Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Da imamo...ali samo sa jednim jajnikom....nadam se da budemo uspjeli prirodno...toliko sam vise toga prosla do sad da pozelim i odustat od svega....pogotovo najvise me pogodila vanmatericna...nedaj Boze nikome

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    Da imamo...ali samo sa jednim jajnikom....nadam se da budemo uspjeli prirodno...toliko sam vise toga prosla do sad da pozelim i odustat od svega....pogotovo najvise me pogodila vanmatericna...nedaj Boze nikome
    Ja sam imala vanmatericnu ali ostala oba dva jajovoda i nakon njej bili zastopani jajovode ...i nakon poroda gdje trudn.bila vantelesna , jajovode ispostavili se prohodne... i prije mjesec dana to dokazali smo sa sono hsg...

Ali opet nece primiti se nikako vec 14mjeseca... i isto vec smo i polako odustajemo od svega i odnosi imamo dok stignemo posto muz radi vani i samo za vikend doma...

A ovaj vikend dok valjda je plodne dane onda ga ko namjerno jucer bolio tako jako zub da nije bilo ni do sexa... pokrili smo u petak i danas a sub.ostala ne iskoris.

Oslanjam se na to da ako hoce bude doslo do trudnoce od jednog odnosa kako mi je bila trudn.prije...a ponekad mozes svaki dan i pet puta na dan imate odnos i opet ako nece onda nece...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •