Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Nije bilo problema, super je reagirala. Vidjela me dva puta otkad smo joj rekli i taj drugi put me pitala hoću ja njoj VEĆ JEDNOM roditi tu bebu. Inače, vremenski je to tjedan ipo dana hahaha.

Nas je bilo malo strah kako će to prihvatiti, ali s njom stvarno nikad nikakvih problema. Odmah je mjerila moj struk rukicama da vidi kolika je beba. I donosila mi je vodu stalno da popijem da beba ne bude žedna. Danas popodne kad je pričala s tatom, mene je tražila na telefon da me pita jesam dala bebi jesti i piti hahaha.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bilo problema, super je reagirala. Vidjela me dva puta otkad smo joj rekli i taj drugi put me pitala hoću ja njoj VEĆ JEDNOM roditi tu bebu. [emoji38] Inače, vremenski je to tjedan ipo dana hahaha.

Nas je bilo malo strah kako će to prihvatiti, ali s njom stvarno nikad nikakvih problema. Odmah je mjerila moj struk rukicama da vidi kolika je beba. [emoji38] I donosila mi je vodu stalno da popijem da beba ne bude žedna. Danas popodne kad je pričala s tatom, mene je tražila na telefon da me pita jesam dala bebi jesti i piti hahaha.
    Draga, koliko vec brojis???? Kad termin??? I kad iduci uzv???

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, koliko vec brojis???? Kad termin??? I kad iduci uzv???

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    12. tjedan. 5.4. A idući pregled 21.10. tek.. Jedino što će me zvati kad Nifty dođe da mi objasni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •