Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Meni je sestra u toj klinici gdje vodim trudnoću dala neku listu svih stvari koje su preporučljive i koje nisu u trudnoći. Onako, simpatično je, ali uglavnom za bojanje kose piše da nije preporučljivo. Nije u stupcu za izričito ne, ali kao ne bi trebalo. Ja se ne farbam inače pa se nisam ni raspitivala, ali pretpostavljam da ti neće ništa biti od jednog puta ako si trudna.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sestra u toj klinici gdje vodim trudnoću dala neku listu svih stvari koje su preporučljive i koje nisu u trudnoći. Onako, simpatično je, ali uglavnom za bojanje kose piše da nije preporučljivo. Nije u stupcu za izričito ne, ali kao ne bi trebalo. Ja se ne farbam inače pa se nisam ni raspitivala, ali pretpostavljam da ti neće ništa biti od jednog puta ako si trudna.
    Nisam se ni ja farbala prije ali krenem bijelit i to me nerviralo. Na tamnoj, ravnoj kosi, antene...i krenem sa pramenovima i sad sam kompletno plava. Nisam mnogo bijela ali prilicno je rano pocelo....i bas sam onako razmisljala sta sa kosom u trudnoci jer sam bila prirodna u prvoj....kako sa ovim jer svakako planiram jel....pustit i trpit, mskice mozda za sjaj i biti dvobojna, sad je to u modi :D
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 26.09.2019. at 23:01

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se ni ja farbala prije ali krenem bijelit i to me nerviralo. Na tamnoj, ravnoj kosi, antene...i krenem sa pramenovima i sad sam kompletno plava. Nisam mnogo bijela ali prilicno je rano pocelo....i bas sam onako razmisljala sta sa kosom u trudnoci jer sam bila prirodna u prvoj....kako sa ovim jer svakako planiram jel....pustit i trpit, mskice mozda za sjaj i biti dvobojna, sad je to u modi :D
    Pramenove možeš izvlačiti zato što se tu boja ne dotiče direktno sa kožom, samo je na kosi, tj. ne utrljava se u tjeme. I koliko ja znam, problem u bojama za kosu su amonijak i peroksid, a toga nema u (većini) polutrajnih boja, odnosno preljeva za kosu. Tako da i to smiješ koristiti, ali svakako provjeri koju boju ti frizerka stavlja, a ako je donosiš sama onda pročitaš iza što je u njoj pa pripaziš da nema toga.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam iz pramenova presla na farbanje sa Keune 1517 . Iz pramenova odem u bakarnu boju na mjesec dana i vratim se u plavo pa jos nije jednaka :D Ako mi test bude negativan u subotu ujutro (imam jos jedan u rezervi ahahahha) ofarbat cu se sada, a kad trudnoca uspije onda cu pustiti izrast, nema mi druge. Bed mi je po drugi put otkazivati, mogla je nekome drugom dati termin. Nije da se igram nego sve ukazuje da nema nista trenutno.:D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •