Stranica 22 od 39 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke zasto nitko nece pomoc Ljubi izracunat?? Trudnice pogotovo bi trebale imat svjeze info a javljate se na temu a niko nista
    Sve pet, hvala ti!!!!

Bila na uzv pa sve smo vidili koliko njih je[emoji3][emoji3][emoji3]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Curke zasto nitko nece pomoc Ljubi izracunat?? Trudnice pogotovo bi trebale imat svjeze info a javljate se na temu a niko nista
    slobodno joj pomognes izracunati,prozivas nas tu na forumu a sve si se pretrgnula od racunanja. to su pitanja za doktora a ne da se tu na forumu postavljaju!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro svima! Ja sam vas jucer samo 2 puta procitala-ciklus je jaooooo ma prelezalala sam dan od bolova i glavobolje,a to se meni ne desava (u biti mozda me ovako bolilo dan nakon pobacaja). I sada evo boli mnogo ali je malo bolje nego jucer, no i dalje lije u velikim kolicinama. Bas za mene neobican ciklus.

Ljube, ja racunanje toga ne razumijem, na zalost. A i vjerujem da bi neko izracunao da zna i da je siguran. Ja zelim svu srecu!

Kako ste curke vi danas? Mi planiramo ici veceras gledati Joker-a u kinu.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    slobodno joj pomognes izracunati,prozivas nas tu na forumu a sve si se pretrgnula od racunanja. to su pitanja za doktora a ne da se tu na forumu postavljaju!
    Pa ja neznam. A nisam ni prozivala nego kazem....ionako ste ostale na odbr. neke vise neke manje iako nist ne odbrojavate pa bar da budete od pomoci

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Pa ja neznam. A nisam ni prozivala nego kazem....ionako ste ostale na odbr. neke vise neke manje iako nist ne odbrojavate pa bar da budete od pomoci
    haha evo dosla jucer i sad pametuje. u ostalom da nema nas trudnica nebi bilo ni novih odbrojavanja ali da u pravu si nemamo kaj raditi tu vise ,stoga se ja odjavljujem!

curama sretno i da sto prije ugledaju svoje plusice i otvore svoja odbrojavanja,ali ni slucajno se nemojte zadrzavati na odbrojavanjima.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Nebi al ovdje odbrojavamo DO trudnoce....idi boli me briga ko da si mi nastetila sto ides

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Anita, zašto tebi smeta što smo mi tu? Pokušavam shvatiti taj sklop, nitko ništa ružno ne piše, nitko se ne svađa, družimo se, a onda dođeš ti i počinješ rat između odbrojavalica i trudnica. Čemu?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Anita, zašto tebi smeta što smo mi tu? Pokušavam shvatiti taj sklop, nitko ništa ružno ne piše, nitko se ne svađa, družimo se, a onda dođeš ti i počinješ rat između odbrojavalica i trudnica. Čemu?
    Nije bas da samo meni smeta al necu nikog uvaljivat. Al ja sam preiskrena pa kazem

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Da čitam misli, vjerujem da bih već bila multimilijarder. Ali s obzirom na to da ne čitam, sad prvi put čujem za ovo da ima vas kojima smeta naše javljanje, pa ću i ja Vikinim stopama odjavljivanja.

Sretno svima!

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Jao. Meni je ovo treće odbrojavanje i nisam do sad doživjela da je netko ovako konfliktan. Barem smo tu sve podrška jedna drugoj i uvijek pomažemo kad možemo.

Ne znam jesi li shvatila, ali sve smo ti napisale da NE ZNAMO kako se to računa. Folikulometrija se radi kod ginekologa, a ne na forumu i ne shvaćam tu tvoju logiku da bi mi morale znati jer smo trudne, a ok je da ti ne znaš.

Druga stvar, ja sam ostala na ovoj temi radi cura s liste, jer se veselim vidjeti tko će imati sljedeći plus. Recimo, samo za primjer, baš se veselim vidjeti kad nam Justme prijavi plusić, jer smo bile tu sve za nju kad je prolazila valjda najveću noćnu moru svake nove trudnice prije prvog uvz-a. I zbog takvih sitnica sam ostala, da se veselim s ljudima, a ne da nekome nešto nabijam na nos, bože dragi, koje ružno razmišljanje.

I za kraj, nisi ti iskrena, nego si bezobrazna.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Al zna izgledat ko da nam nabijate na nos i nijr bezobrazno rec svoje misljenje i misljenje jos ponekih

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Anita, osoba koja sama ne bi nabijala svoju trudnoću drugima na nos, ne bi se ni sjetila pomisliti da bi to drugi radili. Tako da eto, toliko o tebi.
    Osim toga, po čemu to tako izgleda? I ti si sama znala pitati kako sam i gdje su trudnice i slično. Baš me zanima i točan broj tih 'ponekih'.

Žao mi je što je ovako sad ispalo jer ja stvarno volim biti na odbrojavanju, ali srećom sa većinom imam komunikaciju i izvan foruma, a s kojima nemam uvijek se možemo povezati.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma znas sta Anita!! Nisi li ti ona velika vjernica koja se cuvala do braka?! Jel takvo ponasanje u crkvi propovjedaju?! Sramota!
    Evo odma sad nek napise iskreno kome smeta da nam se javljaju nase trudnice?! Nikada nikome nije smetalo i dapace same smo ih zvale da sam se javljaju i da nam pricaju o simptomima! A to sto ti koja si 83 godiste nemas dovoljno zrelosti da se nosis sa cinjenicom da trudnice postoje oko tebe to nije problem od cura koje su tu borile istu bitku kao i mi koje ju jos nismo dobile, i koje si bile i bit ce uvijek podrska svima nama. Kada jednom daj Boze zavrsis na trudnickim temama ne znam samo kak te nece biti sram onda traziti savjete. Pa stvarno zeno kaj ti je doslo? Ako ti tesko pada slusati o tudjim trudnocama to se ne rjesava na ovako ruzan i nezreo nacin. Ovo je sigurno mjesto za sve nas, i ako ces biti iskrena i imati postovanja nece nitko uzeti za zlo. Al onda napisi da ti to tesko pada nositi se s tudjim trudnocama, mozda ce se javiti netko od cura ko se isto osjeca pa cemo popricati. To je poanta ovog podforuma! Medusobna podrska, a ne tjerati cure s teme jer su trudne.
    Ja molim sve nase trudnice da nas ne napustaju jer ja osobno volim cuti kako ste i volim kad se javite!
    Ako nekome drugome to smeta ima pravo reci, ali molim Vas na malo ljepsi nacin. Doduse ja nisam admin pa me ne morate opce slusati

Alice, drzi se Ma to si sad dobila samo da mozes na listu, inace ne bi bilo fora. Javi obavezno kakav ti je Jocker bio!! Meni je to must-see, navodno da je odlican!

Riri, mala je zakon hahaha, sto volim te male ljude kad imaju karakter izrazen tako!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znas sta Anita!! Nisi li ti ona velika vjernica koja se cuvala do braka?! Jel takvo ponasanje u crkvi propovjedaju?! Sramota!
    Evo odma sad nek napise iskreno kome smeta da nam se javljaju nase trudnice?! Nikada nikome nije smetalo i dapace same smo ih zvale da sam se javljaju i da nam pricaju o simptomima! A to sto ti koja si 83 godiste nemas dovoljno zrelosti da se nosis sa cinjenicom da trudnice postoje oko tebe to nije problem od cura koje su tu borile istu bitku kao i mi koje ju jos nismo dobile, i koje si bile i bit ce uvijek podrska svima nama. Kada jednom daj Boze zavrsis na trudnickim temama ne znam samo kak te nece biti sram onda traziti savjete. Pa stvarno zeno kaj ti je doslo? Ako ti tesko pada slusati o tudjim trudnocama to se ne rjesava na ovako ruzan i nezreo nacin. Ovo je sigurno mjesto za sve nas, i ako ces biti iskrena i imati postovanja nece nitko uzeti za zlo. Al onda napisi da ti to tesko pada nositi se s tudjim trudnocama, mozda ce se javiti netko od cura ko se isto osjeca pa cemo popricati. To je poanta ovog podforuma! Medusobna podrska, a ne tjerati cure s teme jer su trudne.
    Ja molim sve nase trudnice da nas ne napustaju jer ja osobno volim cuti kako ste i volim kad se javite!
    Ako nekome drugome to smeta ima pravo reci, ali molim Vas na malo ljepsi nacin. Doduse ja nisam admin pa me ne morate opce slusati

Alice, drzi se Ma to si sad dobila samo da mozes na listu, inace ne bi bilo fora. Javi obavezno kakav ti je Jocker bio!! Meni je to must-see, navodno da je odlican!

Riri, mala je zakon hahaha, sto volim te male ljude kad imaju karakter izrazen tako!

a nemoras biti vidoviti milan da ti bude jasno kojoj to osobi jos smetamo mi trudnice

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Bas je super vrijedjat tudje vjere!

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 05.10.2019.

(Ne) čekalice

mašnica~~~~~~~~~~~~~~34.dc

Odbrojavalice

Andydea123~~~~~~~~~~~~18.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~18.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~9.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~4.dc
    AliceInChains~~~~~~~~~~2.dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

A ne, ne! Ja vjeru niciju ne vrijedam i nikada nikoga nisam stavljala u ovaj ili onaj kos na temelju vjere! Totalno nebitno tko je kakve vjere. Meni je bitan karakter. A licemjerstvo je karakterna crta a ne religiozna ako se ne varam. Ako vec zivis svoju vjeru, onda budi sretna radi tudje srece. Ja evo mogu shvatiti da je tebi tesko cuti da je netko ostao trudan, ili vidjeti trudnicu. Ja sam se danas skoro rasplakala u ducanu kad sam prosla pored djecje robice. Ali ne mogu shvatiti da prozivas zene koje su dosle do svoje srece. Njihova sreca i uspjeh nikako ne znace nekome drugome nesrecu i neuspjeh. Ako ti je los dan, povjeri se, popricaj o tome. Ako pak ne zelis, daj si par dana mira i zaobidi forum. Ali nemoj bezobrazluk opravdavati tako da kazes da si iskrena.
    Jedno je reci "Moram priznati da me boli kad vidim vas trudnice ovdje" a drugo je reci "idi, boli me briga, ko da si mi nastetila sto ides". Pa jel to nacin? Ajde budi iskrena.

I same smo si mi zene krive sto smo potplacene, sto nas nema dovoljno na vodecim pozicijama, sto su menga i porod i slicne stvari tabu teme, sto placamo vise nego muskarci za iste proizvode itd, itd... Jer umj da se drzimo skupa, i da budemo sila kojoj nitko nista ne moze, mi ratujemo jedne protiv drugih!
    Pa pogle kak se nasminkala, pa pogle kaj je obukla, pa gle joj obrve.... Umjesto da smo tu jedna za drugu i da ne damo prvo same na sebe a ona na one koje su pored nas!

Kaze jedan citat: budi zena koja ce drugoj zeni popraviti krunu, bez da kaze cijelom svijetu da je bila nakrivljena.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

I viki koja je to jos osoba kad si vidoviti milan? Jagodicabobica ja sam.iskreno.rekla.sta mi smeta....a ionako nije po pravilima da se odbr. zacatava tu cemo se slozit

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hm... E pa ovako,draga Anita,kao prvo,Ljube previse brine i analizira sve umijesto da sve prepusti ginu da se on misli o tome.Drugo,niti EmiG,niti Viki88 a kamoli Riri92 nema nitko pravo zabraniti javljanje na ovu listu! Riri je napravila ovu stranicu i nema je tko ovako napadat. a u ostalom,ako ti se ovdje ne svida slobodno napusti navedeni forum i sve super.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja odbijam dalje sudjelovati u ovome, ima pozitivnij nacina za usmjeriti energiju.

Na primjer, zna li netko gdje nam je Masnice? Nas dvije smo se nekako pratile u ciklusima, vidim da je jos u cekalicama!

JustMe, gdje si, kako si? Zvizni tipkovnicu tek tolko da znamo da si ziva

Ema, Viki, kako ste vas dvije?

Di nam je Jelena nestala? Ona je uletavala stalno s veselim pozdravima

Andy, Iva, Himalaya, kaj ima? Ko pokriva, ko se sprema biti pokriven?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja cu da se suzdrzim od komentara....suvisan bi bio.

Jagodice, ne odgledamso Jokera, bili dugo vani, setali, kupili curki Harry Potter kosuljicu, hihihi-ima da se odusevi kad dodje. I na kraju on skonta da bi nam bilo ljepse provest vrijeme pricajuci uz neki snack i tako kad vec imamo malo vremena sami. Tako da smo vani gricnuli, zasladili i polako kuci. Jokera smo ostavili za naredni petak. Cula sam da je film kao film onako, ali da je gluma vise nego sjajna-jadva cekam.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jao cure tu se za cas okrenula ploca naopako...ajde nemojte tako... bile trudne ili ne znamo zasto se ovdje druzimo i javljamo. Meni ne smetaju kad se jave trudnice dapače bas mi je to slatko kad se jave i lijepo mi je to citati i sjetim se odmah svojih trudnoca...

Lakse nam je kad podjelimo zajedno nase tuge i zalosti, pluseve i minuseve, ljecenje, terapije i sl.teme...u sto se ne razumijem niti ne komentiram... moramo si biti podrska i misliti pozitivno jer svima nam je isti cilj a to je malo srce ispod našeg srca...neke duze neke krace neke u laksoj neke u tezoj borbi.

Kome tema ne pase ne mora se ni javljati. Budimo si dobre i bez ruznih rijeci... meni vas je lijepo citati neka u tom pozitivnom tonu i ostane... ajmo sada svi: mir mir mir nitko nije kriv

Ja sam inace ok jucer pocele (.)(.) boliti, krenula sam na pilates i super mi pase. Menga ce valjda stici iducih dana. Sutra na izlet na Brijune idemo s klincima malo da se maknemo od doma... priroda i svjez zrak.

Kako ste mi vi ostale?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Da a briga i analize su drugima stran pojam kako da ne

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kakva briga i analize?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Masnice uzivajte na Brijunima , ja se bas "napunim" u prirodi!
    Super za pilates! I ljepo si sve rekla, slazem se.

Alice, ja sam cula za Jockera da nije ona stripovska verzija, ali da je Joachim Phoenix (morala sam googleat kak se pise ) odlican.
    A nis, morat cemo pogledati

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Kakva osoba moraš biti da doma imaš dvoje, troje, četvero djece...blizu 4 banke u guzici i da si zavidan nekom tko je trudan?
    Pa to i Bog vidi s kim ima posla pa u skladu s time i postupa.
    Evo mala digresija od padobranca

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Sanrio prvotno napisa Vidi poruku
    Kakva osoba moraš biti da doma imaš dvoje, troje, četvero djece...blizu 4 banke u guzici i da si zavidan nekom tko je trudan?
    Pa to i Bog vidi s kim ima posla pa u skladu s time i postupa.
    Evo mala digresija od padobranca
    Na ovaj odvratni kom necu nist ni rec samo ces dobit prijavu.pozz

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Na ovaj odvratni kom necu nist ni rec samo ces dobit prijavu.pozz
    Pa zašto!? Bar se Vi zalažete za iskrenu i otvorenu komunikaciju i da treba napisati što ljudi misle!

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ma Sanrio ne troši riječi, uzaludno je.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa dobro, cure, što je ovo, koji je ovo nivo razgovora, pa niste na Indexovim komentarima!
    Anita, tvoj "ulet" ovdje nije bio maestralan, ne možeš baš zabraniti trudnicama da pišu i prozivati ih da ne žele pomoći, a mislim da nikomu od njih ne pada na pamet svoju trudnoću bilo komu "nabiti na nos".
    Vas, druge cure, molim da se suzdržite od upetljavanja u tuđe vjerske ili svjetonazorske odabire, kao i od niskih komentara kojima zadnji postovi obiluju (Sanrio, imaš upozorenje!).
    Forum je jako olabavio što se tiče "začatavanja", nekad su se brisala sva skretanja s teme. Odbrojavanja su oduvijek bila problematična za moderiranje jer se nužno krene u razgovore o svakodnevici koja s odbrojavanjem nemaju veze.
    Neka bude svakodnevice, ali dajte svojim rečenicama civiliziran okvir.
    I još: ne postoje privatne teme, tako da ni pokretači nisu njihovi "vlasnici".

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Slažem se, pretjerala sam jučer i komentar mi stvarno nije bio na mjestu.
    Anita, ispričavam se!

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 06.10.2019.

(Ne) čekalice

mašnica~~~~~~~~~~~~~~35.dc

Odbrojavalice

Andydea123~~~~~~~~~~~~19.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~~19.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    anita83~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~10.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~5.dc
    AliceInChains~~~~~~~~~~3.dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro curkeeee! Kako smo?
    Ajme koji divan dan nadam se da cete ga iskoristiti za neku setnjicu, kavicu i slicno.
    Ja nazalost radim danas, pa eto ko ima volje nek se i za mene malo proseta

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dancek od mene. Ja sredjivala ormare pa cemo uskoro do moje mame na rucak (punjene tikvice koje jako volim). :D Imam jos posla po stanu pa polako...stomak je danas konacno bolje. Odbrojavam dane do hopsa-hopsa. Valjda utrefimo....LH trakice ce mi stici ja mislim krajem oktobra (dugo traje dostava sada) pa necu moci ovaj mjesec pratiti. Pokusat cu pratiti iscjedak.....no ne znam cul ubosti. :D

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Ja kuham rucak pa popodne malo kod prijatelja pa navecer crkva i tjt

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Pozdrav curke....jao ja sam sad evo malo doletjela da vidim kako ste..pa vala imam sta i da vidim....Boze dragi pa zar zena zeni moze da bude neprijatelj,vi trudno,ma dajte nam se javljajte da znamo kako ste..i vi ste bile na ovom forumu prije,pa malo nas savjetujte....JAGODICE,tu sa...evo malo odmaram.mozak...sutra budem isla malo gin da vidim jel maca uredu..hahahah kako ste mi vi ostale....saljem vam veeeeelike puseee
    Posljednje uređivanje od JelenaR : 06.10.2019. at 14:57

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, ako nista bit ces ti ubodena
    Joj spremanje ormara, najgori posao al kad se napokon sve slozi onda mi dode da si kavu skuham i sjednem pred njega fino.
    Super da ti je bolje danas!

Jelena, samo odmaraj. Javi kaj si zbavila sutra!

Mene hvata neka prehlada. Bas se veselim....

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Budem javila...valjda ce biti sve ok,nisam bas nesto ovih dana dobra tamo dolje nikako..a i mene prehlada drzi vec 10 dana.....valjda ce proci brzo...a ostale curke kaaakooo steeee??kako vama dani prolaze

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hmhmm...meni ne treba glasnogovornik...sama jasno i glasno iskazujem svoja misljenja, pa cu tako reci...meni trudnice ne smetaju...dapace...drago mi je zbog svake od njih i drago mi je cuti kako napreduju. Tako da cure...kaj se mene tice dobrodosle ste.
    Ja sam u fazi cekanja...nakon dvije godine O mi je bila 12 dc ili 13dc ( nisam sigurna jer su me dva dana razvaljivala oba jajnika ), inace nikad nije prije 16 dc a onda je endometrij vec toliko debel da nema sanse za implantaciju.
    Eto polazem malo vise nade u ovaj ciklus.
    Nemojtr zamjeriti sto se ne javljam na dnevnoj bazi, ali uz posao, djecu, muza i sve obaveze jednostavno ne stignem, a navecer kad vas krenem citati vec sam toliko umorna da obucno zaspim na drugoj recenici

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sto se tice odgovaranja na postavljena pitanja...ako ne znam odgovor bolje da sutim...nego da tresnem neku glupost.
    Ljube drzim fige

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tice odgovaranja na postavljena pitanja...ako ne znam odgovor bolje da sutim...nego da tresnem neku glupost.
    Ljube drzim fige
    Hvala draga[emoji7][emoji7][emoji7]

Jucer bio pik a danas lh jos skoro isto iste boje kao i kontrolna a pokriveno petak, sub, danas ned.i ujutro ce biti... pa cemo vidite za dva tjedna...

Ujutro imam uzv da vidimo dal pukli folikuli svi i ne i kakav endo...imam jos vaditi progesteron za tjedan dana... i na tome bude kraj....

Jedino od klomifena nemam bas nesto sluzi...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube drzim fige
    Draga drzim fige da ti ovaj ciklus dobitni!!!

Test neces raditi???

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Ja sam davno čula da trudnice nose sreću gdje god se pojave, tako da... Samo vi pišite.
    Ovaj ciklus sam prilično demotivirana i zapravo čekam nalaze briseva kako bih napokon mogla na hsg. Ne znam što ni očekivati od tih jajovoda. Kroz glavu mi prolaze sve upale koje sam imala i zaista se nadam da nisu ostavile posljedice na jajovode. I tako...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ljube, i meni peak traje dva dana na trakicama. Super ste vi to pokrili! Javi kaj si saznala na pregledu.

Himalaya, ajde drzim fige onda da su brisevi okej!

Masnica, cekam izvjestaj s Brijuna

Di je JustMeeeeee...

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ufff evo i mene.
    Meni je zivot postao malo preintenzivan, and i like it

Sad sam prvo iscitala one gluposti gore, malo se ismijala. I eto, ukratko 2, 3 rici... Da mene smetaju nebi vise bila na forumu.
    Naravno da mi je drago vidjeti da je netko uspio, pogotovo oni koji su se dugo trudili i mucili, i napokon dobili. Osim sto mi ke drago zbog njih i ja dobijem nogu u guzicu i snage za dalje.
    Naravno, isto tako, kad mi i netko kaze malo mi bude tesko zasto ja nikako ne. Ali sto cu.
    Pogotovo mi je bilo tesko kad sam skuzila da, nakon sto mi je sestra saznala da sam t i ona odmah ostala, a valjda nam je tako cijeli zivot bilo. Nek ja nesto, mora i ona hahahaha samo sto je moje zavrsilo, a ona ce svaki tren roditi. Eto, to mi je najteze. I pokusavam se malo distancirati da mi bude lakse - los izbor, ali ne znam kako drugacije.

Sad idemo malo o meni (jos)
    Ja vise ne znam koji je dc, niti mi nije vazno ovaj ciklus. Uspjeli smo se sresti 1 dan (!!!)
    Sami radimo sve radove i adaptaciju kuce, plus danas sam morala generalku na poslu odraditi. Ali bas bas bas generalku.
    Plus biranje i gledanje namještaja (u tome gustam). Al sve u svemu premorena sam, ne jedem skoro nista jer ne stignem, pa pregladnim, i tako u krug....
    Ali sve da se sto prije odselimo i da nam bude lipooooo. Nadam se iskreno da ce mi ta distrakcija pomoci sljedeci mj. A ocito su meni radovi u svakom dobitnom ciklusu a hahahaah. U proslom sam postavljala laminat na poslu tjedan dana hahahaha.
    Drzim fige da ce to biti to onda.

Btw ovaj ciklus sam osjetila probadanje na desnoj strani pa sam sigurna da je o bila na desnoj di nemam jajovoda pa se ni ne zamaram simptomima. I odlicno mi je.

I za kraj. Viki (a naravno i druge cure, sve ste mi prirasle srcu), kad rodis ima da nam javis koliki je bebach obavezno!!! O tebi sam mislila sve one dane u pocetku trudnoce kad je bio onaj problem, molila se i cekala da javis dobre vijesti.

Javim se uskoro opet, nemojte me maknuti s liste, ocu i ja svoje odbrojavanje uskoro!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube, i meni peak traje dva dana na trakicama. Super ste vi to pokrili! Javi kaj si saznala na pregledu.

Himalaya, ajde drzim fige onda da su brisevi okej!

Masnica, cekam izvjestaj s Brijuna

Di je JustMeeeeee...
    Naravno[emoji3][emoji3][emoji3]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobro jutro svima curama!!!!
    Danas uzv .. endo 15,4mm obostrano zuto tijelo ...sva tri folikula pukla

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure...na Brijunima je divnooo nisam bila vise od 20god i odusevljena sam. Prekrasna priroda, suncano i toplo vrijeme, super smjestaj i hrana. M jos nema na vidiku niti mi treba bar jos 2 dana dok se ne vratimo. Morat cu kupiti onaj biljni caj da mi se to malo sve regulira.

Jel ima netko na cekanju za testic?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Ja cekam na testic jos par dana....nezz kad bi naj ranije mogla napravit ako su mi cik. oko 25 dana

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Boook curkeeee...kako ste daaaanass...evo ja zavrsila kod gina,kaze da je dolje sve ok....samo imam neku upalu...pa mi je dao vaginalete i tablete..bude bolje...i kad zavrsim terapiju onda radim papu....i kolko vidim na nalazu imam i ja te neke folikule,vodeci folikul je na desnoj strani nazalost..jbg....ostale curke ajmoooo veseelooo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •