Stranica 14 od 39 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma jer je vecina nas koji ovdje pisemo tu vec neko vrijeme, pa jeli. Nije nam se nikome dogodilo iz prve, druge i sl.
    I ja se smatram da nemam problema sa zacecem, samo jos nije doslo vrijeme.
    [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

EmaG, ma da, svima nam prode glavom. I meni svasta prode glavom nekad, tipa sta ako nakon tolko truda ne iznesen trudnocu. Ali brzo si skrenem misli jer me sve strah da si ne privucem negativu.
    A tebi i da se ne daj Boze sad nesto krene odvijati, ti sad imas velike sanse roditi zdravu bebu. Ima puno palcica koji su se rodili u 28, 26 pa CAK i u 24tt da su danas zivi i zdravi. Tako da sto se toga tice rekla bih da se sad vec stvarno mozes opustiti!

Anita, ti to muzas pokusavas uhvatiti na prepad? Hahaha

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ema g. Zato cu ja napraviti neku temu bez strahova m,, samo pozitivne i smjesne situacije iz trudnoce. Bas zato da samo o tome razmisljamo

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

I meni isto često prođu neke 'što ako' misli kroz glavu, ali trudim se odmah skrenuti na nešto drugo jer kako to već ide - jedna negativna misao, pa se na nju veže druga pa treća, i onda se okreneš i shvatiš da zadnjih sat vremena samo misliš 'što ako', a to nešto se vrlo vjerojatno neće dogoditi. Kad krenem u negativu onda većinom odem u neki online shop pa si kupim nešto. Probajte, pomaže. Dok si izaberem što želim više se ni ne sjećam o čemu sam razmišljala.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hahahahaahha ja bi bankrotirala i imala punu kucu stvari hahahahahahaha

Al dobra caka

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam tako napuknuta uzas... grcevi prisutni celi dan... prsa i osjecam i ne osjecam.. iscjedak trenutno jace nego jucer... temp.ujutro 37.3 i malo prije mjerila isto takva

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Hallo zene ima li vas....kuc kuc....kako ste provele dan...jel ima sto god dobroga???

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jelena, ima svasta novo, odi na proslu stranicu ak nisi vidla. Ak jesi sori, sad ak odem provjeriti zbrisat ce mi napisano.

Riri, ja nemam cak nikakav racun otvoren inace bi istamanila ebay, i to vjerojatno sve za ljubimce.

Ja dosla doma, pojela, malo odmorila pa otisli muz ja i pesica do Samobora malo prosetati, poslje kava i kolac i eto me doma u krevetu vec.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, ima svasta novo, odi na proslu stranicu ak nisi vidla. Ak jesi sori, sad ak odem provjeriti zbrisat ce mi napisano.

Riri, ja nemam cak nikakav racun otvoren inace bi istamanila ebay, i to vjerojatno sve za ljubimce.

Ja dosla doma, pojela, malo odmorila pa otisli muz ja i pesica do Samobora malo prosetati, poslje kava i kolac i eto me doma u krevetu vec.

Da vidjela sam....drago mi je za ljubu..nadam se da bude jos bolji plusic.....drzim joj fige
    Posljednje uređivanje od JelenaR : 14.09.2019. at 21:31

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Meni (.) (.) iste cijelo vrijeme. Ne splasnjavaju za sad. Ali nema ni nikakvih osjecaja dole. Skroz mirno... Cak me sad malo i cudi taj mir dole...

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Meni (.) (.) iste cijelo vrijeme. Ne splasnjavaju za sad. Ali nema ni nikakvih osjecaja dole. Skroz mirno... Cak me sad malo i cudi taj mir dole...
    kada bi trebala dobiti?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

U utorak/srijedu. Al, su ovakve od ovulacije hahahaha
    Pa me malo cudi kako tako dugo mogu.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma da vam iskreno kazen, ja sam otkrila djin od maline.... I sad cekam da dobijem da mogu popiti si.... Hahahaha

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Hahah dobra si...i meni su (.)(.)isto tako jos od prosle m.....nikad prestat....ja i m smo nasli si koktele u kauflandu....to nam.je extra

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure da li vam se cini da je ova zadnja lh trakica malo jaca crtica? https://ibb.co/GxsbtfP

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jagodice hahaha ma ja sam ti onako malo rastrošna. Iako sam sad čak malo i smanjila svoju ovisnost o šopingu, prije sam bila užasna. Koliko robe i cipela i svega toga imam što je još sa etiketom, niti sam ikad nosila niti se sjećam kad je kupljeno. Moram jedan dan odvojiti da to sve spremim na stranu i dam u neku udrugu ili nešto.. A svoju glavu srediti da bude pametnija.

Justme Što je je, fin je.

Mašnice jača ti je 100%. Baš se vidi.

Nama bili prijatelji na večeri pa smo kartali, gledali film.. Polako otkrivam mirne oblike zabave.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Riri nama taj oblik zabave podrazumjeva bocu tog djina, ako ne i bocu ipo... I sad, stoji lipo u frizideru ohladjena, a ja cekam.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

JustMe, i nedostatak simptoma je simptom haha!

Masnice, je tamnija je, i mogu ti reci da moje isto tak izglesaju. Jucerasnja pinku tamnija. Vidimo se u predradaoni

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Idemo u akciju Jagodice!

Gdje je jos predradjaona...hihi ni plusa jos nema

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure da li vam se cini da je ova zadnja lh trakica malo jaca crtica? https://ibb.co/GxsbtfP
    Da draga, tamni lagano... sretno

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 15.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~40.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

justme409~~~~~~~~~~~~25.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~23.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~21.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~~12.dc

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Riri nama taj oblik zabave podrazumjeva bocu tog djina, ako ne i bocu ipo... I sad, stoji lipo u frizideru ohladjena, a ja cekam.
    Hahaha moji su pili sinoć vino ali nisu mi se ponapijali. I bolje im je jer bi ih ubila. UBILA.

Ja sam popila pola čaše i mogu vam reći da mi sinoć uopće nije padao tlak. Vjerujem da je to malo vina pomoglo. Ali ne planiram time dizati tlak naravno, samo je bilo zanimljivo za proučiti haha.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Pa gle, uvik govore za crno vino i vino od kupine da je dobro za krv. Tako da.... Ne znam koliko može štetiti to u 1dl. Ali dobro, nećemo provjeravati

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Pa gle, uvik govore za crno vino i vino od kupine da je dobro za krv. Tako da.... Ne znam koliko može štetiti to u 1dl. Ali dobro, nećemo provjeravati
    Da, u biti sam i čitala da su sva istraživanja koja su dokazala štetan utjecaj alkohola na bebu bila napravljena na trudnicama alkoholičarkama, a da za ove manje količine nema dokaza. Iako baš što kažeš nećemo provjeravati haha, ovo mi je bilo sad i tko zna kad opet.

Kako ste cure?
    Danas neko zatišje ovdje haha nedjelja pa valjda svi pobjegli nekud.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam bome otisla na kupanje. Hladno more malo al bas pasalo. I da, izgorila sam 15.9. Hahahaaha

Simptomi, oliti ovo sto imam ovaj pms, jos uvik isto. Prsa jutros u 3 ure prije spavanja buknula ko luda i bolila, tako i jutros kad sam se probudila. Onda se malo smire. I taj bijeli iscjedak. Al realno njega imam svaki pms valjda. Samo je sad malo vise mozda voden. A mozds i ja umisljam. Danas sam cak malo i osjetila opet nesto dolje, malo na desno, na istom mjesto ko i prije par dana. Al ne znam ni sto ni di tocno hahaahha.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sutra ponavljaš test?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Mislim da cu se morati strpiti do utorka. Tj mislim da bi to bilo pametnije. Da ne moram gledati pod kutevima i sl.... Al viditi cemo hocu biti jaka dovoljno.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja mozda isto cu u utorak najvjerojatno cak... u utorak po kalendaru dan za M a po lh piku u cetvrtak... pa bi pocekala ipak utorak

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

anđeo26012013 , gdje si ti???? Kam si nama nestala[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ljube, ne moze! Sutra ocemo test hahaha!

Mi danas setali po Zumberku, pa otisli do Krasograda po povratku, najeli se i tako. Lijepa Nedjelja. Lh je sad vec dobro potamnila znaci sutra bi mogo peak. Ovaj ciklus smo rekli pokrivati prije peaka dane, jer do sad smo ugl intenzivnije taj dan dva kad je peak. Pa da probamo.

Sad smo isli do McDoalsda na kavu i kolac i sad mi muka malo. Mozda zato kaj se O blizi.

JustMe, drzim fige na najjace. Pa kud si sad uspjela izgoriti zeno hahaha.

Riri, ti i mus se slikajte onak s natpisom (ti) jedem za dvoje (on) pijem za dvoje

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ajde onda držimo fige objema za utorak ako izdržite.

Jagodice baš lijepo A vezano za natpise hahahaha i mogli bi, taman i jeste tako.

Nego, vezano za trudničku smotanost.. Pišem ovaj post i krivo stisnila slovo i idem ga obrisati. Stisnem za brisanje, napiše se +. Opet stisnem i opet +. I ja nagazila na tu tipku i stalno se je*eni plusevi pišu.. Ja se okrenila mužu onako histerično i vičem: Vidiiiii, štaa mi je sa laptopooooom?? I kaže on meni: Pa zašto udaraš taj plus?
    I ja onda skontam da ne držim Delete nego + pored njega.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Jagodica, evo i mene iznenadilo. Ne da me speklo nego me sprzilo. Crvena ko paprika CIJELA!

Riri hahahahaaha ocemo jos

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Joj Riri koji si ti show hahaha, zivio trudnicki mozak!

JustMe, kupi si u ljekarni aloe veru. Po ovim drogerijama i ducanima ugl imaju kreme SA aloe verom ali u ljekarni ima bas cista. Mom muzu pomogla ljetos. Jos sam ju fino u frizideru drzala.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja se nadam da će mi kraj prvog tromjesečja odnijeti sa sobom i tu glupavost.

Je, aloe vera je super. Ja sam se ovo cijelo ljeto mazala samo sa Afroditinom marmeladom i uopće nisam izgorila, niti malo.. A jako sam potamnila. Toliko da mi je minimalno petero ljudi otpjevalo refren Bele ciganke kad su me vidjeli. Tako da eto ako želite potamniti dok još ima sunca, probajte.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Je aloe vera jensuper. Potrosila ju i nisam se ni sitila ici pitat u apoteku tako da hvala!!!! Trazila sam ju 100 god po dućanima.
    Sad koristim pantenol iz, kauflanda. Odličan m ise isto pokazao. Smiri to crvenilo kroz koji dan i ne ogulim se

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 16.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~41.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

Andydea123~~~~~~~~~~~24.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~22.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~~13.dc

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Evo da se malo i ja javim...Ovaj ciklus je malo duži. Ovulacija je bila 14. ili 15. 09. Pokriveni su svi dani. Dan kad je trakica počela tamnit, pa dan kad je ovulacijska sluz bila najobilnija, pa dan nakon jer je možda baš tad ovulacija i dan nakon jer eto da se utvrdi gradivo. Zaključno pet dana svakodnevno. Sad me sve boli
    Posljednje uređivanje od Himalaya : 16.09.2019. at 09:10

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Himalaya, imas pet u zalaganje haha. Ajde neka urodi plodom!

JustMe, da da u ljekarnama treba biti. Nadam se da te ne pece jako.

Jel pada danas kakav testic? (Upravo sam napisala testis umj testic...)

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ajme Himalaya zakon si! Tako treba hehe nek je sa srećom sad odmori i onda iščekivanje...

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Svaka cast himalaya. I njemu cestitamo.treba to moci hahahhah

Ja cu viditi kad dodjem kuci s posla. Postala sam jutros nestrpljiva malo vise pa....

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

justme a profilna...woow...jesi to ti? plesala? Ja jesam, najbolja sktivnost ikad!

Javiii naaam!!!! pišš pišš
    Posljednje uređivanje od mašnica : 16.09.2019. at 10:28

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

JustMe vibraaaam ~~~~~~~~~~~~~

Himalaya, mi smo jednom 12 dana zaredom pokrivali. Ak mi tad cuca nije otpala nebu nikad

Sad mi muz prica da mi nije htio nis govoriti ali da vec danima parkira pored autiju s naljepnicom "beba u autu". I da je danas radio kod dvije zene koje se zovu Mia (tak bi nam se zvala curica)! On inace nije tip za te znakove i to al eto. A jucer u Krasograd kad smo dosli su bile krstitke!

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Masnica, nisam ovo ja sa slike ali bavim se i time da.

Evo sam popiskila i negativan. Viditi cemo sto ce biti. Sutra po aplikaciji treba doci, ali mislim da mi je danas 12 dpo, pa da tek u sridu.
    Opstipacija me uhvatila, sto je moj netipicni znak pmsa, prsa jos uvijek otecena, i kad su u grudnjaku bole cak i dok setam. Al to malo bude, malo ne bude i tako kroz dan. I bijeli gusto vodeni iscjedak, ne bas previše. Nije mi to bas tipicni pms.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Joj nadam se da je prerano jos i da ces se kroz par dana razveseliti!

Ljube, ima kakvih novosti kod tebe?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Joj nadam se da je prerano jos i da ces se kroz par dana razveseliti!

Ljube, ima kakvih novosti kod tebe?
    Neznam... nisam nista jos radila ponovo...

Grcevi prisutni i to dosta , pritisak na mjehur, osjecam dosta jajnike , imam osjecaj da stalno nesto curi ...trtica pocela danas boliti.. jos sam napuhnuta i jos pri odnosu uhvatio me grc u sredini ispod pupka i danas osjecam isto tamo neko pikanje..temp.jutarnja 37.4 a jucer bila 37.1

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hahaha mi smo tako puno dana zaredom imali kad smo se tek upoznali i onda opet kad sam se doselila kod njega. I zadnja 2 dana ne znam što je meni, valjda hormoni. Jučer dvaput i jutros jednom. Mogla bih sad opet ali otišao mi čovjek na put.

Prije nego što je otišao rastavio mi je sve što je mogao u tuš kabini da se ne mogu tamo tuširati da se opet ne razbijem. S kojom kontrolom ja živim ajme meni haha.

I ja sam se bavila plesom i jedna od najtežih odluka ikad mi je bila prestati.

Jagodice diiivnii znakovi Justme ja se isto nadam da je prerano, a i nije vjerojatno prvo jutarnje.. Ljube sretno!

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Neka neka, neka on pazi na vas sada.

Ja cu viditi. Imam jos par dana cekati. Ovo su onu testovi s neta, HCG se samo zovu. Mislim da je njima osjetljivost 10.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Hehe nedaj Boze da pada testis sve bi odmah mogle kuci s ove teme!
    Jusme dobro ti kazu rano je to. Probaj za dva il tri dana opet. Ja aam za to da se testovi rade kad m vec kasni to je najsigurnije i najbolje
    Ljube kad ces ti radit test?
    Riri a predbracna cistoca? muz ti je super brine se
    Jagodicabobica Mia je bas super ime :D

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ma je, predbračna čistoća.. U kojem bih onda problemu bila da mi se nije svidio dolje, a već potpisala. Čist račun, duga ljubav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •