Ja sam iz susjedne vam BiH (Tuzla tacnije). Diane 35 sam pila nekada ranije radi visokog testosterona i zato sto sam dobivala po 4 puta u mjesecu (atipicni simptomi). Pila sam tada i Cyclo Proginova takodjer. No, ovaj pokusaj Diane 35 je bio uzasan,UZASAN-grozno sam se osjecala.
Danas sam dobila rezultate Papa testa i po prvi puta mi je 3, grupa odnosno pise nesto ASCUS (dio celije). Kada sam usla u ordiacuju doktor je rekao da je nalaz uredan no ja na izlazu vidim to i vratim se. Kaze on, na nama doktorima je da otome razmisljamo, a za vas je bitno da znate da nemate problem i papa naredni za godinu dana sto mi je jako cudno. Bila sam malo i ljuta jer mi inace sve objasni.Precesto jesam tamo ali sa razlogom, na zalost. Kontam jedino da nije radi medicinski indiciranog abortusa mozda tkivo izmijenjeno pa su to imali u vidu????
Po Beti je rekao da nisam trudna i kao da usporim malo. Pitala dal da krenem sa folnom, kaze mozes, a i ne moras. Nikad nije kasno niti rano. Trebam li kakve pretrage-kaze NE. Idem njemu godinama privatno, placam sve i vjerujem mu ali me ovih dana nekako nervira jer imam upitnika nad glavom, a to nisam imala. U glavi mi da trebam mozda bris ponovit ranije, odradit eventualno neke druge briseve.....ne znam. Prije par mjeseci sam pitala za to, a on je rekao: ,, Koliko si antibiotika popila, sve je pocrkalo u tebi ako je i bilo.''
Ne znam....nadam se da se dzaba brinem i da cu rahat ganjati trudnocu, sad me neki strah sta ako se zakomplikuje nesto tokom trudnoce....mogu ja nalaze uraditi i tada naravno tokom iste (ako i ostanem trudna) ali ne mogu sve terapije.....
Izvinite na romanu opet al nesto sam van sebe. Ne znam sta vi mislite? Da idem ovako bez razmisljanja u trudnocu pa sta bude.....
P.S. Rekao je ako ne dobijem za 7 dana da krenem za Duphastonom.