Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro, kako ste cure-stel se naspavale? Ja sam sinoc do 1 gledala neku Korean dramu (navukla se na njihove happy endings :D ).

Jagodice, zao mi je za test....bude valjda naredini u plusu. Koliko ti je dug ciklus, ima li jos sanse ovaj put?

Riri, kad vec spominjes tijelo....ja sam sigurna da moje nece ostati isto kao sa 24 ali nema veze-nema tog sto hrana i teretana ne mogu odraditi, a i pravilna njega u trudnoci-promjene svakako s godinama dolaze jedino je neke strah suociti se s time (nije mi svejedno al ne bih pomislila da ne bih bebu radi toga). Mada cujem ima slucajeva ovdje gdje ganjaju namjerni carski rez umjesto prirodnog porodjaja da im se ''mica'' ne deformira. :D

Sto se tice mene, ako racunam zadnje krvarenje i ciklus koji je inace 25 dana, trebam dobiti vjesticu 2.10. Simptomi u vidu bolnih grudi i dalje tu....mozda malo disbalans hormona pa bole duze nego inace- a obicno skoro nikako ni ne boli iako imam fibroadenome i grozd od 7 cisti u desnoj. Svakako, nakon dvije bete 12. i 15. dan od odnosa mislim da su moje sanse definitivno nikakve. :D
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 30.09.2019. at 09:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •