Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

To je koker, jel tako? Mi smo u obitelji imali jednu s kojom sam ja odrasla. Mislim da sam dosta dugo mislila da sam pas. Ali se ona i brinula o meni.
    Ja imam 2 decka, i m. Imala sam curicu, koju smo nasli negdje u nigdjezemskoj doslovno, izglednjelu. Ugl bolesna bila, super se oporavila, udebljala i jedno jutro mi izleti iz stana i tragedija. Tako da smo opet ostali samo nas 4. I ja jedina cura u tom coporu. Cekam svoju curku opet. Ova se igra s bebicama iz proslih trudnica.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    To je koker, jel tako? Mi smo u obitelji imali jednu s kojom sam ja odrasla. Mislim da sam dosta dugo mislila da sam pas. Ali se ona i brinula o meni.
    Ja imam 2 decka, i m. Imala sam curicu, koju smo nasli negdje u nigdjezemskoj doslovno, izglednjelu. Ugl bolesna bila, super se oporavila, udebljala i jedno jutro mi izleti iz stana i tragedija. Tako da smo opet ostali samo nas 4. I ja jedina cura u tom coporu. Cekam svoju curku opet. Ova se igra s bebicama iz proslih trudnica.
    Znam kako ti je...da koker je...ja sam ti isto imala nekog peseka muzjaka..muz ga nasao u sumi...i donio.....joj kako ke on bio sladak mali ....Medo smo ga zvali..ja nisam vidjela pametnijeg psa bila...nazalost ove god mi je uginuo....neznam sta mu je bilo...tako.je dosla Maša....da nas malo oraspolozi...a draga moja doci ce i to ako bog da...jos malo strpljenja...bit ce

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •