Stranica 19 od 39 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Samo da mahnem, danas mi je frka. Isla svasta za kcerku odradjivat u bolnicu i po njen nalaz MRI te dogovarali sta dalje i sad radim online.

Vidim da Jagodica ne javlja nis za nalze, nadam se da je sve OK.

Puse svima!!!

P.S. Mene jajnici otkidaju povremeno, moguce da se vjestica blizi ili cista boli...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nemam nalaz, kod doktorice je zvala sam ju s posla. Krv nisam vadila, jos moram urinokulturu obaviti. Ona ce vjerojatno pokazati ako je rijec o bakteriji o kojoj vrsti se radi.
    Evo, danas opet nema tragova na papiru, ali i dalje isti osjecaj punog mjehura, cesta potreba za piskiti i na kraju pisanja onaj pritisak cudan koji uvijek svi osjetimo samo pojacan.
    Sutra nosim urin za uk, i kroz 4-5 dana cu znati tocno o cemu se radi. A vjerujem da mi je prepisala neki antibiotik sirokog spektra da ne cekam te druge nalaze.
    Jedino mi malo bedasto da se u ovih 5 dana nisu simptomi nista promjenili. Obicno kad bi me zezao mjehur proslo bi samo kroz par dana a sad ni gore ni bolje. Valjda bude sad kad krenem s terapijom.

Ma dosadna sam i sebi vec, ne znam zasto vas tolko zamaram s time

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Nisam mislila krv, nego krv u urinu. To je isto stavka u urinu koja se pregledava... Pa me cudi da ti nije rekla da ima krvi u urinu, a ti brises crvenkasto...

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Eeee curkeeee,di ste??kako ste

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

JustMe, rekla sam ja njoj da brisem tragove krvi, pa mi mozda zato nije govorila to posebno jer recimo zna da znam. Nema mi tu realno kaj ni reci, zna se desiti kao nuspojava upale, nije mozda bas cesto ali nije neobicno. Evo ovaj antibiotik je bas za upale mjehura, bubrega i mokracnog sustava tako da ipak mi je prepisala nekaj konkretno.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    JustMe, rekla sam ja njoj da brisem tragove krvi, pa mi mozda zato nije govorila to posebno jer recimo zna da znam. Nema mi tu realno kaj ni reci, zna se desiti kao nuspojava upale, nije mozda bas cesto ali nije neobicno. Evo ovaj antibiotik je bas za upale mjehura, bubrega i mokracnog sustava tako da ipak mi je prepisala nekaj konkretno.
    Jagodice,ja sam cjeli ovaj ciklus imala upalu i to znam po iscjedku,i jos uvjek imam...vjestica kasni dva dana,i to znam da je zbog te upale tako da se ja nenadam ovaj mjessec opet..i ici cu sto prije doktoru da vidim sta se to desava tamo dolje

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Super da je baš za to što ti treba. Samo nek brzo prođe.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Onda jagodica napad na upalu sa svih strana
    Vidi borovicu, radi se caj od nje. Znam da je pomogla ljudima koji su se borili cak i s eserihijom

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nemam nalaz, kod doktorice je zvala sam ju s posla. Krv nisam vadila, jos moram urinokulturu obaviti. Ona ce vjerojatno pokazati ako je rijec o bakteriji o kojoj vrsti se radi.
    Evo, danas opet nema tragova na papiru, ali i dalje isti osjecaj punog mjehura, cesta potreba za piskiti i na kraju pisanja onaj pritisak cudan koji uvijek svi osjetimo samo pojacan.
    Sutra nosim urin za uk, i kroz 4-5 dana cu znati tocno o cemu se radi. A vjerujem da mi je prepisala neki antibiotik sirokog spektra da ne cekam te druge nalaze.
    Jedino mi malo bedasto da se u ovih 5 dana nisu simptomi nista promjenili. Obicno kad bi me zezao mjehur proslo bi samo kroz par dana a sad ni gore ni bolje. Valjda bude sad kad krenem s terapijom.

Ma dosadna sam i sebi vec, ne znam zasto vas tolko zamaram s time
    meni je tako sad bilo u trudnoci , pritisak ,stalno osjecaj punog mjehura i zazari pri kraju mokrenja.. bila je E.coli ali jedna tura antib.i proslo je..

a nego sta ,kakva panika ,da si nisam pojela i popila kavu pitaj Boga kada bih, dok su me obradili rucak je prosao,dobila sam tek veceru..

tako sam kad sam trebala ici roditi, trudovi na 5 min, puknuo vodenjak ali ja rekla svekrvi nek mi skuha kavu i da dorucak haha,bilo je oko 6h u jutro .. tek nakon kaj sam se dobro najela sam krenula u bolnicu

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 26.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~51.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~32.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~30.dc

Odbrojavalice

mašnica~~~~~~~~~~~~~~25.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~~23.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~~9.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~9.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~5.dc

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Cureee sta se desava sa vama...nesto ste se izgubile ovih dana kako ste,ima li sta novo

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cao cureee! Ja evo sva usporena, danas radim od 12:30, cura u muzickoj, pijem kafu pa ce obaveze krenuti nakon kafe. Stomak i dalje boli uzasno ali vjestice nemaaaa. Inace me nikad ne boli ovako, pogotov danima pred vjesticu...a i sike otpadose. Beta je negativna tako da trudnoca nije....Da li bas cista moze ovakve bolove izazvati? :/

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice ja (na srecu) nemam iskustva s cistama, nadam se da ce ti neko od cura znati reci nesto.

Viki, o tome ja sanjam! Da kad jednog dana krenu trudovi odradim doma sto veci dio i ne dodem prerano u bolnicu. Da ne moram tamo po hodnicima nahodavati.

Ja od 6 budna, vozio me muz da predam uzorak za urinokulturu, nalazi za 7 dana. Dosla doma, prosetala curku (psa jel...), pristavila gulas da se dinsta i malo sredila stan. Sad je evo sve gotovo, ostaje mi jos jedna setnja, rucati i onda na posao.
    I da, popila dve ture antibiotika i vec sad ne osjecam vise pikanje u mjehuru. A bome pisnula jucer i test. Jest da je rano ali negativan je. Mozda i bolje obzirom na upalu i antibiotike.

Oce mi se netko pridruziti u testiranju?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Alice ja (na srecu) nemam iskustva s cistama, nadam se da ce ti neko od cura znati reci nesto.

Viki, o tome ja sanjam! Da kad jednog dana krenu trudovi odradim doma sto veci dio i ne dodem prerano u bolnicu. Da ne moram tamo po hodnicima nahodavati.

Ja od 6 budna, vozio me muz da predam uzorak za urinokulturu, nalazi za 7 dana. Dosla doma, prosetala curku (psa jel...), pristavila gulas da se dinsta i malo sredila stan. Sad je evo sve gotovo, ostaje mi jos jedna setnja, rucati i onda na posao.
    I da, popila dve ture antibiotika i vec sad ne osjecam vise pikanje u mjehuru. A bome pisnula jucer i test. Jest da je rano ali negativan je. Mozda i bolje obzirom na upalu i antibiotike.

Oce mi se netko pridruziti u testiranju?
    Jagodice,po mom kalendaru danas je 2.dan kako kasni...radila sam test prekjuce bio je negativan...mozda je i rano a mozda zbog prehlade i kasni ni sama neznam....samo se razocaram uvjek kad ovako malo zakasni

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagodice, to sto manje piskas znaci da reagujes fino na terapiju sto je super. I u slucaju da si T, ako je pencilinski antibiotik ne bi trebalo biti problema.Moja curka dosla iz muzicke i ne dam joj u skolu, imala dvije vodenaste stolice, a proljev nikad nije imala nego se od rodjenja borimo da zatvorom pa nam svima neobicno. Uglavnom kuhala supicu, dala joj Prolife, a ja raidm online izmedju ostalog pa sam tamam tu s njom.

Jelena, dobro mozes izdrzati da ne uradis, ja bih do sad bar 4-5 odradila.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Jagodice, to sto manje piskas znaci da reagujes fino na terapiju sto je super. I u slucaju da si T, ako je pencilinski antibiotik ne bi trebalo biti problema.Moja curka dosla iz muzicke i ne dam joj u skolu, imala dvije vodenaste stolice, a proljev nikad nije imala nego se od rodjenja borimo da zatvorom pa nam svima neobicno. Uglavnom kuhala supicu, dala joj Prolife, a ja raidm online izmedju ostalog pa sam tamam tu s njom.

Jelena, dobro mozes izdrzati da ne uradis, ja bih do sad bar 4-5 odradila.
    Ma.joj..ja sam njega vec radila prije dva dana..i bio je negativan..inace mi je ciklus 27/28 dana....po kalendaru 2 dana kasni....mozda je zbog prehlade....neznam ni sama vise...bojim ss samo da cu se razocarat opet

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jelena, ja sam se isto bojala betu vaditi i bilo mi je tesko kad sam saznala da li je ili nije....neizvjesnost me bas trgala.

Dobro je pa poznajes ciklus. Kod mene je bilo problema s vremena na vrijeme te su mi jos od prije prve kcerke govorili da cu imat problem, a i za kcerku i za bebu koje nema (smrc) sam saznala 26.dan ciklusa nakon samo dan kasnjenja bez da sam znala da ima mogucnosti za trudnocu jer smo se kao cuvali (prekinut snosaj, hah). Bas je bio kao svicarski sat (ciklus, jel) Da li bas pobacaj moze toliko poremetiti ciklus da ne znas vise ni kad ni sta, a ni da ti potpuni snosaj ne moze nista. :D

Bojim se da nisam tek sad dosla u onu fazu o kojoj su govorili (tesko ces ti ostat trudna). Kortikosteroidi 7 mjeseci nisu pomogli sigurno.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja sam prosle god imala vanmatericnu...prva tri ciklusa su bila koma.....a onda su se uredali...i bas pratim po kalendaru za menstruaciju....i uvjek je tu u dan dva razlike...pa sad neznam vise ni sama sta da mislim i radim....sacekacu jos malo

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, moj savjet je da pustis to sto ti govore. Ja vjerujem da tebi sve jos dolazi u normalu. Tako da daj i sebi i svoj tijelu vremena. A to sto ti govore pusti. Koliko je mama na ovom svijetu kojima su rekli da nece nikad ostati trudne.

Jelena, a moguce je da kasni radi prehlade. I radi stresa, i radi vremena. Nema kaj ne utjece. Ako ti ne dode kroz dva dana eventualno ponovi test.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prosle god imala vanmatericnu...prva tri ciklusa su bila koma.....a onda su se uredali...i bas pratim po kalendaru za menstruaciju....i uvjek je tu u dan dva razlike...pa sad neznam vise ni sama sta da mislim i radim....sacekacu jos malo
    Nadam se da ce se poslagati i kod mene. A kao sto rekose, ako ne dodje jos koji dan, ponovi test...

Meni moji simptomi nisu jasni apsolutno....trudnicki su skroz- a do 25. dana ima jos 6 dana. Beta vjerujem ne laze....jedino da nece doc ranije.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

ej cure... ja bila jutros kod ginekologa. nije me pregledavao niti radio uzv jer sam mu rekla da bi ja najradije da mi napise uputnicu za daljnju obradu u bolnici na humanoj jer mi se vise ne da gubit vrijeme. ili ako jos on moze dat neku terapiju,ali mi je rekao da mi on nista nebi dao posto bi isla dalje. tako mi je napisao uputnicu za pregled i obradu a da ce mi on onda bez problema dat SVE potrebno sto mi oni prepisu i da se zbog toga ne brinem. i takooo,uspila sam se narucit u kbc split za srijedu kod dr. Šunj (kod nje sam vec isla) pa cemo vidit sto ce ona sve od pretraga zahtjevat. ufff... ovo me malo prodrmalo jer sam sve mislila da cu izbjec bolnicu ali sam isto tako zadovoljna jer se napokon micem s mrtve tocke. eto.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andy, ma bolje ici naprijed pa makar i malo uzdrmano nego cupkati na poznatom mjestu koje ne vodi nikud. Ajde nek je sa srecom! A kad si zadnje radila Papu i briseve? Vjerujem da ce te to traziti prije ili kasnije.

Alice, do cega ima 6dana? Ja ne znam kak beta funkcionira ali jel moguce da si prerano otisla vaditi? Znam da curama koje su u postupku obicno daju uputnicu za betu 12-14 dana nakon postupka, pa vjerujem da ima veze. Vjerojatno jer beta pocne rasti tek nakon implantacije, pa dok se podupla do nekih mjera s kojima se moze racunati. Alice jesu tebi rekli vrijednosti ili samo da je negativno?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Andy, ma bolje ici naprijed pa makar i malo uzdrmano nego cupkati na poznatom mjestu koje ne vodi nikud. Ajde nek je sa srecom! A kad si zadnje radila Papu i briseve? Vjerujem da ce te to traziti prije ili kasnije.

Alice, do cega ima 6dana? Ja ne znam kak beta funkcionira ali jel moguce da si prerano otisla vaditi? Znam da curama koje su u postupku obicno daju uputnicu za betu 12-14 dana nakon postupka, pa vjerujem da ima veze. Vjerojatno jer beta pocne rasti tek nakon implantacije, pa dok se podupla do nekih mjera s kojima se moze racunati. Alice jesu tebi rekli vrijednosti ili samo da je negativno?
    Jagodice, 6 dana do 25. dana ciklusa (kad inace dobivam)ako racunamo da je zadnja bila (blago krvarenje 3 dana) 8.9. Sad mi je i temperatura 37 C, cice bole toliko da kad me kcerka zagrli vrisnem. Mada mi se i mnogo spava i onako slabasna sam-mozda me se samo kakav virus dohvatio.

Andy, sretno i samo hrabro!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

P.S. Odnos 12.9., implantacija pojma nemam kad je mogla biti, a betu radila prekjucer cini mi se sto je 12 dana nakon odnosa. Nisu dali vrijednosti nego samo javili da je negativna.
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 26.09.2019. at 17:33

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, ako racunas da je menga bila 8.9. onda ti 12.9. nisu mogli niti biti jos plodni dani. Po tome ispada da si isla vaditi betu dan dva nakon sto bi bila ovulacija. Jer uzmimo 8.9. kao 1.dc i ako racunas da ti ovulacije negdje 14ti dan, ajmo reci evo da je na 11ti dan posto imas krace cikluse, po tome ti je tek negdje oko 19-20.9. bila. To bi znacilo da si betu vadila cca 4-5 dana nakon O.
    Onda ti je rano jos i za test. Test realno onda ne moras ni raditi negdje do 30.9.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Tebi bi po toj racunici bilo jos rano i za implantaciju. Ili rano ili taman ovih dana da se desi.
    Lijepi su to sve simptomi, mozda se nesto i kuha bas u ovom trenu. Ali ti je jos rano za ikakvo testiranje ako je M bila 8.9. Morat ces jos par dana zivce trenirati. Ah, to je taj divni "two week wait"...

Mene cice malo pocele boliti. Trebala bi dobit za 4 dana, a one obicno pocnu boliti oko tjedan dana prije. Pa ako im je za vjerovati (a nije!) Meni bi mogla zakasniti koji dan ovaj ciklus.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Alice to sto si ti tad testirala betu je pre rano

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagodice, ja nemam pojma da li je to bila menga jer je trajalo 3 dana (8. 9. i 10. , a 12.9. je bio drugi dan bez krvi). Jao sta sam sve mogla kupiti umjesto ovih testova....Ako ne dobijem u prvoj nedjelji oktobra onda cu vidjet dalje....ja sam imala mengu dva puta u 15 dana ...ko ce znat kad su bili koji dani, ahahahaha.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ono sto mene zanima jeste da ja imam zakazano farbanje u subotu. U prvoj trudnoci sam imala prirodnu kosu dok jos nisam pocela sijediti/bijeliti pa ne znam bas mnogo o farbanju u trudnoci. Cak i da se nesto kuva, ne bi trebalo bit problema?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja mislim da si bez brige, to je za dva da i ako se i radi o trudnoci mislim da je to prerano da bi stetilo. Ali nek me cure slobodno dematiraju ako sam u krivu.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

U prvom tromjesecju ne treba bojat kosu.
    E a di ljube nestala?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja nebi na tvom mjestu bojala. Tj kad sam na tvom mjestu ne bojam. Vec par mj hodam uzasne kose hahahaaha

Meni se sve zbrckalo od onog sto mi je prije bilo "normalno"
    Znaci vec 3 mjeseca skoro su mi (.) (.) napete. Splasnu na 3 dana mozda u ciklusu, ako i toliko, i onda opet krenu. Ne bole mozda 7 dana od ciklusa max. Iscjedak vise ne znam sto misliti o njemu. Vec 2 mj imam m 2 dana jako, 2 dana slabo, pa 4 dana spoting (prije sam imala 6,7 dana krvarenje i gotovo bi bilo), onda sad mi je uskoro kao o po datumu, a i po bolovima, jucer i prekjucer sam osjetila onako bockanje, i danas odjednom gusti bijeli iscjedak ko prije m. Totalno me zbunio. Ne postoji kod mene onaj egg white. Bas sam promatrala sad 2 ciklusa. Ili ga nema ili je gusti bijeli ili vodeno bijeli. Al ne postoji egg white nikako.
    I to je to. Nije mi jasno to moje tijelo nikako... Nikako da se i ono odluci sto ce...
    S tim da sam ovaj mjesec bezbrizna skroz jer racunam da je na krivu stranu ovulacija. Tako da od umora samo zaspemo, ko stari baba i dida... Jadan ce puknuti hahaaha

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    E a di ljube nestala?
    Ja vise nagadjat ne mogu, prosle subote sam otkazala jer nisam znala, sad su i beta i testovi negativni....ja mislim da je to.....to. Hvala vam. Mozda za svaki slucaj ujutro u subotu uradim test ahahahaha, prije nego odem.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nebi na tvom mjestu bojala. Tj kad sam na tvom mjestu ne bojam. Vec par mj hodam uzasne kose hahahaaha

Znaci vec 3 mjeseca skoro su mi (.) (.) napete. Splasnu na 3 dana mozda u ciklusu, ako i toliko, i onda opet krenu. Ne bole mozda 7 dana od ciklusa max. Iscjedak vise ne znam sto misliti o njemu. Vec 2 mj imam m 2 dana jako, 2 dana slabo, pa 4 dana spoting (prije sam imala 6,7 dana krvarenje i gotovo bi bilo), onda sad mi je uskoro kao o po datumu, a i po bolovima, jucer i prekjucer sam osjetila onako bockanje, i danas odjednom gusti bijeli iscjedak ko prije m. Totalno me zbunio. Ne postoji kod mene onaj egg white. Bas sam promatrala sad 2 ciklusa. Ili ga nema ili je gusti bijeli ili vodeno bijeli. Al ne postoji egg white nikako.
    I to je to. Nije mi jasno to moje tijelo nikako... Nikako da se i ono odluci sto ce...
    S tim da sam ovaj mjesec bezbrizna skroz jer racunam da je na krivu stranu ovulacija. Tako da od umora samo zaspemo, ko stari baba i dida... Jadan ce puknuti hahaaha
    Ne znam sad...da li opet otkazati....mada ka sto pisah Aniti u odgovoru, sve upucuje na to da nisam. Mislila sam se ofarbati sada i onda ako uspije iduci mjesec trudnoca, tamo nakon prvog tromjesecja nekad....ja tamno smedja prirodno, a farbam se u plavo-not nice kada izraste. :D

A isto tako....tijelo izgleda vodi neku bitku i bori se....ja blage veze nemam vise kad je sta.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Meni je sestra u toj klinici gdje vodim trudnoću dala neku listu svih stvari koje su preporučljive i koje nisu u trudnoći. Onako, simpatično je, ali uglavnom za bojanje kose piše da nije preporučljivo. Nije u stupcu za izričito ne, ali kao ne bi trebalo. Ja se ne farbam inače pa se nisam ni raspitivala, ali pretpostavljam da ti neće ništa biti od jednog puta ako si trudna.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sestra u toj klinici gdje vodim trudnoću dala neku listu svih stvari koje su preporučljive i koje nisu u trudnoći. Onako, simpatično je, ali uglavnom za bojanje kose piše da nije preporučljivo. Nije u stupcu za izričito ne, ali kao ne bi trebalo. Ja se ne farbam inače pa se nisam ni raspitivala, ali pretpostavljam da ti neće ništa biti od jednog puta ako si trudna.
    Nisam se ni ja farbala prije ali krenem bijelit i to me nerviralo. Na tamnoj, ravnoj kosi, antene...i krenem sa pramenovima i sad sam kompletno plava. Nisam mnogo bijela ali prilicno je rano pocelo....i bas sam onako razmisljala sta sa kosom u trudnoci jer sam bila prirodna u prvoj....kako sa ovim jer svakako planiram jel....pustit i trpit, mskice mozda za sjaj i biti dvobojna, sad je to u modi :D
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 26.09.2019. at 23:01

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se ni ja farbala prije ali krenem bijelit i to me nerviralo. Na tamnoj, ravnoj kosi, antene...i krenem sa pramenovima i sad sam kompletno plava. Nisam mnogo bijela ali prilicno je rano pocelo....i bas sam onako razmisljala sta sa kosom u trudnoci jer sam bila prirodna u prvoj....kako sa ovim jer svakako planiram jel....pustit i trpit, mskice mozda za sjaj i biti dvobojna, sad je to u modi :D
    Pramenove možeš izvlačiti zato što se tu boja ne dotiče direktno sa kožom, samo je na kosi, tj. ne utrljava se u tjeme. I koliko ja znam, problem u bojama za kosu su amonijak i peroksid, a toga nema u (većini) polutrajnih boja, odnosno preljeva za kosu. Tako da i to smiješ koristiti, ali svakako provjeri koju boju ti frizerka stavlja, a ako je donosiš sama onda pročitaš iza što je u njoj pa pripaziš da nema toga.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam iz pramenova presla na farbanje sa Keune 1517 . Iz pramenova odem u bakarnu boju na mjesec dana i vratim se u plavo pa jos nije jednaka :D Ako mi test bude negativan u subotu ujutro (imam jos jedan u rezervi ahahahha) ofarbat cu se sada, a kad trudnoca uspije onda cu pustiti izrast, nema mi druge. Bed mi je po drugi put otkazivati, mogla je nekome drugom dati termin. Nije da se igram nego sve ukazuje da nema nista trenutno.:D

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Haha ja sam se farbala kad sam bila mlađa ali nema smisla, kosa mi jako brzo rasta pa se izrast vidi već za par dana. Ne sviđa mi se baš moja prirodna boja kose (smeđa), ali još manje mi se sviđa konstantno farbanje.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    E a di ljube nestala?
    Pratim vas draga ...

Ali trenutno sam sa glavom na odmoru a kako cu dugo neznam....

Danas imam uzv pa cemo viditi... popila sam zadnji ciklus klomifen i vise ga ne zelim... bas mi je bilo lose....

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hej Ljube!
    Ma ako tebi pase samo odmori. Pa nisam znala da si bila na klomifenu, kako mi je to promaknulo?
    Javi nam kaj si saznala na uzv ako ce ti se dati.

Jutro svima!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro svima i od mene. Mi ustale, mala opet sa stomakom cudna pa je necu slat u muzicko skolu, a njoj se ide jer nastavnica pita neke stvari iz baleta. No, podaleko mi je i ne bih mogla odmah doci ako joj bude losije. U redovnu skolu cu joj dozvoliti jer je prkeo puta pa moze sama kuci ako joj ne bude OK. Ja....cijelo tijelo me svrbi iz nekog razloga, cice i dalje bole, kao i stomak....i malo se eto sad dvoumim oko te subote. :D

Ljube, tebe cini mi se nisam susrela na forumu jos ali zelim srecu sa svim.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 27.09.2019.

(Ne) čekalice

anđeo26012013~~~~~~~~~52.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~33.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~~~24.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~~10.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~10.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~6.dc

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku

jesi li provjerila prolaktin? Meni kad je povišen (.) (.) bole za poludit. Naročito me bole zadnjih 15 dana u ciklusu (od ovulacije do M). A kod pojačanog iscjetka kažu da je moguća neka upala.
    Posljednje uređivanje od Himalaya : 27.09.2019. at 08:49

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nemojte mi se smijat, ne znam jeste li vi ovoliko bile ikad opterecene ali ja jesam.. :D Ja isla da pokusam dobiti uputnicu za betu besplatno na klinickom centru i dobijem tri. Nalaz ce biti za 2 h, ali radit ce i koliko tacno iznosi pa tipa ako bude 4 da uradim opet za 7 dana. Uglavnom, ne nadam se sekunde al bar da znam i radi farbanja i radi terapije za astmu jer moram Flixotide pumpicu zabijeniti Budelin pumpicom ako jesam. Trenutno ne uzimam nijednu, a trebala bih. I dam rekli su da je prije par dana definitivno bilo rano, a sad eto pa i moglo bi pokazati ako jesam i gledat ce na ukupni iznos , a ne samo poz. ili neg. U svakom slucaju dva razlicita reagensa nisu na odmet. :D (Danas sam luda.....)

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

A čuj Alice, ako ti je bitno zbog zdravstvenih problema, onda naravno bolje da testiraš. A ovo prije par dana i ja mislim da je bilo rano.

Ostale cure, kako ste?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    A čuj Alice, ako ti je bitno zbog zdravstvenih problema, onda naravno bolje da testiraš. A ovo prije par dana i ja mislim da je bilo rano.

Ostale cure, kako ste?

Da, danas je 15. dan nakon odnosa ne ukljucujuci taj dan te ako bude da nisam....onda bi trebalo biti vjerodostojnije nego 12. dan.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, ma nama je odma lakse kad vidimo da nas ima jos takvih koje su sumnjicave. Jedva cekam da javis i svu srecu zelim! A drzim fige i da malecka sto prije ozdravi!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Moja vjestica ipak stigla....veli guzva na granici pa se zadrzala,hahah

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Hehe jelena
    Ja sam ok....osim sto muku mucim sa svekrvom. Brinem se o zeni godinama i dns me tako izvrjedala
    Kako vi sa svojima? Da.malo zaokrenemo temu....u dobrim ste odnosima il u losim?

Riri kak si ti? Napreduje trudnoca?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •