Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
Alice, a odakle si ti? Pitam radi tih Diane 35. Znam sa se oko tih tableta svojevremeno digla prasina jer su zene imale lose reakcije na njih. Ja sam cak mislila da su ih povukli ali vidim sad na internetu da nisu.
Ja sam iz susjedne vam BiH (Tuzla tacnije). Diane 35 sam pila nekada ranije radi visokog testosterona i zato sto sam dobivala po 4 puta u mjesecu (atipicni simptomi). Pila sam tada i Cyclo Proginova takodjer. No, ovaj pokusaj Diane 35 je bio uzasan,UZASAN-grozno sam se osjecala.

Danas sam dobila rezultate Papa testa i po prvi puta mi je 3, grupa odnosno pise nesto ASCUS (dio celije). Kada sam usla u ordiacuju doktor je rekao da je nalaz uredan no ja na izlazu vidim to i vratim se. Kaze on, na nama doktorima je da otome razmisljamo, a za vas je bitno da znate da nemate problem i papa naredni za godinu dana sto mi je jako cudno. Bila sam malo i ljuta jer mi inace sve objasni.Precesto jesam tamo ali sa razlogom, na zalost. Kontam jedino da nije radi medicinski indiciranog abortusa mozda tkivo izmijenjeno pa su to imali u vidu????

Po Beti je rekao da nisam trudna i kao da usporim malo. Pitala dal da krenem sa folnom, kaze mozes, a i ne moras. Nikad nije kasno niti rano. Trebam li kakve pretrage-kaze NE. Idem njemu godinama privatno, placam sve i vjerujem mu ali me ovih dana nekako nervira jer imam upitnika nad glavom, a to nisam imala. U glavi mi da trebam mozda bris ponovit ranije, odradit eventualno neke druge briseve.....ne znam. Prije par mjeseci sam pitala za to, a on je rekao: ,, Koliko si antibiotika popila, sve je pocrkalo u tebi ako je i bilo.''

Ne znam....nadam se da se dzaba brinem i da cu rahat ganjati trudnocu, sad me neki strah sta ako se zakomplikuje nesto tokom trudnoce....mogu ja nalaze uraditi i tada naravno tokom iste (ako i ostanem trudna) ali ne mogu sve terapije.....

Izvinite na romanu opet al nesto sam van sebe. Ne znam sta vi mislite? Da idem ovako bez razmisljanja u trudnocu pa sta bude.....

P.S. Rekao je ako ne dobijem za 7 dana da krenem za Duphastonom.