<3
Jutro...
Pearl 22, dobrodosla! Na listi si!
Ljube,jako mi je zao... Drzi se i samo hrabro naprijed.
E da,netko je pitao ima li jutarnjih mucnina... Pa evo kod mene krenule od jucer i sinoc sam imala prvo povracanje. Ufff! Inace sve ok. Podnijet cu sve samo da beba bude dobro i da izguramo do kraja.
Kako ste vi?
lista za
15.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~45.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~43.dc-pozitivan test
Andydea123~~~~~~~~~34.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~~~31.dc-pozitivan test
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~~~25.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~20.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~16.dc
anita83~~~~~~~~~~~~7.dc
mašnica~~~~~~~~~~~3.dc
Žao mi je ljubeNek' te sreća prati
![]()
justmee bravo,koja areca ,bas mi je drago radi tebe, neka si i ti nakon svega ugledala svoj plusic. drzim fige da ovaj put prode sve savrseno![]()
![]()
Andy tocno znam. Ja sam jos mlada realno tako da ima meni vremena. Ja sam samo plinska komora. Uzas.
Viki daaaa. Hvala ti. Kako stw ti i maleni junak?
Ljube, zao mi je. Ja bi ti savjetovala da bacis te testove jer ovo ti je vec druga sjena. Sretno!
Kineski su se ocito pokvarili ja ih vise necu kupovati...lazna nada...
Ja sam zato otisla na betu. Nek meni krv potvrdi. Ovo viditi sjenu pa neg test.... strašno
Svim curama preporucujem, testic ako sumnjate i onda odmah betu. Lakse je puunnooooo, a i jeftinije.
Jao Ljube, bas mi je zao. Nadala sma se dobrim vijestima. No, ako je bio test osjetljivosti od 20 moguce da je zato. Meni je nakon sjene onajd od 20 bio negativan, a oni od 10 su davali sjenu. Tek kroz nekoliko dana su ovi od 20 sjene bacali.
Andy, i kod mene su krneule. Ne povracanje ali mi se manta i muka mi samo minus povracanje.
Kako su ostale?
Ee curke,ja znam da nema nista ovaj mj,al sta vi mislite o ovome testu,malo sam ga morala potamnit jer se ta linija jedva vidi i golim okom..ipak ja nevjerujem da je to pozitivno ali eto da cujem i vase misljenje
https://ibb.co/Pg9NygX
Ma nenadam se ja puno nista,i ovako sam ga rano uradila..hehe jbg...neznam ja koji je manje osjetljiv...ma ovaj sam imala kod sebe pa onako bezveze uradila...nemoze me iznenadit ni da je negativan![]()
Hvala svima na dobrodošlici i silnoj prašini, mora upaliti, nema druge.
Ljube žao mi je, nemam ti šta drugo reći.
I ja tako pred nekih dvije godine imala dva testa u jednom danu pozitivna (24dc)(imala ih doma pa mi vrag nije dao mira). ne moram vam ni reći kako sam se osjećala. Da bi nakon dva dana krenulo brljavljenje, test negativan. E tako me opalilo da više ne radim testove.
U prvoj trudnoći sam 28 dc pišnula neki kineski, ostao mi zadnji doma od te pošiljke. Izvrtila ga kraj prozora sa svih strana, ništa. Tada sam mjerila bazalnu već 15mjeseci. Naravno temp. nije padala pa sam 18dpo napokon uzela test i pokazao drugu crticu taj tren. (Još ga čuvam)
https://ibb.co/8PrW4Bm
Evo cure bez filtera..mada se nevidi skoro nimalo..jakoooo slabo
Pozdrav svima, nova sam tu, ali mi se cini full zanimljiva ova stranica. Ja se nadam da cu napokon vidjeti + 2 godine nakon spontanog u 19om tjednu
Pozdrav, malo sam preletila citavu temu, ja se nadam da cu uskoro vidjeti svoj +n 2 godine nakon spontanog
I ja vidim i na ovom bez filtera Jelena. Gravignost Ultra ti je osjetljiv na 10. Ako zelis uraditi test mozes njega. Drzim figeeee!!!!!
Ja ne mogu skuziti jel to sjena, prvo sam mislila da je to kaj vidim onaj prijelaz na testu, ali ocito je to ta sjena. Ne znam di treba biti druga crta.
Potpisujem Saru u savjetu za sva tri testa!
Sretno od srca i javi nam!!
Curke,hvala na podrsci,ja sam vam.optimista veliki pa tako da ne brinem uopste,idemo dalje sta god bude,hah kod mene uvjek neki nakazni testovi...sve ce da bude kad treba,zar ne??
Ljube, žao mi je. Sretno dalje!
Jelena, super ti je stav! Svaka čast.Meni se čini da vidim sjenu, ali ne znam uopće jel gledam na dobro mjesto gdje treba biti.
Yoyo, dobrodošla i sretno!
Cure, ja sam vam došla javiti da sam izašla iz bolnice. Na pregledu je sve bilo super i pustili su me. Presretna sam!![]()
Dobro jutro cure!
YOYo12,dobrodosla!!! Zelis na listu? Napisi dan ciklusa (dc) i ja te pisem.sretno i sto prije ugledala +!
lista za
16.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~46.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~44.dc-pozitivan test
Andydea123~~~~~~~~~35.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~~~32.dc-pozitivan test
JelenaR~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~~~21.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~17.dc
anita83~~~~~~~~~~~~8.dc
mašnica~~~~~~~~~~~4.dc
Pa andydea ti i ja smo samo 3 dana razlike. Kad je tebi pregled?
I ja cu u pon zvati gin. Tj culi sko se preko wapp kad.mi je doso nalaz pa smo rekli da cemo se cuti u pon. Necu ni ja prerano ici da nebi bilo. Ajde se javi pp. Da ne spamamo ovdje hahaha
Naravno da zelim, danas je 17dc, u cetvrtak sam ulovila peek na LH trakici, bilo je akcije jucer a bome i jutros. Ciklusi mi traje od 27-29 dana.
Yoyo, dobrodosla!
Jelena, ima novosti kakvih? Si pisnula jos kaj?
Curke, javite kad su pregledi. Ja brojim jos sitno do svog...ajde da i to docekam!
Masnica, Himalaya, Pearl kaj ima, kako ste?
Curke,evo moja vjestica ipak dosla,jbg..novi mjesec nova nafaka,idemo dalje,Bogu hvala pa nisam ni ocekivala nista,bit ce nekad![]()
Posljednje uređivanje od JelenaR : 16.11.2019. at 19:29
Ja još čekam O
lista za
17.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~47.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~45.dc-pozitivan test
Andydea123~~~~~~~~~36.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~~~33.dc-pozitivan test
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~~~22.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~18.dc
YOYo12~~~~~~~~~~~18.dc
anita83~~~~~~~~~~~~9.dc
mašnica~~~~~~~~~~~5.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~2.dc
Jelena, je**mu!... Samo hrabro dalje! Sad si mozes natociti casu vina/pive komotno haha.
Himalaya, pa ti bus se bome nacekala ovaj ciklus! Ak ti kaj znaci nama prije nego je upalilo, pocele su mi O stizati par dana kasnije. Tako da sretno s hvatanjem, i pokrivanjem!
Andy, JustMe, ja totalno zaboravim na vase plusice pa kad dodem se sjetim i sva se raznjezim
Alice, Bubamara, kad su vama sljedeci pregledi. Alice znam da si ti tek bila ali nisam zapamtila za kolko je sljedeci.
Masnice kako si nam ti?
Himalaya, ovo sto je jagodica rekla. I meni je u dobitnom ciklusu kasnila o. Inace mi ciklusi traju 26, 27 dana. Riiiiijetkooooo kad 29 dana. Ovaj mj bi trajao barem 30, 31 sto bi mi bilo prvi put u zivotu tako dugo.
Paaaaa, drzim fige
Jagodice,hvala,,,ma sad malo pustim mozak na odmor od svega,bas sam bila malo i pod stresom ovih dana,idemo u nove pobjede...
![]()
![]()
Bok cure. Glava me ubija. Jos nisam nista popila, pokusavam se umiriti i pijem tekucine, al uff....
Pregled mi je u cetvrtak
Hvala na pitanju ja sam koliko toliko ok, imam nekih problema koje ne znam da li ću tako skoro riješiti...preokrenulo mi se dosta toga i ne znam više što da vam napišem. Gubim volju i ne razmišlja mi se iskreno o novoj T trenutno bar za neko vrijeme...nemojte mi zamjeriti. Rado vas čitam i škicam, ali malo ću pauzirati pa se nadam se vratiti kroz neko vrijeme kad se sve malo drugačije posloži i privatno i poslovno.
Hvala na podršci... sretno svim novim trudnicama, a ostalima želim puno sreće da dođu do svog plusića.
Posljednje uređivanje od mašnica : 17.11.2019. at 22:20