-
Riri, a jel ne bi nifty pokazao da postoji sansa za deformaciju?
Ma pametna si cura, nemoj si bezveze stresove stvarati, znas da to nista ne znaci. Ja uvijek kazem, na internetu je uvijek lakse naci losa iskustva. A i teze je naci dobra. Jer realno, kaj ces googlati? To je isto kao i sa rodilistima recimo, kod loseg iskustva ljudi se ispusu na neki nacin tako da iznesu lose iskustvo. A kad je sve oke rijetko tko si da truda napisati da je sve bilo u redu. Mozda malo los primjer jer za rodilista se jos i nadu pozitivna iskustva ali kuzis kaj mislim.
Ja se mozda sutra okusam s jos jednim testom. Jos neku nadu imam i to samo zato jer sam onaj radila na 9dpo i to sam svako malo piskila radi upale. Sad su vec antibiotici poceli djelovati pa idem na wc normalno a ne svakih pola sata.
Andy, tako i moj gin, nije bas imao neki interes. Morala sam pitati sve kaj me zanimalo jer on realno nije nis govorio sam od sebe. Kad sam ga jednom pitala za mjere folikula i endometrija, za folikule mi je reko a endo sam si sama procitala s ekrana.
I zato lijepo kad smo krenuli na humanu, samo bi vazno dosla s papirom koji su mi dali i ono kaj se trazilo od pretraga morao je obaviti.
A prije 3god kad sam mu rekla da zarucnik i ja radimo na bebi i da bi voljela obaviti briseve mi se nasmijao i reko da cemo to kad ostanem trudna. Da, fala....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma