-
Jutro svima!
Jagodice, brisevi su radjeni kada sam imala E.Coli u mjehuru prije oko godinu i nesto te sam i tada pila antibiotike (mnogo), a ove godine radi pluca Alvolamid (Levofloksacin), dva paketa Sumameda, Citeral i intravenozno geramicin. Nakon toga mi je rekao da nema potrebe nista da radim. Radi silnih lijekova i rendgena dok nisam znala da sam trudna sam i imala medicinski indiciran pobacaj. Na dvije redovne kontrole sve je bilo OK (nakon toga) Papa test je u septembru prosle godine, a i svake godine prije toga bio uredan uz benigne celularne promjene. Rekao je da je sada sve OK i da ja treba samo to da znam. Zato razmisljam jer sam na zalost pocela googlat-da se to moze desiti radi gljivica (a meni je to jako, JAKO cesto od lijekova), a i s obzirom da je radjena apsiracija te kiretaza, vjerujem da je moglo nesto malo ostetiti. Ili ja ne razumijem ovo pored kriziva na ASCUS- stoji napisano olovkom DIO CELIJE pa im je mozda neznatno, a i neodredjenog je znacenja. Kolposkopija kako sam rekla uredna, i to je faktor koji su mozda uzeli u obzir, a i hormonalni lijekovi i poremecaji. Ne znam....on je jako dobar, medju najboljima u gradu.....jedino mi je smetalo sto mmi ovaj put nije objansio kao do sad nego rekao samo to da je sve OK i da uzivam, smirim se i pravim bebu.
Ti ocekujes??? I ja ocekujem, sutra treba da dodje ali ako ne dodje u toku nedjelje -Duphaston da krenem bez obzira.
Ja generalno razmisljam onako otici na konsultacije kod nekog drugog iako me on dosad nikad nije zavukao i bolji je od vecine ovdje....ali razmisljam ako mi jos neko potvrdi da se ne brinem, super. No, razlika je sto on zna moju istoriju godinama ali vjerujem da mogu ispricati...ne znam. Papa test mi je od 22. godine pa sve do sad bio uredan, a uskoro punim 33-dakle jako dugo je sve bilo ok uz benigne upalice.
Posljednje uređivanje od AliceInChains : 01.10.2019. at 08:19
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma