Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu pon.cekati da ponovim test... ali cure drage ja vas bas ne osjecam se nekako poz.nego neg.

Mozda me u glavi vec kaos i gubim razum vise dal bude ili ne bude...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Negativno se osjecas a mislis da je crta na testu a na temi si jer zelis ostat T
    Nekuzim....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Negativno se osjecas a mislis da je crta na testu a na temi si jer zelis ostat T
    Nekuzim....
    Zato kooliko god da budem poz.uvijek razocaram se... i onda jos teze...

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato kooliko god da budem poz.uvijek razocaram se... i onda jos teze...

Ljube, normalno je da se bojiš, ali užasno je bitno za tvoju psihu šta si govoriš, a ti si govoriš jako pesimistične stvari i naravno da onda vidiš samo negativno.
    Jagodica ti je dobro rekla - da je ikome put bio lak i pozitivan, ne bi se našle na ovoj temi. Ja sam evo od danas u 31. tjednu i vjeruj mi ne prođu 2 dana da ne pomislim šta ako sad prestane rasti? Sad bi već morala imati pravi porod, kako bi to izgledalo? Kako pokušati poslije tako nečega, kako bi opet prošla bezbrižno kroz tih prvih 30 tjedana, šta sad s ovim svim stvarima koje sam počela kupovati i skupljati u sobi? Evo nije prošla ni jedna kupovina ičega do sad da nisam to pomislila. Di ću s tim ako se sad sve prekine? A 31. mi je tjedan i sve ide super, ali strah je uvijek tu. Ali nikad do sad, evo nikome osim sada i ovdje vama nisam to napisala ili rekla na glas jer uopće ne želim tu negativnost zamišljati. Ako se sad sranje dogodi, razmišljat ću onda o njemu, ne prije.

Tako da probaj i radi sebe, ali i radi svih ovdje koji se stvarno pokušavaju držati i misliti pozitivno (i svaka vam čast na tome, uz SVE što ste prošle), ako ne prestati misliti negativno, barem prestani govotiti si negativnosti pa će ti biti lakše stišati taj glas u glavi.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Nekuzim....
    Ja ne mislim da je crta ...

Ja nju i vidim i ne vidim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •