Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
Andy, ako se vrati najmanji problem ju je vratiti na listu. Pravila su takva.

Alice, oke ocito da te dobro vodi i vjerujem da ima nekog razloga za brigu da bi ti rekao. Vjerojatno smatra da posto je sve oke nema potrebe da te zamara pojmovima. A briseve imas realno pravo ponoviti ako su radeni prije godinu dana, bez obzira na sve antibiotike. Ako je to tvoja zelja duzan ih je napraviti pogotovo ako zelis vidjeti da je sve cisto prije trudnoce.
On samo kaze da nije potrebno i to je to.....Isla sam maloprje drugom privatniko i slicni su oni ljekari te se znaju pa sam trazila diskrencju ali sam skupo platila drugo misljenje i razgovor obicni. Uglavnom objasnjeno mi je da je ACUS nesto sto nije CIN a malo je jace od obicne upale pa se tako kada je neodredjeno i ne upucuje na nista patalosko svrstatu. U vecini slucajeva samo se sredi i s obzirom da mi je kolposkopija OK s vana, kaze da je ova celija negdje malo unutra No, citolog je kao naznacio da je dio celije i da je to smao u svrhu da se malo vise pratim i vjerovatno i je sve OK. S tim da ona inace preporuca ponavljanje za 4-6 mjeseci, a ne za godinu kako je meni receno. Oni su jako dobri medjusobno i nadam se mu nece reci da sam bila..U biti to mi je rekla na onosvu nalaza kao i da trebam sredit ciklus da bi mogla bebu ganjat......ona mi vise nije mogla reci bez njenih pregleda i uvida u sve.

Moj mi je rekao da nikakve nalaze ne treba da radim nego da se smirim i usporim.....cak eto i za folni je rekao mozes, a ni ne moras. Ne znam.....vjerujem mu i ne sumnjam u misljenje da ovo nije strasno imajuci u vidu sve....trebala mi je eto i zenska perspektiva....Malo sam i ljuta jer sam se dzaba natrolisla na par recenica koje mi je on mogao objasniti, a ne reci to je za doktore, za tebe je samo da znas da je sve uredno. Inace je sve objasnjavao...i lijecim se godinama kod nejga i sad se natrosih da mi neko drugi objasni samo tj. potvrdi da je sve OK, da treba redovno da se prati, da nema kontraindikacija za trudnocu. Meni se samo place....ja ne znam sta mi je. Trudna nisam al hormoni ocito divljaju. Bukvalno dok pisem suze mi na oci samo sto nisu krenule.