Ja sam stava da zene treba slaviti radi sposobnosti da rode, i da promjene koje trudnoca na pravi drustvo treba prihvatiti kao nesto pozitivno. Svaku striju, i svaki centimetar viska koji ostane. Umjesto da se uci mlade zene da trudnoca unustava tijelo, trebalo bi uciti da trudnoca mjenja tijelo na pozitivno. Mjenja se i osoba iz zene u majku, to je nesto najljepse. Al eto takvo smo drustvo di se propagira samo utegnuto i savrseno, iako ja mislim da zene pate za time puno vise nego sto muskarci pate za takvim zenama. Ima jedan dobar citat "Nek si ti fit, al gdje da lupim da se trese"
Doduse jedno je biti fit, i zivjeti i hraniti se zdravo, a drugo je izgladnjivati se i ne voljeti sebe radi blesavih standarda koje drustvo postavlja.
A sta ocekivati od drustva kad jedna zena izjavi da si ne zeli UNISTITI tijelo trudnocom.
Oke, netko na to gleda tako. Ja bi to prije nazvala nadogradnjom na neki novi level! A na kraju krajeva, moje tijelo-moja stvar. Isto ko sto nije moje stvar ako netko ne zeli trudnocu jer se boji tih promjena. Ali da jedna zena izjavi da trudnoca unistava tijelo to mi je fuj, i samo me sjetilo na ono "Zena je zeni vuk."
Dok mi tako razmisljamo, tako ce i svi ostali gledati na to.

Eto, sad sam se ispuhala!