Jelena ne mozes ti tu nista napraviti da promjenis situaciju tada. Tj nisi nista kriva. Jer ne mozes utjecati ti niti da si zacepis jajovode, niti mozes raditi nesto kasnije da se plod makne u maternicu. Jednostavno nekako se tako odigralo. Zivot nekom pise takve karte nekome oteza u drugim segmentima. Nemoj niti pomisljati da si ti kriva. Nakon toliko vremena vjerujem ti da nemas vise volje ni nmsnage neki put. Ali zena si, koja je prosla to sve. Imas zapravo snage vise nego sto i pomisliti mozes. Ja vjerujem da ce doci...
Toliko vjerujem neki put da imam simptome i prije ovulacije, ko ovaj ciklus hahahahahaahahahhaha.
Tesko je neki put, to sigurno.. Pisala sam prije, ja se jos uvijek uspjevam utjesiti tako da se pocastim s necim sto necu moci trudna. I ovo pokusavam gledati kao da dobiva jos slobodnog vremena dok me bicence maleno ne veze za sebe 0-24.

Anita, iskreno ne znam ni ja... Stvarno te pogode s tim ful. Al opet, na sekundu mi je drago da znam da je uspjelo razvijati se jer sam prije imala spontabi i bilo me strah dali je nesto do mene mozda i da mi se ne zareda puno spontanih prije nego otkriju da imam neki poremecaj. Sad sam mozda malo mirnija po tom pitanju kad znam da ipak mogu