Stranica 8 od 39 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

uffff,mašnice,bas mi je zao... neznam sto rec.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Masnice, drzi se. Jesi rekla muzu? Ako nisi mozda bi ti bilo lakse podijeliti to s njim, da ipak nisi sama u svemu tome. Mi smo tu za tebe uvijek, ali ipak nismo fizicki uz tebe.
    Jesam rekla sam mu, baš smo se skupa veselili iako on je rekao kud se žurim da pričekam još koji dan...

On jako želi bebicu još jednu a ja sam ta koja je stopirala i odgađala unazad godinu dana (tj. godinu i pol od kad sam imala pobačaj)

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam nakon spontanog imala pauzu od godinu dana isto. Treba ti vremena, i to je ok. Bolje ici spreman u sljedece nego nespreman pa prolaziti ko zna sto sve ne.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Slazem se, trudnoca je luda voznja sama po sebi uz silne hormone. I bolje biti psihicki jak i stabilan. Iako ove borbe nas samo cine nestabilnima, ali kaj je tu je.
    Ja evo citam na forumu da ne uzimaju u postupke do 10.mj. jer jos nisu gotovi radovi... Tako da jos cekanja.
    Danas mi KAO kasni jedan dan, ako ne stigne dok dodem doma brijem da cu pisnuti jedan test samo zato jer mi se cice jos nisu ispuhale...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se, trudnoca je luda voznja sama po sebi uz silne hormone. I bolje biti psihicki jak i stabilan. Iako ove borbe nas samo cine nestabilnima, ali kaj je tu je.
    Ja evo citam na forumu da ne uzimaju u postupke do 10.mj. jer jos nisu gotovi radovi... Tako da jos cekanja.
    Danas mi KAO kasni jedan dan, ako ne stigne dok dodem doma brijem da cu pisnuti jedan test samo zato jer mi se cice jos nisu ispuhale...
    Hajdeeee, i da te iznenadi i nas isto[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mašnice

Jagodice

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nista, cekam M. Bijel kolko moze bit.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Masnica kako so danas?

Ja nisam izdrzala, iskoristila zadnju lh i pocela je tamniti. Pretpostavljam da bi peak mogao biti sutra, sto znaci o preksutra... To su moje pretpostavke... Imam osjećaj da cekam m, a ne o

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Da takva beta je jako mala trebala bi biti preko 25 da bude trudnoca....glavu gore i dalje

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Prosla mi m jucer pa sad valjda treba o za par dana....danas sam imala veliku svadju sa mm on se ocito jos premislja oko sveg

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dobro sam...iako isplakala suza sinoc...idemo dalje... imam osjecaj kao da nadoknadujem ovo kasnjenje preko 40 dana pa odradujem 2 menge odmah... Na poslu sjedim cijeli dan pa ti bolovi i ledja i noge do noznih prstiju... ne odustajem naravno pricala i s muzem dosta naravno lakse je tako...

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citam o toj vrkuti koja uredjuje cikluse kao... Jesi o njoj razmisljala?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jesam davno...zar nije kod nje da se pije u odredjenim danima ciklusa pa stane...tako nekako?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam davno...zar nije kod nje da se pije u odredjenim danima ciklusa pa stane...tako nekako?
    Da masnice...ja je pijem.. pijes 40 dana...pa 40 odmoris tako su meni rekli...samo ne pijes dok je vjestica

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro!
    Andy, pisi danas 1dc. Nek je dosla kad je vec test negativan da ne nacekavam...

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ona skratila cikluse za 10/15 dana i imala sam jako obilne menstruacije. Kad sam je prestala pit ciklusi su mi na 28 - 30 dana, a prije su bili 35 - 40 Kad sam spomenula vrkutu ginekologu nije ništa komentirao već je imao jedan kiseli osmijeh. Protumačila sam kao ne i prestala pit.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jutro!

Meni je ginekolog sam rekao da se nada da ne pijem nikakve prirodne lijekove i onako prstima pokazao navodnike na lijekove.
    Nisam dalje ništa ni pitala jer nisam pila, ali eto nije oduševljen tim pripravcima očito.. Iako je moja sestrična pila to i kaže da joj je baš to pomoglo. Tako da na kraju ne znam što mislim o tome.

Kako ste cure?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Posli procitam. Na brzinu da pitam. Zubar dok nisam sigurna, da ili ne?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!

Meni je ginekolog sam rekao da se nada da ne pijem nikakve prirodne lijekove i onako prstima pokazao navodnike na lijekove.
    Nisam dalje ništa ni pitala jer nisam pila, ali eto nije oduševljen tim pripravcima očito.. Iako je moja sestrična pila to i kaže da joj je baš to pomoglo. Tako da na kraju ne znam što mislim o tome.

Kako ste cure?
    Zene moje i ja je pijem otkad sam.imala vanamatericnu.....ja je mijesam sa jos jednom travom mislim da je rusomaca...meni su stvarno pomogle kod vjestice

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

JustMe, to najbolje da nazoves i kazes da sumnjas na trudnocu. Ovisno o tome kaj trebas raditi mozda nema veze a mozda ima ako bi trebala primiti kakvi inekciju ili nesto slicno.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hvala! Evo prije 2 dana, 2 zuba pocela boliti, ista. I to negdje gore, uz meso... Jucer toliko bolilo kad sam prala zube da mi je pocelo biti kao da cu pasti u nesvjest. Uzas neki

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam pila prije nekoliko godina čajnu mješavinu baš za takve "ženske probleme" i izostanak menge, meni je tada par mjeseci puno pomogla. Sad se ne mogu ni sjetiti kako se ta biljna ljekarna zove mislim da čak više niti ne radi samo online, mogla bih prekopati malo.

što se zubara tiče u trudnoćama sam normalno išla jedino što ja nikad ne tražim anesteziju pa je to vjerojatno ok.

Pitaj zubara nazovi

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Tolika je guzva da nisam ni sigurna hocu doci na red

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Kod biljaka je problem što koncentracija njihove aktivne tvari nije ista u svakoj biljci pa nikada ne znate točno koliko ste čega uzele. Ne znam kako vrkuta djeluje, ali može se dogoditi da u jednoj šalici imate x nečega, a u drugu ste stavili malo više čaja, držali pola minute duže i zagrabili mrvice u kojema je bilo malo više x i odmah ste popili 1,5x umjesto 1x. Ako kužite što hoću reći...

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Meni je zao samo sto ginekolizi i dr opcenito ne odobravaju prirodne stvari. Moguce bas zato.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Uspjela sam naći taj čaj koji mi je regulirao mengu: https://www.ekoherbalia.hr/biljni_cajevi/zenski_caj-2/

Mislim da je ipak bolja opcija čaj od hormona koji su prije 15tak godina jako loše djelovali na mene toliko da sam morala na neku operaciju što mi je i više doktora reklo, samo dodatne probleme navukla. Ali naravno, svatko je organizam i tijelo za sebe...

Još jedan primjer iz obitelji....djevojka je imala endometriozu i okrenula se zdravijem načinu prehrane, izbacila meso npr. za 99% mna godinu dana. Sve joj se povuklo pa joj doktor rekao da nije to zbog toga...prošle su godine i stanje joj se ne mijenja ginekološki super, a već su ju slali pod nož
    Posljednje uređivanje od mašnica : 04.09.2019. at 13:57

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Sto vi mislite..
    Ovih dana je bila susa ugl doli. Jucer mrvica nekog iscjetka koji mozda lici na egg white. Danas puno vise ali neki bijeli gusti, ne isteze se, bas je gusto vodeni ajmo reci. 2.9.trakica lh svjetla skroz, jucer predvecer tamnija, ali ni blizu onoj kontrolnoj....
    Kad je moguca o. Jeli moguce da je bila? Ili da ce tek doci.. Pojma nemam sto misliti

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Moguće da je bila jučer, ako je to bio egg white. Pa da sad opet nakon ovulacije iscjedak ide na gusti. Negdje je netko govorio da na tim trakicama boja nikad ne bude ista kao na kontrolnoj nego da se promatra samo jel postaje tamnija. Nemam pojma jesam to čula na forumu ili u RL haha.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Pi osjecajima nista ne mogu reci jer osjecam svasta i nista. Pa ne mogu tu tvrditi da je bila o sigurno ili nije. Po iscjetku bi i ja tako zakljucila da netko drugi pita. A valjda smo pokrili tu o kako treba... Viditi cemo za 2 tjedna.
    Sad bi bas zapravo trebala jos samo jednu ovulacijsku trakicu hahaha

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Pi osjecajima nista ne mogu reci jer osjecam svasta i nista. Pa ne mogu tu tvrditi da je bila o sigurno ili nije. Po iscjetku bi i ja tako zakljucila da netko drugi pita. A valjda smo pokrili tu o kako treba... Viditi cemo za 2 tjedna.
    Sad bi bas zapravo trebala jos samo jednu ovulacijsku trakicu hahaha
    Ma pokrijte i danas ako možete. Dok je još uvijek bar malo vodenkast.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Slazem se s Riri, pokrijte vi to jos danas ako imate volje. Po onome kaj sam ja vidjela u svojoj tekici, ja mislim da bi ti peak mozda bio taman na toj sljedecoj trakici koju nemas. Po tome bi danas uhvatila peak pa bi ja na vasem mjestu pokrila jos danas, ili ako vam se ne da onda sutra.

Ljube, kako ti s trakicama? Jel se desava kaj?

Cure, samo da javim da u Petak idem na Vuk Vrhovac na konzultacije oko postupka. To ce biti tek za sljedeci ciklus tako da ovaj jos doma pokrivamo. Bas me zanima sta cemo izkonzultirati. A moramo jos mm i ja u Petrovu vaditi krv za krvnu grupu, onaj Rh faktor i to... Trebali smo pa zaboravili (ups)

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Sto vi mislite..
    Ovih dana je bila susa ugl doli. Jucer mrvica nekog iscjetka koji mozda lici na egg white. Danas puno vise ali neki bijeli gusti, ne isteze se, bas je gusto vodeni ajmo reci. 2.9.trakica lh svjetla skroz, jucer predvecer tamnija, ali ni blizu onoj kontrolnoj....
    Kad je moguca o. Jeli moguce da je bila? Ili da ce tek doci.. Pojma nemam sto misliti
    Bila je.... tocno takva situacija kod mene... bas tocno takva

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hvala jagodica. Tako se i meni cini...
    Viditi cemo oce ovaj moj moci... Koma je to kad ovisis o njima haahahaha

Javljaj nam kako napredujete u postupku. Drzim fige isto da im javite da ipak ništa

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vidit cemo kasnine po trakice... ali kod mene situacija ista kao kod justme...

A valjda i zajedno cemo odbrojavati[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Proslu god.smo napravili takvu gresku i sada mi je zao... imali smo zamrznuti 10slamcica sjemena od muza i ponistili smo to...

Da su bar ostali onda bi definitivno opet isla na Vuk Vrhovec...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jagodice sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Curkee..kako ste mi danas.....saljem vam pusuuuu veliiiiku

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    Curkee..kako ste mi danas.....saljem vam pusuuuu veliiiiku
    Meni su jučer i danas baš užasni dani, loše se osjećam. Nadam se da će proći do petka jer me čeka put kući od par sati autom, ne znam kako ću izdržati. Ili da odem avionom, a muž i auto nek se snalaze.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Riri, a kaj je bilo? Nesto fizicki ili emotivno?

Hvala cure na pozitivi, podijelim naravno s vama kaj sam saznala.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo ovakva situacija... zadnjii odnos kod meni bio sa ned.na pon.i od tad nista... u pon.bila na uzv folikuli bili 22 i 20mm i gin.rekla da bude O utorak ili srijeda.... sto posto..

U pon.lh bila dosta svijetla a jucer nisam napravila posto sam zaboravila a sada idem raditi kad ono PIK... ... znaci po rijecima gin.danas O a ne kako pisu 12do 24sata od LH PIKA

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Meni su jučer i danas baš užasni dani, loše se osjećam. Nadam se da će proći do petka jer me čeka put kući od par sati autom, ne znam kako ću izdržati. Ili da odem avionom, a muž i auto nek se snalaze.
    Sto je bilo.....nedaj se..moras pazit na sebe i zdravlje....pusti sve...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Justme, poslala sam ti na viber por.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ne znam. Počelo je jučer kad sam se sagnula po punjač na podu. Presjeklo me užasno nešto iznad stidne kosti. Onda sam legla pa se polako smanjivalo i na kraju je prošlo. Kako je to prolazilo, tako su se povećavali neki glupi grčevi i mučnina. I nastavilo se cijelu noć i danas cijeli dan. Glava me užasno boli, i ta glavobolja nije konstantna nego je kao da me svakih možda pola sata netko probode u mozak i onda prođe za 4-5 sekundi. Uz to, stalno mi i trne glava.

Ne mora naravno biti povezano s tim jučer niti mora uopće biti povezano sa trudnoćom, ali kad se sve spoji, jučer i danas su mi najteži dani otkako sam trudna.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ne znam. Počelo je jučer kad sam se sagnula po punjač na podu. Presjeklo me užasno nešto iznad stidne kosti. Onda sam legla pa se polako smanjivalo i na kraju je prošlo. Kako je to prolazilo, tako su se povećavali neki glupi grčevi i mučnina. I nastavilo se cijelu noć i danas cijeli dan. Glava me užasno boli, i ta glavobolja nije konstantna nego je kao da me svakih možda pola sata netko probode u mozak i onda prođe za 4-5 sekundi. Uz to, stalno mi i trne glava.

Ne mora naravno biti povezano s tim jučer niti mora uopće biti povezano sa trudnoćom, ali kad se sve spoji, jučer i danas su mi najteži dani otkako sam trudna.
    Moras pazit na sebe...sto manje stresa i nervoze bolje po tebe...cuvaj se najvise kolko mozes....sebi si sad najvaznija i naravno maloj bebici....pusa za vas dvije od srca

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, rado bi stavila sliku od lh trakica kako sam pratila ali neznam kako ...posto na tapatalk aplikaciji sam

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Preko ove str.mozes uploadati fotku i onda samo izbacis link: https://imgbb.com/

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jelena

Ljube, jel možeš na toj aplikaciji link staviti ovdje? Uploadaš na ovo: https://imgbb.com/ i onda nama staviš link.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mašnica me preduhitrila.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Riri, vjerujem da sto vise ulazis u trudnocu sve vise se tijelo mora prilagodavati. Ali mislim i kad se prilagodis na ove prvotne navale hormona i promjene da ce biti lakse.
    Samo polako i cuvaj se. I nemoj zaboraviti da je sasvim okej da nekad nisi okej.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Da, moguće da je do prilagodbe. Ili sam ja pretjerala ovih dana. Putovanje, plivanje, šetnje od par sati. Možda mi samo ne odgovara to. Uglavnom, danas sam se smirila haha.

Stranica 8 od 39 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •