenja, ne da mi se po forumu cackati o trudnoci jer sve nesto naleti....neka hvala. Treba nam neka vesela trudnicka tema. :D
    JustMe, drzim fige da uspije ovaj ciklus!

Vidim neke zaboravne postale. :D Ja opet samo kmezim i pospana sam i spavala bih po cijeli dan iako danas nisam mogla al cu uskoro uz Friends. :D Sike bole, dole osjetim grceve male isto. Nahodala sam se danas posteno nakon casova i onda maloprije napravila dzuvec, ocistila kuhinju, kupatilo, prostrla ves....fiskultura.
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 29.10.2019. at 19:54

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Meni ce o tek u cetvrtak. Bas kasni ovaj ciklus...

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 30.10.2019.

(Ne) čekalice

jagodicabobica~~~~~~~29.dc-pozitivan test
    AliceInChains~~~~~~~~27.dc-pozitivan test

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~23.dc
    Andydea123~~~~~~~~~18.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~16.dc
    justme409~~~~~~~~~~15.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~14.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~9.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~4.dc

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

https://ibb.co/3sW8Wpq

Pozdrav svima, znam da nisam na liste, ali trebam pomoc.... daje to bio LH pik???? Ili malo vec gubim se

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    https://ibb.co/3sW8Wpq

Pozdrav svima, znam da nisam na liste, ali trebam pomoc.... daje to bio LH pik???? Ili malo vec gubim se

Po meni je bio i nadam se da ste pokrili. Tako je bilo i meni prošli ciklus.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ljube, ja bi na tvome mjestu nastavila piskiti trakice. Na prvu mi se cinilo kao peak, ali kad sam zumirala ne znam bas. Evo iskreno da je moja trakica ja bi nastavila piskiti. A nije nista cudno da nekad malo tak potamne pa opet budu svjetlije. Kako si ti?

Kaj ima curke? Kak ste?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    I meni cini se kao pik... to bilo 8dc ...a u noc sa 8dc na 9dc u noci me probudila uzasna bol sa desne strane koja trajalo oko 20min ... i 9dc ujutro i popoldne lh trakica skroz ta druga crtica jedva jedva vidljiva

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube, ja bi na tvome mjestu nastavila piskiti trakice. Na prvu mi se cinilo kao peak, ali kad sam zumirala ne znam bas. Evo iskreno da je moja trakica ja bi nastavila piskiti. A nije nista cudno da nekad malo tak potamne pa opet budu svjetlije. Kako si ti?

Kaj ima curke? Kak ste?
    A dobro draga... pratimo se trakicama samo... budem svakako jos nastavila do bar 14dc... ali kazem to sam prije napisala da pik izgleda mi je tad bio to je 8dc ...u noci sa 8dc na 9dc probudila me uzasna bol sa desne strane koja trajala 20min i od tad imam samo probadanje...9dc radila ujutro i vecer trakicu koji su bila jedva jedva vidljivi...

Cestitam ti od svega srca[emoji8][emoji8][emoji8]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bio odnos u 23.30 sa 7dc na 8dc.... jedan ...i muz otisao na put... [emoji23][emoji23][emoji23]

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zašto trakice 2,3 x na dan?! Po meni bio je pik, držimo fige!
    Posljednje uređivanje od mašnica : 30.10.2019. at 10:08

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto trakice 2,3 x na dan?! Po meni bio je pik, držimo fige!
    Hvala draga... ja uvijek napravim oko 12i oko 19 sati vecer.... imam njih dosta... posto oko 12zna biti svijetla a vecer bude pik... tako bilo i 8dc...sada

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Pišni ti još koju ako ih već imaš. Fakat kad bolje zumiraš tebi ova crtica je ipak svjetlija od kontrolne. Imaš li možda PCOS jer nama lh može biti češće vidljiv? Kad se muž vraća?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pišni ti još koju ako ih već imaš. Fakat kad bolje zumiraš tebi ova crtica je ipak svjetlija od kontrolne. Imaš li možda PCOS jer nama lh može biti češće vidljiv? Kad se muž vraća?
    Nemam PCOS

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sutra

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mozda bio pik kojih sat vremena kasnije , pa nisam ulovila bas njega... evo danas trakica skroz svjetla...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro!

Ljube, da ti nije bio razrijedjeniji urin pa je bas dosta svjetlija? Ako jeste bio pik izmedju te zadnje dvije trakice, a izgleda da jeste trebalo bi to biti to ako ste pokrili. Mi smo recimo pokrili kad je bilo skoro iste boje i nismo dalje i uspjelo je.

Ja sam nesto se prevrtala, zaspala u dnevnoj na trosjedu. Radim evo, a spava mi se jaooooo. I naravno moja panika proradi 100 puta na dan. Tonike i sve sa salicilnom kiselinom sam izbacila otprilike prije nego sam ostala trudna, a od pudera koristim REVLON za masnu i kombinovanu kozu. Nije mi palo na pamet da je ima tu, ali sam onako uzela da procitam sta ima i vidim da pise i ona. Od danas prestajem da koristim REVLON i mislila sam nastaviti smao sa Nivea BB. Imak ja imam bubuljice, sad pogotov krenulo od hormona pa da malo prekrijem. Inace se ne sminkam posebno, ali podloga, malo maskare i rumenila je must jer sma blijeda ko krpa. :D

Kako ste vi cure?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja odradila, dosla doma i jedem
    Sutra idem do gina da se narucim, inace sve po starome. Danas je sluzbeno i prvi dan kasnjenja, da nisam pisala test nebi pojma imala da se ista dogada.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Aaaa Jagodice, stavila si u potpis!

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 31.10.2019.

(Ne) čekalice

jagodicabobica~~~~~~~30.dc-pozitivan test
    AliceInChains~~~~~~~~28.dc-pozitivan test

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~24.dc
    Andydea123~~~~~~~~~19.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~17.dc
    justme409~~~~~~~~~~16.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~15.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~10.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~5.dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Riri, jesam

Cure di ste? Nesto sve tiho u zadnje vrijeme...
    Ja imam 20.11. prvi pregled

bubamara39 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Jutro curke. Beta 216. Uzv u iduci cet. Ja sam skroz dobroooo

bubamara39 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Jagodice super...i jaakomi se svidaju crtice u potpisu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja panicarim pa necu da se javljam i kvarim temu. :D
    Pozdrav za sve cureeee!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bravo Bubamara i Jadodicabobica!

Potpis je na mjestu, beta raste super! Kako provodite ove dane, jeste vi nove trudnice vec rekle bliznjima? Reakcije?

Alice, kakvo paničarenje?! Ne ne...nema mjesta tome..

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Evo jedne ne trudne jos hahahaha
    Danas opet bila na fm i JOS NIJE BILA O. Ja sam u soku... Ovo je ili najduzi ciklus ili neko cudo. Foliku 23mm. Valjda ce napokon danas, tj veceras. Ne mogu vise pokrivati.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

JustMe, da bas ti raste ono do zadnjega. Ali po ovome kak si i rekla, danas sutra puca. Ajde jos danas si dajte truda hahaha.

Ja provodim dane kao i do sad, osim sto sam jucer maknula uloske i tampone iz ormarica kupaonskog, tek tolko da ih maknem. I dalje bez ikakvog simptoma osim da nema menge i da bradavice bole ali samo ako ih bas stisnem. I piskim nesto malo cesce nego inace ali nista ekstra.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ajde, valjda bude onda kvalitetna stanica kad ju toliko cekam. Od danas na godisnjem sto se tice pokrivanja. Hahahahaa

Odlicno Jagodica. Nek ostane tako. Sto mirnije

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutrooo! Ja odlucila ostaviti sve gluposti oko krema sa kojekakvim sastojcima za koje nisma znala da imaju, a izbjegavala ih ali valjda ne moze toliki problem biti i apsorbirati se ako sam skoro 3 mjeseca razvukla 50g kreme. Hajde idem dalje, prestala sam i super-odlucila ne googlati. Kad sinoc uz film Hocus Pocus (za Halloween sa kcerkom i mm) i pocne me zigat u dnu sa lijeve strane stomak, oko jajnika u razmacima onako kao kontrakcije. Mislila sam proci ce. Oko 1:30 me probudio taj bol bas onako kao da me neko nozem bode u razmacima, a bol nekad jaca, a nekad slabija.....ponovo sam zaspala oko 4 jer je prestalo oko 3 i kusur. Sad kao da malo nelagodnosti osjetim. Razmisljam se dal da se javim ginu jer ide vikend, a on je privatnik pa ne radi vikendom, ili bar da pitam sta da uradim ako to bude za vikend. Znam da sam imala grceve i prije ali ovo je bila bol i to bas na jednom mjestu, iste vrste, samo mijenja intenzitet.

Just Me, valjda bude uskoro plusic.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista za 01.11.2019.

(Ne) čekalice

jagodicabobica~~~~~~~31.dc-pozitivan test
    AliceInChains~~~~~~~~29.dc-pozitivan test

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~25.dc
    Andydea123~~~~~~~~~20.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~18.dc
    justme409~~~~~~~~~~17.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~16.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~11.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~6.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure... Ja jucer imala napadaj gladi! Smijesala sam lude kombinacije i neznam kako me nije smucilo. Najprvo sam za veceru htjela jest usoljenu ribu. Lijepo izvadila 5 srdelica na tanjur sa octom i uljem,to sam pojela sa kriskom kruha. Onda odmah iza toga sam izvadila malu pastetu i namazala na 3-4 kriske kruha. A onda se sjetila ( dok sam jos zvakala pastetu) da sam bila kupila namaz od kikirikija i namazala na jos jednu krisku kruha i to! Cure moje kako dam se sama sebi cudila. Gledam supruga i govorim mu kako je ovo hranjenje nenormalno a on mi se smije! Izbacio mi je herpes na usni,dobila pristic na obrazu i jucer cijeli dan grudi nekako cudne. neznam to opisat... Ne bole ali kao da na trenutak zapeku. Ali ne samo grudi,imam osjecaj da mi dolazi od pazuha i sa strane. E i iscjedak mi je vec dva dana obilan,proziran kad god idem na wc. Muci me i sto mi se ovih dana sporije praznu crijeva pa se osjecam kao zaba. Uglavnom,sve super da skratim hahahahha

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Andydea tebi jos cca 5 dana do moguceg testa?
    Alice, ja kao osoba koja je prosla i spontani i vanm, se nebi uzbudjivala (valjda) dok nemam iscjedak krvavi. Oba slucaja su pocela prvo s time, a tek kasnije su dosli bolovi.
    Citala sam da je neke cure dosta jako znalo strecati u jajniku iz kojeg je dosla ovulacija tako da...
    Ne znam sto drugo ti reci osim da se utjesis time i cekas dalje. I sretno

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Andy.....isto mi se desavalo. Pastetu ne jedem ali sam uzela krisku jer mi je zamirisala. Svidjaju mi se simptomi.

JustMe, hvala ti na dijeljenju iskustva. Ja sam se bila prepala ektopicne il kako vec ali bol je oko 3, pola 4 jutros stala. Krvi nema ali pijem Duphaston....ne znam moze li on sprijeciti to? U svakom slucaju sam zvala gina pa je med. sestra uzela sve informacije o lijekovima i trajanju bolova pa ce razgovarati s njim javit mi jer ide vikend. Nadam se da je to samo rad tog jajnika. Bol je bas bila jaka u nekim momentima. Sanjala sam kako sam kod drugarice i lezim ispod njenog radijatora i govorim boli me stomak i onda se probudim sa bolovima. Sad je sreca sve OK.

P.S. Zao mi ja sto si prosla kroz spontani i vmt.
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 01.11.2019. at 10:52

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

U mom slučaju kod vanm.u vrijeme ocekivane sam dobila smedji iscjedak, racunala da ce stici taj dan ili sutradan. Sutra dan opet taj smedji iscjedak i bilo mi malo cudno. Srecom imala sam testova i bez veze napravila jedan i on pozitivan. Za 3 dana sam dobila duphastone i nije ga niti smanjilo niti prekinulo. 2 tj je curkao taj smedji iscjedak dok nisu otkrili vanm. Mene je samo jednu noc probudila ostra nagla bol na desnoj strani kao da me probolo. I to je sve sto sam od bolova osjecala. Ni prije ni posli nista. Citala sam jos neki slucaj da je isto tako curi pocelo, kao i meni.
    Meni duphaston ni kod spontanog nije bas nesto puno pomogao, tj i tada sam curkala. Mozda bi vise krvarila bez duphastona.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andy, bome simptomi samo takvi!! Drzin fige da je uspjelo, kad ste se vec zainatili ovaj ciklus, pogotovo muz hahaha!

JustMe, ponestalo snage ha? Hahaha. Moja frendica ti tak ostala trudna u ciklusu kad su mislili da su sve pokrili i da je gotovo, otisla na fm i ispostavilo se da moraju jos dan dva. Ginekolog joj je reko da ce samo protrcati pored njenog muza sad u cekaoni

Alice, ma ak se sekiras radi toga bolje da si nazvala, ali u prvom tromjesecju su uglavnom normalni ti bolovi razni jer se matetnica siri.
    Ja recimo osjetim tu i tamo nesto jako slabo, kod mene sve umanjeno pa tak i to ocito.
    Al meni je najbolje kak si ti sanjala da si lezala ISPOD RADIJATORA hahaha

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Samo bi se nadovezala na ovo kaj je Justme napisala za krvavim iscjedkom, pošto ste sve 3 trudne, moguće da će neka imati krvavi spotting ili tako nešto i nemojte paničariti oko toga. U ovako ranoj trudnoći malo krvi je još uvijek normalno jer se jajašce ugnježđuje, pucaju kapilari, bla bla... ugavnom često bude malo krvi. Sve što nije veće krvarenje da napunite uložak u sat vremena se još smatra ok, a pazi velika je razlika između jedne i druge krajnosti Naravno govorim o jednokratnom spottingu, ne da vidite krv danima...

Ugl, samo chill sad

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Da nestalo snage, majko mila... Srusila sam svoj rekord hahahaaha.
    Nadam se da je to to nakon ovoliko muke hahahahaha i da cu ko tvoja frendica.

Bas me iznandilo i dobro i lose...

Da. I sto vam je ema rekla. To sam zaboravila i napomenuti. Def je najbolje uvijek javiti doktoru,, ali sjetite se ove 3 situacije do crnih zakljucaka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da Jagodice, ISPOD RADIJATORA. Mora da mi je bilo hladno u snu. :D Gin danas radi do 13:30 nisu mi nista javili tako da vjerujem da nije nista alarmantno ali zvala sam jer mi se niti u jednoj trudnoci nije pojavila ovakva bol. No, imam i cistu na toj strani (bar je bila) pa se mozda sta desava....ne znam.

Definitivno ne mislim vise na crno jer je bol stala, a krvarenja nema. U slucaju da se ponovi jaka bol i da ne mogu spavat za vikend, ici cu na hitnu i po uputnicu na ginekologiju. Zivim 10 minuta pjeske od bolnice-bar nesto.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, zvali bi te sigurno da misle da nesto nije u redu. Ako nista onda radi sebe samih jer ne mogu bas riskirati da se nesto desi, ti si zvala, a oni ignorirali. Ako imas doma popij magnezij. Jedino to mi pada na pamet da ti preporucim.

JustMe, a cuj bez muke nema nauke hahaha. Vibram ~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •