Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andy, a oce te pratiti dok si na klomifenu? Rast folikula i ispratiti dal se desila ovulacija? Mozda sam u krivu ali mislim da bi takva terapija trebala biti popracena ultrazvukom.
    Svakako si rjesi i te briseve, da znas da je sve okej.
    I samo da ti kazem da je moja prijateljica ostala trudna sa klomifenom i ciljanim odnosima. A prije toga isto nikako. I ako nemas mozda da si narucis lh trakice da mozes ciljati odnose obzirom na ovulaciju.
    Drzim fige!

Alice, ajde onda barem neka dode menga da te vise ne muci! Ili nek ne dode opce hahaha.

Nazalost nista od mog postupka, nisu jos poceli jer su jos u fazi selidbe u nove prostore i iscekivanju dozvole za rad...
    Tako da eto, vjezbam strpljenje. Nadam se da necu za sljedeci ciklus jos morati ponavljati i nalaze

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Andy, a oce te pratiti dok si na klomifenu? Rast folikula i ispratiti dal se desila ovulacija? Mozda sam u krivu ali mislim da bi takva terapija trebala biti popracena ultrazvukom.
    Svakako si rjesi i te briseve, da znas da je sve okej.
    I samo da ti kazem da je moja prijateljica ostala trudna sa klomifenom i ciljanim odnosima. A prije toga isto nikako. I ako nemas mozda da si narucis lh trakice da mozes ciljati odnose obzirom na ovulaciju.
    Drzim fige!

Alice, ajde onda barem neka dode menga da te vise ne muci! Ili nek ne dode opce hahaha.

Nazalost nista od mog postupka, nisu jos poceli jer su jos u fazi selidbe u nove prostore i iscekivanju dozvole za rad...
    Tako da eto, vjezbam strpljenje. Nadam se da necu za sljedeci ciklus jos morati ponavljati i nalaze
    sljedeci tjedan idem kod njega i dat cu mu sto mi je doktorica napisala pa cu vidit sto ce rec. kad mi je dao uputnicu za humanu rekao mi je da ce on napravit sve sto od mene trazu,tako da... zivi bili pa vidili. nadam se da nece radit probleme. vec mi je problem sto radi 2-3 dana u tjednu i to moram zvat njegovu sestru provjerit jeli radi. briseve radi utorkom,a kad ne radi u nasoj ambulanti taj dan onda naruci u drugoj ambulanti,vecinom cetvrtkom,pa se moram vozit 30 km do njega. to su cari otoka...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •