Nemamo dijagnozu. Sgram je odlican, muz ako zeli moze donirati. Meni endometrij, folikuli, sve oke. Redovne menstruacije i ovulacije. Hormoni sve dobro, jajovodi prohodni. Evo ne znam kaj da ti kazem, ja vjerujem da je ta grana medicine premalo istrazena. Tako da mi spadamo u onu idiopatsku neplodnost di je sve u redu ali eto, nejde!

Kad smo krenuli na pretrage sve je islo brzo. Ja obavila uzv, papa test i muz sgram. Nakon toga dobila uputnicu za briseve sve moguce. Dobro je sto su mi to dali uputnicu na Vuk Vrhovcu pa nije gin moj mogao nista reci morao je napraviti. Nakon toga je islo vadenje krvi za hormone i inzulin i hsg ilti pregled prohodnosti. Sve je u redu, svi brisevi su bili sterilni... Tako da u jednu ruku super je sve to islo, no nazalost nije nas spasilo od postupka.

Ja cu se sad jedino probati izboriti da nas ne salju na insemenaciju nego direkt na ivf. Jer realno ovak i onak se sexamo prakticki svaki drugi-treci dan (vec godinama) a za vrijeme plodnih dana (tih 4-5) svaki dan.

Malo sam se raspirala, ispricavam se.

Ovo za Ritu Oru i meni sumnjivo, ja sam kod sebe primjetila u nazad godinu dana da me pms sora po pitanju raspolozenja. Prije nikad nije utjecao na mene, sad sto sam starija sve vise osjetim da sam nemoguca tih par dana.