Toliko toga sam pročitala da sam zab tko mi je napisao za prolaktin i upalu. Sto se tice prolaktina jednom mi je bio malo povosen, napomenuti cu gin i pitat ga sto misli. A upala, pomislila sam i ja na to ali nemam nikakve druge simptome, ni bolove, ni miris iscjetka, ni nista.... Samo ga ima malo vise u, po meni cudno vrijeme....

A svekrva... Moja zivi dalje od nas, trajekt plus put do trajekta cca sat vremena la se ne vidimo puno. Ali kad je nastao neki problem izmedju njena dva sina, djelomicno zbog nekih mojih zivotnih uvjerenja (da vam ne pricam sve. Bez obzira na to problem je trebao biti izmedju mene i njegovog brata, ne izmedju njih dva, njego brat je svejedno i njemu zapaprio, vise nego meni) ona je jako brzo rekla da sam za sve ja kriva... Nakon toga mi je pala u ocima, jer iako joj je sin, mogla je biti racionalna i reci slobodno da sam ja pogrijesila ali da to nije nacin od njenog sina da tako napravi mom muzu. Ali neka joj... Ugl uvijek ima za poklopiti mene zašto moja neka ideja nije dobra, al to je njen nacin, i to me uopce ne dira. Vise me dira sto je moj nacin da sutim i njoj nista ne govorim iz postovanja. Da moramo zivjeti skupa nebi funkcionirale nikako. Al sve u svemu zena je dobra, ali ja i ona nikako...
I ipak, nakon sto je to tako rekla da sam ja kriva, kad sam se vratila s operacije nakon vanmatericne zvala me da dodjem kod nje lezati da ce se ona brinuti o meni.
Al tata mu je odlican. Staromodan ali pametan i razuman. On mo je drazi.

I da te mozda utjesim. Radim sa starcima oko kojih se treba brinuti. Barem jednom mjesecno me netko izvrijedja i izvice se na mene... To su frustrirani ljudi uglavnom,,pa na prvog ko im naidje paljba.