Cure žao mi je, ali sad pokušajte uživati što više do idućeg čekanja.![]()
Anita, sjećam se da si na nekoj temi već pisala da se brineš o njoj.. Baš šteta što to ne vidi i ne cijeni.
Moji svekiji su oboje super. Ne petljaju nam se u brak i nisu razmazili sina hvala Bogu. Družimo se, dolaze i oni kod nas i mi idemo tamo. Puno puta nas se sveki sjeti pa donese neku hranu haha. U biti ja s njima nikad nisam morala proći ono što je moj muž prošao sa mojima. Čak bih rekla da je bilo trenutaka i da su ga mrzili. Kod nas je on taj koji bi se s punim pravom mogao žaliti.
Dobro sam. Neispavana sam u biti jer noćas nisam spavala. Ne znam koji vrag me natjerao na guglanje.. Moj brat je rođen sa deformiranim nogama i uglavnom riješilo se to sve operacijama ali ja sam išla guglati sinoć o toj bolesti. Prvo sam jedva našla kako se to zove jer je to nešto o čemu se kod nas u kući ne priča. Onda sam našla i da genetika utječe na to. I hrpu iskustava gdje mame pišu da je dijete rođeno s tim i da je takvu deformaciju imao njihov tata/brat/netko, a još u većini slučajeva pogađa muški spol. I eto, užasno sam se uplašila i nisam spavala ali danas sam dobro.
Jagodice vi ste stvarno cijelu zgradu okupirali.![]()
Andydea, sretno!![]()