Justme, uf hahaha teško mi ide. Ovisnost je ipak ovisnost, koliko god se trudnoća čini kao odlična motivacija. I jeste naravno, ali ja nažalost nisam od onih koji samo bace cigaru preko noći. :/ Najbolji savjet koji sam čula mi je dao moj ginekolog prošli put - da promijenim sve navike koje sam povezivala sa pušenjem. Recimo, prije je bilo čim se ustanemo, muž i ja lijepo kuhamo kavu i na balkon. Sad pijem kavu ujutro uz doručak. I poslije ručka mi je uvijek bio toliki gušt ajme, a sad odem leći u sobu jer u sobi sigurno neću pušiti. Zalomi se još uvijek, nisam do sada uspjela više od dva dana u komadu bez ijedne, ali sve u svemu nije to ni tako loše. Pušim od 14. godine, zadnjih par godina po kutiju dnevno (dvije ako idem van). Otkad sam trudna nisam prešla 5 cigara dnevno, a i to je bilo samo par puta, ne svaki dan. Jutros sam pola jedne, bila sam užasno živčana jer sam se posvađala s mamom, a htjela sam smirena dočekati pregled. I eto, znači već nekih skoro 8 sati nisam nijednu. Nadam se da ću uskoro skroz zaboraviti na njih.

Ema, hvala! Divno je bilo, malo plačljivo hahaha nisam si mogla pomoći.