Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nebi na tvom mjestu bojala. Tj kad sam na tvom mjestu ne bojam. Vec par mj hodam uzasne kose hahahaaha

Meni se sve zbrckalo od onog sto mi je prije bilo "normalno"
    Znaci vec 3 mjeseca skoro su mi (.) (.) napete. Splasnu na 3 dana mozda u ciklusu, ako i toliko, i onda opet krenu. Ne bole mozda 7 dana od ciklusa max. Iscjedak vise ne znam sto misliti o njemu. Vec 2 mj imam m 2 dana jako, 2 dana slabo, pa 4 dana spoting (prije sam imala 6,7 dana krvarenje i gotovo bi bilo), onda sad mi je uskoro kao o po datumu, a i po bolovima, jucer i prekjucer sam osjetila onako bockanje, i danas odjednom gusti bijeli iscjedak ko prije m. Totalno me zbunio. Ne postoji kod mene onaj egg white. Bas sam promatrala sad 2 ciklusa. Ili ga nema ili je gusti bijeli ili vodeno bijeli. Al ne postoji egg white nikako.
    I to je to. Nije mi jasno to moje tijelo nikako... Nikako da se i ono odluci sto ce...
    S tim da sam ovaj mjesec bezbrizna skroz jer racunam da je na krivu stranu ovulacija. Tako da od umora samo zaspemo, ko stari baba i dida... Jadan ce puknuti hahaaha
    jesi li provjerila prolaktin? Meni kad je povišen (.) (.) bole za poludit. Naročito me bole zadnjih 15 dana u ciklusu (od ovulacije do M). A kod pojačanog iscjetka kažu da je moguća neka upala.
    Posljednje uređivanje od Himalaya : 27.09.2019. at 08:49

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nemojte mi se smijat, ne znam jeste li vi ovoliko bile ikad opterecene ali ja jesam.. :D Ja isla da pokusam dobiti uputnicu za betu besplatno na klinickom centru i dobijem tri. Nalaz ce biti za 2 h, ali radit ce i koliko tacno iznosi pa tipa ako bude 4 da uradim opet za 7 dana. Uglavnom, ne nadam se sekunde al bar da znam i radi farbanja i radi terapije za astmu jer moram Flixotide pumpicu zabijeniti Budelin pumpicom ako jesam. Trenutno ne uzimam nijednu, a trebala bih. I dam rekli su da je prije par dana definitivno bilo rano, a sad eto pa i moglo bi pokazati ako jesam i gledat ce na ukupni iznos , a ne samo poz. ili neg. U svakom slucaju dva razlicita reagensa nisu na odmet. :D (Danas sam luda.....)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •