-
A ne, ne! Ja vjeru niciju ne vrijedam i nikada nikoga nisam stavljala u ovaj ili onaj kos na temelju vjere! Totalno nebitno tko je kakve vjere. Meni je bitan karakter. A licemjerstvo je karakterna crta a ne religiozna ako se ne varam. Ako vec zivis svoju vjeru, onda budi sretna radi tudje srece. Ja evo mogu shvatiti da je tebi tesko cuti da je netko ostao trudan, ili vidjeti trudnicu. Ja sam se danas skoro rasplakala u ducanu kad sam prosla pored djecje robice. Ali ne mogu shvatiti da prozivas zene koje su dosle do svoje srece. Njihova sreca i uspjeh nikako ne znace nekome drugome nesrecu i neuspjeh. Ako ti je los dan, povjeri se, popricaj o tome. Ako pak ne zelis, daj si par dana mira i zaobidi forum. Ali nemoj bezobrazluk opravdavati tako da kazes da si iskrena.
Jedno je reci "Moram priznati da me boli kad vidim vas trudnice ovdje" a drugo je reci "idi, boli me briga, ko da si mi nastetila sto ides". Pa jel to nacin? Ajde budi iskrena.
I same smo si mi zene krive sto smo potplacene, sto nas nema dovoljno na vodecim pozicijama, sto su menga i porod i slicne stvari tabu teme, sto placamo vise nego muskarci za iste proizvode itd, itd... Jer umj da se drzimo skupa, i da budemo sila kojoj nitko nista ne moze, mi ratujemo jedne protiv drugih!
Pa pogle kak se nasminkala, pa pogle kaj je obukla, pa gle joj obrve.... Umjesto da smo tu jedna za drugu i da ne damo prvo same na sebe a ona na one koje su pored nas!
Kaze jedan citat: budi zena koja ce drugoj zeni popraviti krunu, bez da kaze cijelom svijetu da je bila nakrivljena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma