Sad sam potrosila zadnji test kuci, para jos nemam, tako da moram biti mirna i cekati.
A riri hahahahaahahahahahahaahahahaha
Sad sam potrosila zadnji test kuci, para jos nemam, tako da moram biti mirna i cekati.
A riri hahahahaahahahahahahaahahahaha
Riri luda ko siba!mi smo cekali jer smo katolici oboje pa namje to bilo normalno. To bi iskreno htjela naucit i moju djecu. Taj osjecaj prve bracne noci i prvog odnosa mi je nesto sto nebi mjenjala za nista!
https://ibb.co/VWz5s3Q
Ovo od Justme testic... ja vidim sjenu dajte vidite i vi
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ja ne....al ja nisam ni na tvom vidila a svi jesu pa mi je mozda los ekran nezz
Ni ja :/ Ali kao što rekoh jutros, možda je to još rano. Justme, sama kažeš da ti pms nije uobičajen, najbolje onda da pričekaš još koji dan pa ponoviš.A možda i ti Kinezi neće pokazati tako rano, to je već xy cura spominjalo.
Meni jučer popodne i danas od podne u ustima sve nešto čudno, diže mi se želudac nisam ni gladna valjda me neće neka viroza...na povraćanje mi ide
I ja mislim da ti je jos rano...bolje da sacekas jos koji dan...meni ti kinezi iskreno nisu bas uvjerljivi....al od srca ti drzim fige....da bude plus kao kuca....
Ma moram sad strpiti se do srijede... Hahaha
Ne znam vise imam li tu intuiciju ili samo jako veliku zelju.
Di je andydea. I ona je imala neke sumnjive simptome
Curkeeee.....ste zive????sta se kod vas dogada......
Ja dns rekla djeci da bi htjeli imat bebu mama i tata i sta oni misle
Jao kako su se naljutili![]()
Anita, i ja sam svaki put se naljutila... Samo ih pripremi polako...
Justme![]()
Ja mislim da djeca uopće nemaju pravo glasa u takvim odlukama. #budućanemajka![]()
Svoju djecu ne bih ni pitala. Nismo pitali ni T. što misli, samo smo joj rekli nekidan da će dobiti brata ili sestru. Iako sad kad razmišljam, možda bih i ja bila ljuta da su me mama i tata obavijestili da će doći još netko nakon mog brata. Ali ne mogu uopće zamisliti, jer najmlađe 'dijete' kod nas u obitelji, odnosno moj brat ima skoro 21 godinu.
Iako da.. Sjećam se svoje prijateljice kad je saznala da će dobiti brata, nije htjela pričati sa svojima. Tad je bila dobi kao tvoj sin sad, možda malo starija. Taj mali sad ima 12 godina i obožavaju se.![]()
Iskreno ni ja nebi pitala. Barem tako mislim. Mene bi moji pitali, i ja bi uvik rekla da ne zelim. Al svejedno bi dosla prinova... I sto ces, kud svi tud i mali turci. Ja nisam nikog tila, tila sam biti jedinica. Imam ih 3.
Nadam se curke da ste u pravu i da ce prihvatit ako Bog da da dodje beba....
Riri kak je malena reagirala jel bilo problema?
Justme a jeste sad bliski?
Nije bilo problema, super je reagirala. Vidjela me dva puta otkad smo joj rekli i taj drugi put me pitala hoću ja njoj VEĆ JEDNOM roditi tu bebu.Inače, vremenski je to tjedan ipo dana hahaha.
Nas je bilo malo strah kako će to prihvatiti, ali s njom stvarno nikad nikakvih problema. Odmah je mjerila moj struk rukicama da vidi kolika je beba.I donosila mi je vodu stalno da popijem da beba ne bude žedna. Danas popodne kad je pričala s tatom, mene je tražila na telefon da me pita jesam dala bebi jesti i piti hahaha.
Kako je proletilo tih 12 tjedana!!
Anita nismo toliko bliski (nismo naj frendovi) jer zivimo u razlicitim gradovima vec 8 godina i svatko ima svoje zivote na neki nacin. Plus ogromna je razlika u godinam, 5 god, 8 god i 10 god. Ali kad sto treba tu smo svi zajedno. Znam da se mogu osloniti barem na sestru. Ovo drugo dvoje su po osobnosti malo drugaciji. Al mozda bi me iznenadili hahahah
Al opet znam ljude koji su isto tako toliko godina razlike pa su super bliski. Ja kao osoba sam cijeli zivot bila samostalna pa ne mogu reci da sam s ikim prebliska. Mislim, imam prijatelje da nebi bilo. Ali nemam opet neke odnose s ljudima ko iz filmova jer "ja mogu sve sama" i tako evo 29 godina vec. Tako da smatram da sam ja kriva zapravo za to
Da, baš je brzo prošlo.![]()
Razumijem te skroz Justme, i ja sam tako oduvijek sama u svemu. Jedino mužu kažem sve, ali to je zadnjih godinu dana, jel. Kumi kažem većinu stvari, ali i to sam počela tek nedavno. Dovoljno je reći da sam 2 godine bila u vezi sa zlostavljačem i da to nitko od mojih nije znao niti zna. Niti će znati. Muž zna pola priče, čisto zbog nekih mojih duhova koje sam donijela u vezu s njim pa sam morala nekako objasniti. Da ne ispadnem luđakinja sama od sebe.![]()
Sa bratom i sestrom sam super ovako, čujemo se, obavezno se vidimo kad idem tamo.. Nismo bliski na onaj način da ću se ja njima obratiti kad imam neki problem, ali ni ne smeta mi jer znam da bi 100% napravili sve da mi pomognu u svakom trenutku. Mi smo isto različiti po osobnosti, brat i sestra su slični, a ja sam nekako svoja.
Moje crtice i dalje jače jel to tako ok ili nesto ne štima? Evo fotka: https://ibb.co/3Y4HLYf
Lista za 17.09.2019.
(Ne) čekalice
anđeo26012013~~~~~~~~~42.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~28.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~28.dc
justme409~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~~~25.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~23.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~21.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~16.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~14.dc
dobro vam jutro cure! kako ste? testovi? simptomi?
kod mene stalno neki grcevi dolje. bradavice jos osjetljive... jos su 2-3 dana do M pa cu se do tad strpit za test. nemam nikakav osjecaj ni da cu dobit ni da necu.
sto se tice brace,sestara... ja sam najstarija i odkad znam za sebe uz mene je bila sestra (1,5 godina razlike),a onda kad sam imala 17 mama nas iznenadi da je trudna! eeeee kakav sok hahahaha! sad ta 3. seka ima 13 god i mezimica je svih. naknadno sam doznala da im je bio problem sa zacecem (mene i sestru odma zaceli,3.nikako). to sam doznala kad sam pricala sa mamom nakon spontanog. a ja sve godine mislila da oni i ne rade na tome hahaha.
kad bi ja zatrudnila,moj malisan bi bio presretan. dugo me vec pita kad ce dobit seku. tako da sto se tice toga nemam problema. samo nikako potrefit... ako dobijem M onda od sljedeceg ciklusa idem ponovno kod ginekologa i idem napravit sve pretrage,ako treba i na MPO samo da se maknem s mrtve tocke.
Masnice, izgleda da ce ti biti kasnije ovulacija. Meni je prekjucer krenula tamniti, a jucer sam ju slucajno cijelu zapisala jer sam na poslu bila pa je bila nevazeca. Tako da cu pisnuti danas da vidim dal je peak jer obicno mi se vidi 24h.
Ali danas osjetim ljevu stranu. U biti uvijek samo tu stranu osjetim.
Cure nemojte se iznenaditi sad kad zahladi ako vam se ciklus malo pobrka.
Riri, ovo kaj si pisala za malu od muza, vec dugo nisam nesto tak slatko procitala!
Mašnice i ja bih rekla da tek dolazi.![]()
Jagodice![]()
Došli mi rezultati Niftyja! Stvarno su brzi, nisam ih još očekivala. Sve je super, sve mi je low risk. Sad sam puuuno mirnija.I da, dečko je!
Definitivno moram ja na curu ici[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Riri cestitke......neka deckica
Ostale cure....kako ste...jel pada koji testic danas?
Ja (ne)ocekujem od sri/cet. Za sad necemo nista jos. Neka prodje taj datum, ili dodje m. Viditi cemo.
Auu..ja tek za 6 dana.......(ne)ocekujem...![]()
![]()
Curke,da li vas uhvati zelja sa slatkim u pms?
Kod mene je inace ludilo 7 dana prije....a sad slabo...zato mi se samo jede slano.....mislim da sam vec u pms jer me neko ludilo hvata osim slatka....![]()
![]()
![]()
Ja cu vam samo reci svaka cast na karakteru!
Ja mrzim 2ww jer samo osluskujem i zabrijavam.
Kaj se tice slatkog, moze uvijek.
Oo da...slatko par dana prije plus manija čišćenja...ne znam gdje bih i što bih prije
Mene ovaj put nista od toga nije uhvatilo, ja sam ovaj put imala maniju za onim kiselim gumenim bombonima i zaledjenim limunovim sokom.