Ufff evo i mene.
Meni je zivot postao malo preintenzivan, and i like it

Sad sam prvo iscitala one gluposti gore, malo se ismijala. I eto, ukratko 2, 3 rici... Da mene smetaju nebi vise bila na forumu.
Naravno da mi je drago vidjeti da je netko uspio, pogotovo oni koji su se dugo trudili i mucili, i napokon dobili. Osim sto mi ke drago zbog njih i ja dobijem nogu u guzicu i snage za dalje.
Naravno, isto tako, kad mi i netko kaze malo mi bude tesko zasto ja nikako ne. Ali sto cu.
Pogotovo mi je bilo tesko kad sam skuzila da, nakon sto mi je sestra saznala da sam t i ona odmah ostala, a valjda nam je tako cijeli zivot bilo. Nek ja nesto, mora i ona hahahaha samo sto je moje zavrsilo, a ona ce svaki tren roditi. Eto, to mi je najteze. I pokusavam se malo distancirati da mi bude lakse - los izbor, ali ne znam kako drugacije.

Sad idemo malo o meni (jos)
Ja vise ne znam koji je dc, niti mi nije vazno ovaj ciklus. Uspjeli smo se sresti 1 dan (!!!)
Sami radimo sve radove i adaptaciju kuce, plus danas sam morala generalku na poslu odraditi. Ali bas bas bas generalku.
Plus biranje i gledanje namještaja (u tome gustam). Al sve u svemu premorena sam, ne jedem skoro nista jer ne stignem, pa pregladnim, i tako u krug....
Ali sve da se sto prije odselimo i da nam bude lipooooo. Nadam se iskreno da ce mi ta distrakcija pomoci sljedeci mj. A ocito su meni radovi u svakom dobitnom ciklusu a hahahaah. U proslom sam postavljala laminat na poslu tjedan dana hahahaha.
Drzim fige da ce to biti to onda.

Btw ovaj ciklus sam osjetila probadanje na desnoj strani pa sam sigurna da je o bila na desnoj di nemam jajovoda pa se ni ne zamaram simptomima. I odlicno mi je.

I za kraj. Viki (a naravno i druge cure, sve ste mi prirasle srcu), kad rodis ima da nam javis koliki je bebach obavezno!!! O tebi sam mislila sve one dane u pocetku trudnoce kad je bio onaj problem, molila se i cekala da javis dobre vijesti.

Javim se uskoro opet, nemojte me maknuti s liste, ocu i ja svoje odbrojavanje uskoro!