Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja kad sam imala vanmatericnu test pokazao pozitivno i ja odma trk ginekologu...kad kaze nazalost nema dobre vijesti....ali pustio je budala da cujem otkucaje srca bebine...to nikad necu zaboravit ..tako mi je tesko palo...i neda se evo od toga nikako...znaci od prosle godine od 5.mjeseca

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad sam imala vanmatericnu test pokazao pozitivno i ja odma trk ginekologu...kad kaze nazalost nema dobre vijesti....ali pustio je budala da cujem otkucaje srca bebine...to nikad necu zaboravit ..tako mi je tesko palo...i neda se evo od toga nikako...znaci od prosle godine od 5.mjeseca
    Ja dok sam saznala da sam trudna isla sam sa 7tt na uzv ali ploda nije bilo i rekao da pocekamo tjedan dana ...i sa 8tt vidio u jajovodu ali to nije izgledalo na plod nije bilo ni otkucaja ...to vise izgledalo na neku lopticu ko ugrusak krvi.... to sam imala prije devet god.

A prosli god.u sedmom mjesecu sam imala kiretazu sa 15tt i od tad nece i nece...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Riri92..uzas jedan...nemogu opisati nikome...jos je operacija kao carski rez bila

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme kako je to neprofesionalno!
    Baš mi je žao što si imala takvo iskustvo..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme kako je to neprofesionalno!
    Baš mi je žao što si imala takvo iskustvo..
    Nedaj Boze nikome....tako je tesko uzas.....cini mi se najgore od sva 3spontana....uh

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •